Clicky

Halvimmat joustoluotot heti tilille

Joustoluotto heti tilille

4.11K 0
(Viimeksi päivitetty: huhtikuu 16, 2018)

Joustoluottoa on tarjolla monesta paikkaa todella nopealla aikataululla, eli nopea pikavippi / joustoluottokin kyllä onnistuu. Varsinkin alle 2000 euron luoton saat yleensä tilillesi yhdessä päivässä. Suuremmissa voi luonnollisesti kestää hieman pidempään koska rahoitusyhtiö haluaa varmistaa että lainaaja on kykeneväinen maksamaan lainansa takaisin, mutta voit silti saada lainan heti tilille seuraamalla alla olevia ohjeita. Oletpa minkä kokoista joustoluottoa hakemassa niin voit olla varma että nopein ja varmin tapa saada rahat käyttöön on hakea se jostain sivustollamme esitellyistä yrityksistä. Kelpuutamme sivustollemme ainoastaan parhaat luotonmyöntäjät, joista saat joustoluoton heti tilille ilman viivytyksiä.

Joustoluotot heti 2018

Joustoluotto heti tilille on nopea lainaVuonna 2018 joustoluottoja saa edelleen heti tilille netistä helposti ilman suurempaa vaivannäköä. Tässäkin artikkelissa aikaisemmin mainitut lainapaikat toimivat edelleen ja ovat entistä nopeampia. Ilmaisen nettihakemuksen avulla sekä pankkitunnuksilla tunnistautumalla voit saada lainan heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Myös lainapäätös on mahdollista saada heti, riippuen luottoyhtiöstä. Alapuolella olevat luotettavat joustoluottoja tarjoavat yritykset toimittavat lainapäätöksen automaattisesti ja saatkin sen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Paras laina heti tilille?

Mikä on paras laina, jonka saat heti tilille? Se on sellainen, jossa hakemus käsitellään välittömästi ja asiakas saa lainapäätöksen heti. Tämä ei kuitenkaan ole vielä tarpeeksi, vaan joustoluotto pitää myös maksaa heti asiakkaan tilille, jotta voitaisiin puhua siitä, että oikeasti saa luottoa heti tilille netistä.

 • Lainahakemus käsitellään välittömästi sen jättämisen jälkeen 24/7
 • Lainapäätös heti
 • Luottosumma siirtyy tilille heti

Nämä ehdot kun täyttyvät, on kyseessä heti saatava joustoluotto.

Kulutusluottoa24.fi

Kulutusluottoa24.fi on jo useita vuosia myöntänyt lainaa heti tilille ja viime vuosina valikoimaan on tullut myös nopea joustoluotto. Tätä heti saatavaa joustavaa lainaa Kulutusluottoa24 myöntää ensilainaajalle 2000 euroa ja vanhat asiakkaat voivat hakea jopa 3000 euron joustoluottoa heti tilille.

 • Joustoluottoa 2000-3000 euroa
 • Suuremmat lainat heti jopa 60.0000 euroa
 • Takaisinmaksu joustoluotossa 30 – 60 vrk
 • Todellinen vuosikorko jatkuvassa lainassa n. 8%

 Vivus.fi

VivusVivus.fi myöntää todella nopeasti 10-2010 euron joustoluottoa joustavalla takaisinmaksuajalla. Vivus.fi on ehdottoman luotettava rahoitusyhtiö, joka on panostanut muun muassa todella pätevään asiakaspalveluun sekä edullisiin hintoihin – ja ennen kaikkea lainaamisen nopeuteen!

 • Joustoluotto 10-2010 euroa
 • Rahat heti tilille n. 15 minuutissa
 • Loistava asiakaspalvelu
 • Pohjois-Euroopan johtava joustoluottoja tarjoava yritys

Ostosraha tarjoaa lainoja heti

Ostosraha tarjoaa joustoluottoa 400-3000 euroa jopa 5 vuoden maksuajalla. Hakemukset käsitellään aina todella nopeasti ja rahat saat tilille yleensä jopa vartissa.

 • Luottoa 400-3000 euroa tilille 15 minuutissaOstosraha
 • Pitkällä 1-5 vuoden maksuajalla
 • luotto ilman vakuuksia tai takaajia heti

 

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea todella suuria joustoluottoja jopa 30000 euroon asti alkaen 500 eurosta ja saat ne heti tilillesi. Freedom Rahoitukselta saat lainapäätöksen aina nopeasti jopa suurille luotoille. Olipa lainan tarpeesi mikä tahansa, niin kannattaa ainakin vähintään tarkastaa Freedom Rahoituksen lainatarjoukset.Freedomrahoitus

 • Joustoluottoa ilman vakuuksia 500-30000 euroa
 • Hae ilmaiseksi netissä
 • Useita eri lainatarjouksia – markkinoiden monipuolisin
 • Henkilökohtainen lainaneuvoja
 • Säästä rahaa yhdistämällä vanhoja lainojasi

 

Everyday

Everyday on suositeltava valinta kun etsit 20-2000 euron lainaa nopeasti. Kun luotto on hyväksytty saat luottotilin, josta voit kätevästi nostaa käyttöösi juuri sen verran rahaa kuin tarvitset ja maksat kuluja aina ainoastaan siitä summasta, jonka otat käyttöön. Palvelu on nopeaa ja homma toimii loistavasti. Hyvä valinta jos etsit pikaista rahoitusta.Everyday

