Heti joustoluottoa 19 – vuotiaalle

Joustoluotto 19v on uusin lainatuote pikalainojen perheessä, mikä syntyi paikkaamaan puutetta muiden vippien välillä. Keskisuurille lainasummille 3000 euron10000 euron välillä puuttui tarjonta. Lainaa 19-vuotiaalle on tarjolla nykyään niin joustoluottona, kuin kertalainana myönnettävänä kulutusluottona.

Hae joustoluottoa heti tilille 19-vuotiaalle keskisuurin lainan tarpeeseen

Tarkenna hakutuloksia?

1

Lainaaheti.fi

Lainasummat - 500-60000€

9.6 / 10

2

Haelaina.fi

Lainasummat - 1000-60000€

9.5 / 10

3

Vippi.org

Lainasummat - 1000-60000€

8.9 / 10

4

Omalaina.fi

Lainasummat - 100-60000€

8.7 / 10

5

Lainapaikka

Lainasummat - 1000-60000€

8.4 / 10

6

Bondora

Lainasummat - 100-10000€

8.3 / 10

7

Cashday
 • Cashday

Lainasummat - 25-500€

8 / 10

8

Luottoheti.fi

Lainasummat - 1000-60000€

7.9 / 10

9

iRaha

Lainasummat - 25-2000€

7.7 / 10

10

Lainasto Ostosraha

Lainasummat - 100-3000€

7.2 / 10

11

Bluestep Bank
 • Bluestep Bank

Lainasummat - 5000-850000€

7 / 10

12

Neolaina
 • Neolaina

Lainasummat - 30-400€

6.5 / 10

13

Rensa.fi
 • Rensa.fi

Lainasummat - 0-0€

5.8 / 10

Joustoluotto asettuu väliin juuri sopivasti ja tarjoaa juuri sopivasti joustavuutta ja mahdollisuutta muuttaa lainan ehtoja. Joustava laina sopivat hyvin elämän kaikkiin tilanteisiin, koska niitä voi käyttää useammalla tavalla kuin perinteisiä pikalainoja.

Joustavuus lainatuotteissa on tärkeää erityisesti jos hakija on nuori 19-vuotias ja silloin, kun tarkka laina-aika ja summa eivät ole tiedossa. Näin rahaa voi nostaa tarpeen mukaan, eikä lainaa ole sidottu tiukkaan takaisimaksusuunnitelmaan.

Joustava laina 19-vuotiaalle toimii pitkäaikaiseen rahoitukseen, koska sopimus on jatkuva. Maksetut lainanlyhennykset palautuvat luottotilille nostettavaksi saldoksi, eli joustava luotto 19v ikäiselle toimii tavallaan kuin luottokortti.

  Kilpailuta nykyinen joustoluotto

Hae lainaa 19-vuotiaalle heti netistäLainaa 19-vuotiaalle heti netistä

Jos haluat hakea lainaa 19-vuotiaalle netistä, suosittelemme lainojen kilpailutusta. Lainojen kilpailutus toimii niin, että jätät hakemuksen lainoja kilpailuttavalle yritykselle ja he toimittavat hakemuksesi usealle pankille ja saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Tämä on ehdottomasti paras tapa saada laina 19-vuotiaalle.

Yleensä tällä tavalla voit saada lainaa 19-vuotiaalle heti, sillä monet rahoituslaitokset maksavat lainan tilille jo saman päivän aikana.

Miten hakea 19-vuotias voi hakea lainaa?

Lainanhaku 19v ikäisenä onnistuu aivan yhtä helposti, kuin kenelle tahansa. Lainapalvelut, joista voit hakea lainaa nuorena aikuisena on listattu tällä sivulla, joten voit helposti ja nopeasti valita niistä itsellesi sopivan lainapalvelun.

Kun olet valinnut sopivan lainapalvelun, siirry heidän sivuilleen täyttämään lainahakemus. Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että täyttämäsi tiedot ovat oikeat. Lainahakemuksessa kysytään muun muassa omia tietojasi, tietoja aikaisemmista veloista sekä tarkkoja tulotietoja. Jotta voit saada luottoa 19-vuotiaana, tulee sinulle kuitenkin olla säännölliset tulot jotka takaavat takaisinmaksun.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat yleensä lainatarjouksen muutamassa minuutissa. Tarkista lainatarjouksesta erityisesti lainan todellinen vuosikorko, sillä se sisältää jo kaikki lainalle tulevat korot ja kulut. Jos todellinen vuosikorko on sinulle sopiva ja muut lainaehdot miellyttävät, hyväksy annettu lainatarjous allekirjoittamalla lainasopimus netissä. Jos et halua hyväksyä tarjousta, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja voit esimerkiksi yrittää saada pienikorkoisempaa lainaa muualta.

