Eurolimiitti – kokemuksia

Eurolimiitti

Eurolimiitti joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden hakea joustavaa lainaa 10 – 3000e. Kaikki joustolainat Eurolimiitti palvelussa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Joustavassa vipissä on mahdollisuus päättää, haluaako luoton maksaa takaisin kerralla, vai osamaksulla.

Maksuaika Eurolimiitti joustoluotoissa on 3 kk – 56 kk, mutta luoton voi halutessaan maksaa pois kerralla. Luottopalvelu tarjoaa mahdollisuuden 500 euron korottomaan vippiin, kun kyseessä on ensilaina.

Ensinostolle myönnetään 30 päivää korotonta maksuaikaa, ja jos koko joustoluoton maksaa pois kerralla, maksaa lainasta ainoastaan 15% nostokustannukset. Mitään muita kustannuksia ei joustoluotolle muodostu, kun laina on lyhennetty ennen ensimmäistä eräpäivää.

Lisäksi Eurolimiitti tarjoaa mahdollisuuden pitää maksuvapaan kuukauden 3 kertaa vuodessa. Eikä tässä kaikki: lisäksi tarjotaan mahdollisuus pitää myös 3 kappaletta lyhennysvapaita kuukausia vuoden aikana. Nämä lisäedut auttavat rytmittämään joustoluoton lyhentämistä niin, ettei se rasita liikaa henkilökohtaista taloutta. https://joustoluottoja.fi/ suosittelee uutta Eurolimiittiä!

Eurolimiitti joustoluotto

Eurolimiitti  joustava laina ilman vakuuksia ja aina ilman takaajia. Laina haetaan netistä tunnistautumalla verkkopankkitunnusten avulla lainapalveluun.

Hae heti, saat korotonta maksuaikaa 30 päivän ajan
500 euron ilmainen ensinosto Eurolimiitti joustoluotto lainassa

Joustoluotolle muodostuu kuluja ja korkoja seuraavasti: Palvelun nimelliskorko on 71,88 %, mutta todellinen vuosikorko on suurempi kulujen takia. Palvelu on suunniteltu niin, että lainat maksetaan mahdollisimman nopeasti takaisin, vaikka tasalyhenteinen maksuerä antaa parhaillaan 56 kuukautta maksuaikaa.

Todellinen vuosikorko palvelussa on vähintään 122,56 % ja enintään 435,03 %, maksuajasta sekä lainasummasta riippuen. Osamaksulla maksettaessa muodostuu lainalle myös kuukausikorko 5,99%.

Jos luotto halutaan maksaa kokonaan erissä, tulee joustoluottoa lyhentää vähintään 10% luottotilin kokonaissaldosta (mukaan lukien lainan korot) joka kuukausi.

Hakijalla on mahdollisuus päästä Eurolimiitti VIP – jäseneksi, jolloin joustoluottotilille saa huomattavasti korkeamman luottorajan. Normaalisti luottoraja on 3000 euroa, mutta VIP – asiakkaille myönnetään samoilla ehdoilla 4000 euron joustoluotto.

Joustoluottoa voi nostaa omalle tililleen haluamissaan erissä, niin monta kertaa, kun luottotilillä riittää katetta. Suoritetut lyhennykset siirtyvät nostettavaksi rahaksi luottotilille, ja lainasopimus on jatkuva niin kauan kun on avoimia luottoja tai lainatililtä tehdään nostoja.

  Luottopalvelu.fi

Nostot joustoluottotililtä maksavat 15% nostetun summan hinnasta, ellei kyseessä ole ilmainen nosto tai muu vastaava tarjous.

Ilmainen ensilaina

Ilmaisen ensilainan saa Eurolimiitti luottopalvelusta kaikki uudet lainaajat. Ensilainan yhteydessä myönnetään 500 euron joustoluotto nosto, mistä ei peritä mitään korkoja ensimmäisen 30 päivän ajalta.

