Bluefinance

Bluefinance ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Blue Finance on hyvä valinta

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Bluefinance
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Bluefinance
3.6

3.6/5

Lainat

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:300€ - 300€
 • Korko:9.9% - 9.9%
 • Laina-aika:4kk - 4kk
 • Minimilyhennys:
 • Siirtokulut:0€
 • Tilinhoitomaksu:3.65%/v
 • Rahat tilillä:15 minuuttia

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Kyllä
 • Maksuvapaa /kk:Ei
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Bluefinance
 • Nettisivut:www.bluefinance.fi
 • Perustusvuosi:2011
 • Puhelinnumero:060 0303 060
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2431091-9
 • Lainan siirto:07 - 23

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Tyypillisen 5000 euron 12 kk joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6 %, takaisin maksettava summa 5760,96 € (sis. kaikki kulut ja korot)

Bluefinance Kokemuksia & Lainat

Blue Finance tarjoaa joustoluottoa 2000 euroa, aina ilman vakuuksia tai takaajia. Joustava laina myönnetään jatkuvalla sopimuksella, ja sitä voi maksaa takaisin kerralla tai useassa erässä. Joustoluottona otettu pikalaina tarjoaa mahdollisuuden nostaa rahaa omalle tilille luottotililtä kerralla, tai useassa erässä.

Kaikista joustoluotto nostoista veloitetaan 15% nostomaksu, jonka lisäksi lainalle muodostuu normaalisti korkoa. Kuukausikorko Blue Finance palvelussa on 8%, nimelliskoron ollessa 96%. Mikäli joustolainan haluaa maksaa takaisin useassa osassa, tulee nostetun luoton kokonaismäärästä lyhentää vähintään 20% joka kuukausi.

Lyhennetty summa palautuu luottotilille saldoksi, mistä voi nostaa lisää rahaa, kunhan vaadittavat lyhennykset ovat hoidettu sovitusti.

Hae 10 – 2000 euron joustoluotto heti

Joustoluottoa saa heti tilille nopean hakemuksen avulla. Lainahakemuksen täyttäminen käy muutamassa minuutissa.  Muista täyttää lainahakemus huolellisesti, väärin täytetty hakemus hidastaa käsittelyä ja voi myös johtaa lainan hylkäämiseen.

Lainat löytyy helposti Blue Financen kautta
Blue Financen sivusto on helppo käyttää

Luotonmyöntäjä Blue Finance käsittelee hakemuksen välittömästi, käyttäen luottohakemuksessa kysyttyjä tietoja sekä julkisia tietoja mitä on saatavilla virastoista ja kolmansien osapuolien kautta. Hakijalle tehdään luottoarvio ja lainapäätös. Joustoluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Saat pian lainapäätöksen aina ilmaiseksi, ja jos joustoluotto myönnetään, lähetään päätöksen mukana myös lainatarjous. Lainatarjouksesta löytyy kaikki pikalainaa koskevat kulut kuten kuukausikorko, vuosikorko, ja todellinen vuosikorko.

Kun lainapäätös on hyväksytty ja allekirjoitettu, saat pääsyn lainatilille.  Luottotililtä siirretään rahaa omalle tilille se summa, mikä tarvitaan. Nostoja voi useita kappaleita, tai nostaa kerralla koko myönnetty luottoraja. Se kuinka paljon rahaa tililtä nostaa, on täysin oma päätös.

Joustava laina tilille nopeasti

Nopea lainan myöntäminen on tärkeä osa Blue Finance joustoluottoa, tarkoituksena on mahdollistaa rahan saaminen vaivattomasti tilille silloin kun sen tarvitsee. Joustava luotto mahdollistaa myös rahan nostamisen useassa erässä, mutta myös siirrot yöaikana.

  Lainasto

Kaikki muut pikalainat maksetaan tilille 07 – 23 välisenä aikana, mutta jo myönnettyä joustoluottoa voi nostaa kellon ajasta välittämättä. Ainoa vaatimus rahan nostamiselle luottotililtä on, että vaadittavat minimilyhennykset on tehty ja luottotilillä on nostoa varten tarpeeksi katetta.

Joustoluotto antaa mahdollisuuden toimia nopeasti, kun rahalle on tarvetta, mutta se myös tuo vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja hakea rahaa suurempia summia, kun alun perin olin ajatellut tai vaihtoehtoisesti vähemmän lainaa, kun suunnitelmissa oli.

Jatkuva sopimus lainasta mahdollistaa luoton ottamisen useassa erässä. Joustoluottotili toimii kuten luottokortti, mistä voi nostaa rahaa aina kun tarvitsee. Jatkuva sopimus on voimassa niin kauan kun nostoja tehdään.

Sopimus päättyy, kun kaikki tililtä tehdyt nostot on maksettu kokonaisuudessaan, eikä uusia siirtoja tililtä enää tehdä.

Blue finance lainaehdot
Joustoluotto 100 – 2000 euroa, nosta sen mitä tarviset!

Vaatimukset lainalle

Blue Finance myöntää joustoluottoa mielellään kaikille lainanottajille, jotka täyttävät vaaditut ehdot. Lainapalvelut jotka myöntävät pikaluottoja sitoutuu seuraamaan suomen valtion lakeja lainamyöntämisessä.

