Mistä joustoluottoa 3500 euroa – lainat 3500e vertailussa?

Mistä joustoluottoa 3500 euroa – lainat 3500e vertailussa?

(Last Updated On: elokuu 24, 2018)

3500 euron suuruista joustoluottoa on haettavissa luottotilin kautta useasta eri rahoitusyhtiöltä. Luotoille asetetaan monia erilaisia ehtoja ja lainantakaisinmaksuajat ovat hyvin erilaisia eri luotonmyöntäjillä. Kannattaakin siis tutustua mahdollisimman moneen eri tarjoajaan ja siten valita lainasi sellaisesta paikasta jonka lainaehdot vastaavat omia toiveitasi. Alla esittelemme muutaman netin parhaista luottopaikoista. Sivustoltamme voit lukea myös monista muistakin rahoitusyhtiöistä kattavat informaatiopaketit. Tutustu ensin ja tee valintasi.

Paras laina 3500 euroa

Etua

EtuaValitse asuntolaina, luottotili tai luottokortti sen mukaan millainen lainatarpeesi on. Laajan yhteistyöverkoston avulla yhdellä hakemuksella saat aina monia luottotarjouksia monesta eri paikkaa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia edes suurempiin luottoihin.

  • Luottoa 500-35000 euroa
  • Valitse itsellesi sopiva maksuaika
  • Yhdellä hakemuksella monia luottotarjouksia

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusHae edullinen 3500 euron laina helposti Freedom Rahoitukselta. Apunasi voit käyttää ilmaista henkilökohtaista lainaneuvojaa jotta saat muokattua itsellesi parhaan mahdollisen luoton edulliseen hintaan sekä hyvillä lainaehdoilla.

  •  Henkilökohtainen maksuton lainaneuvoja käytettävissä
  • Luottoa 500-30000 euroa
  • Maksuaikaa 1-12 vuotta

 

Rahalaitos

RahalaitosErittäin luotettava kotimainen luotonmyöntäjä jonka kanssa et tarvitse vakuuksia tai takaajia suuriinkaan luottoihin. Korot ovat matalat ja kuluja maksetaan ainoastaan luottotililtä nostetusta summasta. Jos sinulla on säännölliset tulot eikä aiempia maksuhäiriömerkintöjä voit hakea luottoa Rahalaitokselta.

  • Luotettava ja kotimainen
  • Luottoa 500-30000 euroa
  • Maksuaikaa luotolle 1-12 vuotta

 

Kuinka luottotili toimii?

Suurin osa kulutusluottoa tarjoavista yrityksistä suosii luottotili lainamuotoa. Asiakkaalle myönnetään vaikkapa luottotili ja siihen saa 5000 euroa luottoa. 5000 euron luotosta voit nostää käyttöösi sen verran kuin tarvitset ja poikkeuksetta maksat ainoastaan siitä summasta jonka nostat käyttöösi. Tämä onkin todella hyvä tapa niin asiakkaalle kuin luotontarjoalle. Asiakkaana voit valita helposti kuinka paljon rahaa otat käyttöön ja milloin. Myös kun sinulle on luotto jo hyväksytty niin rahat siirtyvät todella nopeasti tilillesi. Voit myös hallita luottosi kuluja helpommin kun voit rauhassa valita kuinka paljon rahaa otat käyttöön eikä luottotili nostoja yleensä ole rajattu joten voit nostella rahaa silloin kun sitä tarvitset.

Joustoluotto 3500eLuonnollisesti tällaisessa lainamuodossa lainaajalla on suurempi vastuu koska luottoa on monesti haettu enemmän kuin sitä tarvitaan koska kuluja ei kuitenkaan makseta koko summasta. Tällöin saattaa syntyä tilanne jossa lainaat enemmän kuin oli tarkoitus tai käytät lainarahaa asioihin joihin et sitä suunnitellut käyttäväsi. Varsinkin yöaikaan otettuja tilille nostoja on suositeltavaa välttää. Esimerkiksi budjetoimasi 4000 euron laina saattaa muuttua nopeasti 5000 euron suuruiseksi jos rahaa nostetaan suunnitelmien ulkopuoliseen käyttöön. Tämä tietenkin aiheuttaa suurempia kuluja sekä pidempää takaisinmaksuaikaa.