Lainatarjouksen allekirjoittamisen jälkeen pankki siirtää myöntämänsä luoton tilillesi yleensä heti, viimeistään parin pankkipäivän kuluessa.

Ole tarkkana lainan ottamisen kanssa, jotta vältyt maksuvaikeuksilta. Liian suuren lainan ottaminen ei ole hyvä idea olit sitten 19-vuotias tai vanhempi, sillä taloudellinen stressi ja ahdinko ei tee hyvää varsinkaan nuorelle ihmiselle. On parempi valita lainalle pitkä laina-aika, jotta voit maksaa pientä kuukausierää, sellaista joka on sopiva omalle taloudellesi.

Voi myös joskus olla parempi harkita opintolainaa, jos olet 19-vuotias nuori opiskelija. Opintolainan ehdot ovat usein paljon edullisemmat kuin millaista kulutusluottoa 19-vuotias voi saada.

Joustoluotto ja muut pikalainat 19-vuotta täyttäneelle

Joustoluotto 19v ikäiselle
Joustoluottoa 19 vuotiaalle heti tilille

Pikalainat ovat hyvin samankaltaisia ja joustoluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Suurin ero muihin pikalainoihin tulee lainasummasta ja lyhennyksistä. Joustoluotot voi maksaa milloin tahansa, eikä se vaadi sopimukselle muutoksia.

Lisäksi luottoa voi nostaa lainatililtä omalle tilille haluamansa summan joko keralla tai useassa osassa. Joustavaa luottoa ei makseta kerralla tilille kuten muiden pikalainojen kohdalla, vaan jokaiselle hakijalle avataan oma luottotili, mistä voi siirtää omalle tililleen haluamansa summan rahaa vuorokauden ajasta riippumatta.

  Joustoluotto Ulkomailta

Joustoluoton edut muihin pikalainoihin verrattuna

 1. Joustoluottoa 19-vuotias voi nostaa tililleen sen mitä tarvitsee, lainasummaa ei ole sidottu sopimuksessa
 2. Takaisinmaksuajan voi itse valita, yleensä lainoissa on kiinteä edullinen kuukausikorko
 3. Kun joustoluottosopimus on tehty ja lainatili on käytössä, voi tililtä nostaa rahaa vuorokauden ajasta riippumatta

Joustoluotot ovat paras pikalaina nuorelle useassa tapauksessa. Mikäli et ole aivan varma paljonko lainaa tarvitset, kannattaa ottaa joustoluottoa. Ilman vakuuksia tai takaajia myönnetty laina antaa 19 vuotiaan tehdä päätöksen omista raha-asioistaan.

Joustoluotto vertailu 19 – vuotta täyttäneelle

Kaikkien lainanhakijoiden, myös 19v kannattaa vertailla pikalainat ennen hakemista. Lainavertailun avulla varmistut, että saat parhaan tarjouksen joustoluotolle. Luottojen vertailussa kannattaa käyttää samoja keinoja kuin muiden pikalainojen vertailemiseen.

 • Laske tarkasti lainasumma paljonko lainaa tarvitset
 • Suunnittele alustava takaisinmaksuaikataulu luotolle, laske myös oma maksukyky tarkasti
 • Käytä lainahakua parhaiden joustoluotto tarjousten löytämiseen
 • Vertaile lainahaun tuloksia ja valitse joukosta 2 – 3 parasta pikalainaa

Kun olet löytänyt parhaat vaihtoehdot niin jätä lainahakemus kaikkiin valittuihin luotonmyöntäjä palveluihin. Saat vastauksena lainatarjouksia, mistä selviää tarkka korko lainalle sekä muut mahdolliset kulut. Jos taas tarvitset lainaa 18-vuotiaalle, katso täältä.

Lainaa 19-vuotiaalle heti netistä
Halpa joustoluotto heti tilille 19 vuotta täyttäneille

Ilman kuluja joustoluottoa 19 vuotiaalle

19 – vuotiaana on mahdollista saada joustoluottoa ilman mitään kuluja tai korkoja. Ensilainaajalle myönnetään usein ensimmäinen nosto luottotililtä täysin ilman korkoa tai kuluja. Ensilaina pitää maksaa takaisin ennen eräpäivää, ettei lainalle muodostu kuluja tai kustannuksia.