Kuukauden ajan voi lainaa maksaa takaisin ilman korkoa, ja jos koko pikalaina maksetaan ennen ensimmäistä eräpäivää, ei mitään muita kuluja, paitsi nostoveloitus muodostu lainalle. Jos joustoluottoa ei makseta takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää kokonaisuudessaan, alkaa lainalle muodostumaan korot lainaehtojen mukaisesti. Jos et täysin ilmaista lainaa tarvitse, on hyvä kuitenkin yrittää löytää halvin joustoluotto, jotta kulut eivät pääse karkaamaan käsistä.

Maksuvapaat ja lyhennysvapaat kuukaudet

Eurolimiitistä on mahdollista saada poikkeuksellisen avokätisesti maksuvapaita kuukausia sekä lyhennysvapaita kuukausia. Molemmat lisäpalvelut auttavat rytmittämään luoton takaisinmaksua omaan elämään sopivaksi.

Joustava laina euroliimitiltä helposti heti tilille
Hyödynnä kaikki edut joustoluotto vipissä, kuten maksu- ja lyhennysvapaat kuukaudet

Jos henkilökohtaisessa taloudessa ilmenee yllättäviä menoja, suurempia hankintoja tai haluaa muuten vain säästää satasen pari toiseen tarkoitukseen, kannattaa tarkistaa maksuvapaa sekä lyhennysvapaat kuukaudet.

Maksuvapaa kuukausi antaa mahdollisuuden pitää kuukauden kokonaan ilman maksuja lainapalveluun. Lyhennysvapaassa kuukaudessa maksetaan lainan korot, mutta kuukausittaisia lyhennyksiä ei tarvitse maksaa.

Lyhennys ja maksuvapaista kuukausista peritään hinnaston mukainen palkkio:

  • Maksuvapaa kuukausi 30 €
  • Lyhennysvapaa kuukausi 20 €

Molempia lisäpalveluita on mahdollista käyttää 3 kertaa vuodessa, joten Eurolimiitti lainapalvelu mahdollistaa 6 kuukautta vuodessa, jolloin vippiä ei tarvitse lyhentää täysimittaisesti. Lisäpalveluita ei ole pakko käyttää, vaan niiden aktivoiminen on täysin vapaaehtoista.

Jos päätät käyttää maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos haluat katsoa muita vaihtoehtoja, voit hakea joustoluottoa heti tilille

Hae 10 – 3000e joustoluotto Eurolimiitti palvelusta

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, kunhan kaikki tarvittavat tiedot hakemukseen on käsillä ja täyttää muut vaaditut ehdot. Hyvä valmistautuminen joustavan luoton hakemiseen varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ja dokumentit ovat valmiina saatavilla.

  Instabank

Mikäli hakemus on puutteellisesti täytetty, ei sitä voida käsitellä ja se hylätään automaattisesti.

Eurolimiitin kulut ja maksuerät

Vaatimukset joustavalle lainalle

Ikäraja

Eurolimiitti palvelusta joustolainan saamiselle vaaditaan vähintään 21 – vuoden ikä. Tämä on suhteessa korkea ikäraja verrattuina muihin lainapalveluihin. Luottosummat eivät ole huomattavasti korkeammat, eikä laki vaadi korkeampaa ikärajaa kuin 18v. Tästä löydät lainat 18v ikärajalla

Ikäraja-vaatimus on täytettävä, muutan lainaa ei voi hakea. Hakemus hylätään automaattisesti, mikäli luotonottajan ikä ei ole tarpeeksi. Ei kannatta siis täyttää lainahakemusta, mikäli lainaa ei voi saada.

Tulorajat ja luottotiedot

Hakijalla tulee olla tarpeeksi tuloja pikalainan maksamiseen takaisin sovitussa aikataulussa. Joustoluotto antaa enemmän mahdollisuuksia takaisinmaksun rytmittämiseen, kuin muut vipit. Silti hakijalla tulee olla vakituisia tuloja noin 1200 euroa kuukaudessa, että lainaa myönnetään.

Hakijan tulot tullaan tarkastamaan, yhdessä luottotietojen kanssa. Luottotiedot pitää olla moitteettomassa kunnossa, mikäli vippiä aikoo saada. Luottotietojen menetys tai aktiivinen luottohäiriö on aina este lainan myöntämiselle.