 • Hae 20-2000 euron luottotili todella nopeasti käyttöön
 • Hae ilmaiseksi verkossa – ikäraja palvelussa on 21 vuotta
 • Maksat kuluja vain nostetusta lainasummasta
 • Joustava – valitse itsellesi sopivan kokoinen kuukausimaksuerä

 

Halino

Halino tarjoaa joustoluottoa todella nopeasti 100-6000 euroa. Voit hakea pienempiä, alle 3000 euron lainoja yksin ja suuria luottoja varten tarvitset yhteishakijaa. Maksuaikaa saat lainoille 1-5 vuoden väliltä. Alustava luottopäätös välittömästi. Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat – mm. maksuvapaan kuukauden ottaminen on mahdollista. Lue lisää!Halenslaina

 • Luottoa 100-6000 euroa
 • Rahat tilille jopa samana päivänä!
 • Alle 3000 euron lainat ilman vakuuksia tai takaajia
 • Ei koron lisäksi mitään muita kuluja
 • Selkeä, luotettava ja toimiva

 

Mistä saan joustoluottoa nopeasti tililleni?

Luottohakemukset käsitellään yleensä todella nopeasti ja laina siirtyykin yleensä välittömästi tilillesi. Useat netin rahoitusyhtiöt lupaavatkin että hakemuksesi käsitellään jopa 15 minuutissa. Kun hakemuksesi on käsitelty ja jos se hyväksytään voit nostaa luottoa tilillesi muutamassa minuutissa. Hakuprosessi on tehty kaikinpuolin helpoksi ja nopeaksi. Lakimuutosten jälkeen kiellettiin lainojen myöntäminen kello 23.00 jälkeen joten jos jätät anomuksesi yöllä se käsitellään 7.00 aamulla. Netissä toimivien luottoyrityksien kautta haettu joustoluotto on takuuvarmasti nopein jonka voit saada. Pankkien luottohakemuksien käsittely vie aina aikaa huomattavasti enemmän.

Keräsimme sinulle valmiiksi alla olevaan taulukkoon kaikki paikat joista voit käytännössä saada joustoluottoa heti, eli todella nopeasti. Nopeus oli ykköskriteerimme, mutta emme unohtaneet vertailussamme myöskään luottojen kokonaiskuluja sekä luotontarjoajan luotettavuutta. Tämä takaakin sen että olet hyvissä käsissä otatpa joustoluottosi mistä tahansa listaamastamme yrityksestä. Toivon mukaan laina siirtyy heti omalle tilillesi.

Joustoluotossa on monia etuja

Yksi parhaista on se että et koskaan joudu maksamaan kuluja muuta kuin siitä summasta jonka otat myönnetystä luotosta oikeasti käyttöösi. Tämä helpottaa pitämään kokonaiskustannukset lainassasi mahdollisimman alhaisina. Monesti on investointia harkitessa hankalaa sanoa paljonko siitä joudut rahoittamaan muuta kautta kuin säästöistäsi ja tässä joustoluotto onkin siis edellä mainitusta syystä erinomainen lainamuoto.

Joustoluottoja myös myönnetään todella suurella haitarilla eli voit hakea luottoa sen verran kuin sitä tulet tarvitsemaan. Luotot alkavat 250 eurosta ja nousevat jopa 35000 euroon saakka. Pienimmät luotot saat aina ilman takaajia tai vakuuksia mutta luonnollisesti kun mennään kymmenientuhanisen kokoisiin luottoihin voi rahoitusyritys vaatia takausta tai vakuuksia. Luoton käsittelyaika myöskin nousee jos haetaan todella suurta joustoluottoa koska luotonmyöntäjä joutuu tarkastelemaan lainanhakijan taustoja hieman tarkemmin. Lainaa heti

Mitä asioita ottaa huomioon joustoluottoa hakiessa?

Vaikkakin nopeus voi olla tärkeää ei se että joustoluoton saa heti pitäisi olla ykkösperusteena luottoa hakiessa vaan tulisi keskittyä aina isompaan kuvaan ja verrata sellaisia asioita jotka vaikuttavat luottosi kokonaiskustannuksiin kuten:

 • Luotto tilin avaamis kustannukset hakiessa lainaa heti
 • Onko luotossa kuukausi – ja vuosimaksuja
 • Paljonko luoton nosto tilille maksaa
 • Korko joka maksetaan nostetusta luotosta
 • Laskutuslisä luottoa lyhennettäessä

Jos vain on mahdollista niin valitse luottosi aina sen mukaan mistä saat edullisimmat ja parhaat ehdot! 

Mihin tarkoitukseen nopeat lainat ovat?

Kukaan ei sinulta kysy mihin aiot luottosi käyttää eli voit hakea joustoluottoa mihin sitä tarvitsetkaan. Huomaa kuitenkin ettei luotto ole ilmaista ja rahan lainaaminen aiheuttaa aina kuluja jotka tulee maksaa kokonaisuuden pois. Ole siis ennen rahan lainaamista varma että sinulla on todellinen tarve lisärahoitukselle. Rahoitustarpeita voi olla monenlaisia, esimerkikis luottoa voi hakea remonttiin, kodinkone hankintoihin tai johonkin itseään piristävään kuten kunnon lomamatkaan. Mihin luottosi ikinä käytätkin niin muista että ei tulisi koskaan hakea lainaa tai luottoa hetken mielijohteesta vaan muista harkita rahoituksen haku huolella, vaikka tarvitsisitkin heti lainaa.

 

Joustoluotto Heti
 • 99%
  Nopea laina - 99%
99%

Jätä kommentti

Your email address will not be published.