Laki määrittää luotonmyöntäjille tietyt tarkistusvelvollisuudet, ettei joustoluottoa myönnetä ihmiselle, joka voi joutua maksuvaikeuksiin lainan hoitamisesta. Lainaamista koskevien lakien tarkoitus on suojella sopimuksen kaikkia osapuolia ongelmilta.

Lainan saamiselle tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Vähintään 18 – vuoden ikä lainanhakijalla
 • Vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisteristä
 • Verkkopankkitunnukset kirjautumista varten
 • Käytössä oleva henkilökohtainen puhelinnumero

Blue Finance ottaa mielellään vastaan myös nuorten hakijoiden luottohakemukset. Ikäraja Blue Finance palveluun on lain määrittämät 18v.

Joustoluoton tulorajat

Tulorajoja luoton myöntämiselle ei ole suoraan kirjattuna lakiin, mutta vaikuttaa olevan vakiintunut käytäntö vaatia noin 12 000 euron vuosituloja joustavan lainan hakijalta. 12000 euron tuloilla se tarkoittaisi noin 1000€ kuukausituloja, mihin vakituisesti työssäkäyvän henkilön pitäisi pystyä.

Kannattaa aina suhteuttaa lainattava summa omiin tuloihin, sekä miettiä minkä verran lyhennyksiä luotolle voi kuukausittain maksaa. Tulee muistaa, että lainalle muodostuu aina kuukausikorko, joka nostaa joustoluoton kustannuksia. Lainattu raha ei ole ilmaista, joten ei kannata nostaa enempää rahaa, kun mille tarvetta on.

  Rahoituslaitos.fi arvostelu ja kokemuksia 2024

Lainan kustannukset

Blue Financen joustoluoton kustannukset muodostuvat samalla periaatteella, kuin kaikkine pikalainojen kustannukset: Luotolle lasketaan korko ja sekä mahdolliset kustannukset tilinhoidosta. Joustavassa luotossa tulee huomioida myös rahan nostamisesta omalle tilille koituvat kustannukset.

Ellei erikseen ole esitetty ensilainaajan tarjousta, tulee Blue Finance luottopalvelussa jokaisesta nostosta 15% kuluja nostosumman verran. Tämä on pankin veloitus tilinhoitamisesta, paperitöistä ja rahan siirtämisestä hakijan tilille. Tässä esimerkki laskelma perinteisestä lainasta ja sen kustannuksista:

Luottoa nostetaan 2000 euron summa, 12 kk takaisinmaksuajalla. Joustoluoton kiinteä todellinen vuosikorko tällöin on 255,40 %, takaisin maksettava summa on yhteensä 3381,33 € (sis. kaikki kulut ja korot).

Kun joustoluotto maksetaan takaisin useassa osassa, tulee siitä suorittaa vähintään 20% kuukausittainen lyhennys. Lyhennyksen tulee olla vähintään 20 % avoimesta saldosta, tai minimissään 50 euroa.

Edullisinta joustoluottoa saa, kun tekee vain yhden noston koko summalle, mitä vippiä aikoo nostaa.

Täytä nopea ja selkeä lainahakemus bluefinancella
Täytä nopea ja selkeä lainahakemus

Ohjeet joustolainan hakemiseen

Joustolainan hakeminen Blue Finance palvelusta on erittäin helppoa. Heti etusivulta pääsee täyttämään lainahakemusta. Lainahakemuksessa pyydetään tunnistautumaan palveluun ja toimittamaan vipin myöntämisen kannalta tärkeitä tietoja, kuten verotus sekä palkkatiedot.

Luottopäätöksen tekeminen  joustoluoton myöntämisestä käy todella nopeasti Blue Finance palvelussa: Lainapäätös tehdään 3 minuutin kuluessa, ja pikavippi maksetaan heti tilille. Joustavan lainan käsittely on tehty mahdollisimman nopeaksi parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Ensimmäinen siirto lainatililtä tehdään 07 – 23 välisenä aikana, jonka jälkeen rahaa voi omatoimisesti siirtää kellon ajasta välittämättä.

Lyhyt kertaus joustoluoton hakemiseen Blue Finance palvelusta:

 1. Siirry Blue Finance sivulle ja valitse sopiva lainasumma joustoluotolle
 2. Tunnistaudu lainapalveluun ja täytä huolellisesti luottohakemus
 3. Saat 3 minuutin kuluessa lainapäätöksen, missä selviää luotolle muodostuvat ehdot
 4. Luottolaitos antaa pääsyn lainatilille, mistä voi omatoimisesti nostaa haluamansa summan
 5. Maksa laina takaisin sovitusti, vähintään 20 % avoimesta summasta per kuukausi
  Kulutusluotto.com

Joustava luotto on edullinen keino saada helposti rahaa tilille, varsinkin jos ei ole täysin varmaa minkä verran vippiä tulee yhteensä tarvitsemaan. Pikalainat antavat useita vaihtoehtoja nostaa luottoa, mutta joustava laina antaa eniten tilaa valita miten lainaa nostaa ja käyttää.