Löydät lainahakua käyttämällä ilmaista luottoa. Ilmaisen lainan nostorajoitus on yleensä 400 – 1000 euroa, mutta voit löytää myös 2000 euron ilmaisen lainan.

Jos ilmaista joustoluottoa ei makseta takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, muodostuu lainalle palvelun sovitut korot sekä kustannukset. Myöhästymismaksua yleensä ei peritä luotoista, kunhan pienin mahdollinen lyhennys maksetaan kuukausittain.

Vuonna 2024 on ilmaisen joustoluoton tarjoukset harvassa, mutta edelleen löytyy esimerkiksi luottokortteja, jotka tarjoavat korotonta maksuaikaa. Tällainen on esimerkiksi Sweepbank.

Lainaa 19-vuotiaalle – millaisilla ehdoilla?

Lainaa nuorelle 19-vuotiaalle
19v ikärajalla löytyy useita joustoluottoja

Pikalainoja koskevat yleiset lainaehdot ja sama on myös joustavien luottojen kohdalla. Osa luottojen ehdoista tulee suomen lain määrittämistä pykälistä, ja osa taas on vippipaikkojen itse asettamia ehtoja.

Laina 19-vuotta täyttäneelle, lainaehtojen vaatimuksia

 • Vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisterin tietojärjestelmistä
 • Vähintään 18 – vuotias. Joustoluottoja yleensä myönnetään 19 – 23 vuotiaille asiakkaille
 • Henkilökohtainen puhelinnumero tai verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten
 • Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä tai muita häiriöitä
 • Hakijalla tulee olla esittää riittävät säännölliset palkkatulot
  Pankkilaina

Luottotietojen merkitystä ei voida väheksyä, ja joustoluotoissa seurataan samaa periaatetta kuin muissakin pikalainoissa: Mikäli on varmaan velkaantua tai luottotiedoissa on merkintöjä, ei lainaa voida myöntää hakijalle.

Kannattaa muistaa, että nykyään lainaa saa usein edullisemmin, mitä paremmassa kunnossa oma talous on. Jos haluat saada lainaa pienellä korolla 19v ikäisenä, tulee sinulla olla selkeästi riittävä maksukyky. Suosittelemme tekemään budjetin, jolla lasket kuukausittaiset tulosi ja menosi ja lasket kuinka paljon rahaa sinulla jää tällä hetkellä ylimääräiseksi kuukausitasolla Tämän avulla voit hieman määritellä, kuinka suurta kuukausierää pystyisit tuloillasi maksamaan.

Täältä joustoluottoa 19v ikärajalla

Joustoluoton löytäminen jos olet 19-vuotias, ei ole vaikeaa. Helpoiten lainaa 19-vuotiaalle onnistuu käyttämällä lainahakua. Syötä lainahakuun haluamasi summa, ja näet tarjolla olevat lainapalvelut jotka myöntävät haluamaasi lainaa.

Voit suodattaa listauksen näyttämään 1kk – 3kk minimi maksuajalla varustettuja lainoja, jolloin löydät helposti oikeaa joustoluottoa tarjoavat palvelut!

Tässä muutama erittäin suosittu joustoluottoja välittävä palvelu 19 vuotiaille

Limiitti.fi

Limiitti.fi myöntää joustoluottoa 100 – 2000 euroa, mistä ensimmäisellä nostolla voi nostaa 1000 euroa omalle tilille ilman mitään kuluja! Kuluton ensilaina tarjotaan kaikille uusille hakijoille automaattisesti.

Vuosikorko Limiitti.fi palvelussa on nimelliskorko alkaen 24%, mutta tarkan koron saat lainatarjouksessa selville. Limiitti myöntää luotolleen maksuaikaa 3 – 30 kuukautta.

BlueFinance

Blue Finance myöntää rehellistä joustavaa luottoa 1 – 12 kuukauden maksuajalla 100 – 2000 euron lainasummille. Blue Financen korkoprosentti on alkaa 43%.

Blue Financen lainan voi milloin tahansa maksaa koko laina pois ilman erillisiä kuluja tai lopetusmaksuja. Kun lainasaldo näyttää luottotilillä 0 , on lainasopimuksen velvoitteet suoritettu.