Jokaiselle hakijalla tehdään luottoarvio lainapäätöksen yhteydessä. Luottoarviossa katsotaan hakijan maksukyky, ja varmistetaan että tulot riittävät joustoluoton maksuun. Lainayhtiöt haluavat varmistaa, että saavat sijoituksensa takaisin, ja laki suojelee myös luottoa hakevia henkilöitä maksuongelmilta.

Vakituinen osoite ja verkkopankkitunnukset

Laki asettaa vaatimuksia koskien vakituista osoitetta. Luottoa ei voida myöntää, mikäli hakijan osoitetta ei löydy Väestörekisterin tietokannasta. Poste Restante, ulkomailla sijaitseva osoite tai muu väliaikainen osoite ei sovellu pikalainan hakemiseen. Eurolimiitti ei myöskään tarjoa lainojen yhdistämistä, vaan tämä palvelu tarvii hakea jostain muualta.

Vakituisen osoitteen lisäksi pikaluoton hakemiseen tulee olla käytössä verkkopankkitunnukset. Eurolimiitti ei vielä tue mobiilivarmenteen avulla tunnistautumista, vaan kaikilta hakijoilta vaaditaan verkkopankkitunnukset.

Kaikkien kotimaisten pankkien myöntämät verkkopankkitunnukset sopivat vahvaan tunnistautumiseen Eurolimiitti palvelussa. Ilman nettipankkitunnuksia ei tunnistautumista voi tehdä, ja lainaa ei täten voida myöntää.

  Yritysluotto

Joustoluoton hakeminen

Eurolimiitti joustolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainalaskurin avulla voit helposti suunnitella, minkälaisen joustolainan ottaa. Kun sopiva lainasumma ja kuukausilyhennys on tiedossa, voit siirtyä täyttämään lainahakemusta.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja suoraviivaista, kun varaat kaikki tarvittavat tiedot valmiiksi. Kannattaa varata verotodistus ja palkkalaskelmat käden ulottuville, joten niiden toimittaminen käy helposti samalla, kun muuta hakemusta täytetään.

Kun lainahakemus on täytetty huolellisesti, ja toimitettu eteen, niin on aika odottaa Eurolimiitin vastausta. Hakemukseen vastataan lainatarjouksella, minkä hyväksymällä luottosopimus syntyy.

Lainasopimuksen hyväksymisen yhteydessä saat pääsyn luottoportaaliin, sekä myös PIN koodin, jonka avulla rahaa voi siirtää omalle tilille tekstiviestin avulla. Joustava luotto maksetaan tilille 07 – 23 välisenä aikana, kun kyseessä on ensimmäinen nosto.

Myöhemmin nostoja luottotililtä voi tehdä kellonajasta riippumatta tekstiviestin avulla, tai suoraan lainaportaalista. Näet lainapalvelusta myös seuraavan laskun summan, eräpäivän, voit pyytää lisäpalveluita tai pyytää uudet tunnukset, mikäli vanhat on unohtuneet.

Joustavan lainan hakeminen Eurolimiitti palvelusta lyhyesti:

  1. Etsi lainalaskurin avulla sopiva joustoluotto lainasumma sekä takaisinmaksuaika, ja varmista hyödytkö ensilainaajan tarjouksesta
  2. Tunnistaudu palveluun ja täytä Eurolimiitti lainahakemus huolellisesti ja toimita kaikki vaaditut dokumentit lainahakemuksen käsittelyn onnistumiseksi
  3. Odota lainapäätöstä ja luottotarjousta Eurolimiitti palvelusta, vastauksen pitäisi tulla minuuttien kuluessa
  4. Hyväksy lainasopimus ja saat rahaa tilille. Muista että ensimmäinen laina maksetaan 07 – 23 välisenä aikana, jonka jälkeen nostoja voi tehdä omatoimisesti luottotililtä.

Mikäli joustoluotto Eurolimiitti palvelusa ei sinulle sovi, tarkista joustoluottovertailu tästä.