Lainasto

Lainasto tarjoaa useita halpoja pikalainoja, mutta joustoluotto on paras useassa tilanteessa. Lainaston joustavaa luottoa saa 100 – 3000 euron summalle. Maksuaikaa lainalle 3 – 34 kuukautta, mutta halutessaan voi lyhennykset maksaa kaikki kerralla.

Lainaston joustavan luoton minimilyhennykset ovat vain 50 euroa, tai korkeintaan 220 euroa kuukaudessa.

Laina 19-vuotiaalle – usein kysytyt kysymykset

Miten 19-vuotiaan tulisi valmistautua lainanhakuun?

Ennen lainahakemuksen tekemistä 19-vuotiaan tulee tarkastaa oma luottotietorekisteri, arvioida maksukykyä ja tutustua eri lainavaihtoehtoihin sekä niiden ehtoihin.

Tarvitseeko 19-vuotiaalla olla vakituinen työpaikka saadakseen lainaa?

Vakituinen työpaikka ei ole aina välttämätön vaatimus lainan saamiseksi, mutta se parantaa mahdollisuuksia saada edullisempaa lainaa. Rahoituslaitokset arvioivat hakijan maksukykyä, joten säännölliset tulot ovat eduksi.

Voiko opiskelija saada lainaa 19-vuotiaana?

Opiskelijat voivat saada lainaa 19-vuotiaana, mutta heidän tuensa, kuten opintolaina tai -tuki, otetaan huomioon arvioitaessa maksukykyä. Jokainen rahoituslaitos tekee oman arvionsa hakijasta.

Mitkä ovat parhaat lainavaihtoehdot 19-vuotiaille?

Paras pikavippi 19-vuotiaalle riippuu hakijan tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Vertailussa kannattaa huomioida lainamäärä, korko, takaisinmaksuaika sekä mahdolliset lisämaksut.

Tarvitseeko 19-vuotias vakuuksia tai takaajan saadakseen lainaa?

Joissain tapauksissa 19-vuotiaalta saatetaan vaatia vakuuksia tai takaaja lainan saamiseksi. Se riippuu rahoituslaitoksesta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Onko pikavippi hyvä vaihtoehto 19-vuotiaalle?

Pikavippi voi olla harkinnan arvoinen vaihtoehto, jos 19-vuotias tarvitsee rahaa nopeasti ja lyhyeksi ajaksi. Kuitenkin pikavippien korot voivat olla korkeat, joten muita vaihtoehtoja kannattaa harkita ensin.

Miten välttää velkaantuminen 19-vuotiaana?

Velkaantumisen välttämiseksi on tärkeää arvioida realistisesti omat taloudelliset resurssit ja tehdä lainanhakuun liittyvät päätökset huolellisesti. Lisäksi on suositeltavaa pitää säästöjä yllättäviä kuluja varten.

Mitkä ovat yleisimmät ongelmat, kun haet lainaa 19-vuotiaalle?

Yleisiä sudenkuoppia ovat muun muassa liian korkea lainamäärä, korkojen ja muiden kulujen aliarvioiminen sekä epärealistiset odotukset takaisinmaksukyvystä. Myös huonosti harkittu pikavippi 19v voi johtaa ongelmiin.

Onko vaikeaa löytää edullista lainaa 19-vuotiaalle?

Edullisen lainan löytäminen voi olla haastavaa nuorelle, mutta se ei ole mahdotonta. Vertailutyökaluja käyttämällä on helpompi löytää sopivat ja edulliset lainavaihtoehdot.

Miten löytää parhaat tarjoukset lainoista 19-vuotiaille?

Parhaat tarjoukset löytyvät vertailemalla eri palveluntarjoajien lainatuotteita ja tarjouksia. Käytä apuna vertailusivustoja ja keskustele rahoituslaitosten kanssa löytääksesi sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Mitä tulee huomioida ennen lainasopimuksen allekirjoittamista?

Ennen sopimuksen allekirjoittamista on tärkeää lukea kaikki ehdot huolellisesti ja varmistaa, että ne ovat ymmärrettäviä ja hyväksyttäviä. Tarkista erityisesti korkotaso, takaisinmaksuaika ja mahdolliset lisämaksut.

Voiko vanhempi tai muu perheenjäsen auttaa, kun 19-vuotias hakee lainaa?

Kyllä, vanhemmat tai muut perheenjäsenet voivat auttaa 19-vuotiasta lainanhakemisessa joko takaajina, vakuuden antajina tai neuvomalla sopivan lainan valinnassa. Heidän tukensa voi parantaa lainansaannin mahdollisuuksia.