Yhdistä joustoluotot yhdeksi suureksi lainaksi

Joustoluoton yhdistäminen kannattaa jos on useita velkoja yhtä aikaa avoinna. Useat avoimet luotot muodostaa turhia kustannuksia hakijalle useiden lyhennysten, korkojen sekä mahdollisten tilinhoitomaksujen muodossa. Joustoluottoja yhdistämällä yhdeksi lainaksi voi helposti vähentää luotolle muodostuvia kuluja, sekä yksinkertaistaa takaisinmaksamisen suunnittelua.

Joustoluotto on erittäin suosittu pikalaina, mikä antaa vapauden muuttaa suunnitelmia lainasopimuksen kirjoittamisen jälkeen. Joustoluotossa on paljon mahdollisuuksia muuttaa lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa, mikä tekee siitä todella kätevän luoton useisiin eri tilanteisiin.

Lainojen yhdistäminen on helppo keino säästää satoja euroja rahaa, mutta myös aikaa sekä vaivaa. Jokainen voi yhdistää avoimet luotot täysin omatoimisesti, tai vaihtoehtoisesti hakea rahoitusta palvelusta mikä tarjoaa lainojen yhdistämistä. Omatoiminen joustoluoton yhdistäminen ei ole kovin vaikeaa, ja artikkelin lopusta löydät yksityiskohtaiset ohjeet koko toimenpiteeseen.

Yhdistä Lainat Näissä Palveluissa

Tarkenna hakutuloksia?

1

Lainaaheti.fi

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 500-60000€

Laina-aika: 12-180kk

9.6 / 10

2

Haelaina.fi

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

9.5 / 10

3

Kulutusluotto.com

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

9.4 / 10

4

Vippi.org

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

8.9 / 10

5

Luottoheti.fi

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

8.7 / 10

6

Etua.fi

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 500-60000€

Laina-aika: 12-180kk

8.4 / 10

7

Omalaina.fi

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 100-60000€

Laina-aika: 12-240kk

8.3 / 10

8

Bondora

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 100-10000€

Laina-aika: 3-60kk

8.3 / 10

9

Zmarta

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

8.1 / 10

10

Rahalaitos

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 500-70000€

Laina-aika: 12-180kk

8 / 10

11

Resurs
 • Ikäraja: 24v

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-50000€

Laina-aika: 12-144kk

7.9 / 10

12

Sortter

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-240kk

7.5 / 10

13

Alisa Pankki

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-30000€

Laina-aika: 24-120kk

7.5 / 10

14

Unolaina
 • Ikäraja: 20v

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 500-60000€

Laina-aika: 12-180kk

6.8 / 10

15

Lainarahoitus

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

6.2 / 10

16

Freedom Rahoitus

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

5.7 / 10

17

Fixura

Lainasummat

Yhdistä Lainat: 1000-20000€

Laina-aika: 24-72kk

4.6 / 10

  Vuokravakuuslaina

Mitä on joustolainojen yhdistäminen?Joustoluottojen yhdistäminen on vaivatonta säästöä

Joustoluottojen yhdistäminen on  muuttaa monta avointa velkaa yhdeksi. Idea on hyvin yksinkertainen, usean erillisen luoton sijasta maksetaan yhtä isompaa lainaa.

Yhdistä joustoluotot niin säästät aikaa ja rahaa
Monen joustoluoton maksaminen on kallista, siksi kannattaa yhdistää

Jos joustoluottoja on auki useita yhtä aikaa, kertyy niistä paljon enemmän kuluja kuin yhdestä isommasta lainasta. Kaikista joustoluotoista pitää maksaa kuukausittaista lyhennystä, joka on sovittu lainasopimuksessa.

Lisäksi lyhennyksen päälle tulee lainalle muodostuva kuukausikorko, mahdolliset kulut lainatilin hoitamisesta,sekä muut määritetyt maksut.

Mikäli on auki useampi kappale luottoja, kertautuu kaikki kulut erittäin nopeasti, monta pienikokoista joutoluottoa käy nopeasti kalliiksi.

Lainojen yhdistämisellä voi helposti säästää rahaa, aikaa ja vaivaa. Usean joustolainan hallittu takaisinmaksu vaatii suunnittelua ja joka kuukautista seurantaa. Kuten vanha sananlaskukin sanoo: Aika on rahaa.

Joustoluottoja yhdistämällä säästää rahaa

Rahaa säästää lainat yhdistämällä monessa kohtaa, ei pelkästään vuosikoroissa. Kaikkein selkein säästö muodostuu, kun usean lyhennyksen, koron ja tilinhoitomaksun sijaan maksetaan vain yhtä menoerää. Vaikka uusi lainasumma jolla muut luotot maksetaan olisi suurempi, niin ei se silti muodosta yhtä suuria kuluja, kuin usean pienen lainan ylläpitäminen yhtä aikaa.

Vaikka ajatus useasta pienestä lainasta yhtä aikaa voi tuntua helposti hallittavalta kokonaisuudelta, kannattaa huomioida muut lainalle muodostuvat kustannukset. Muut kulut voivat nostaa lainan yhteishintaa huomattavasti, jopa enemmän kuin virallinen lainalle muodostuva korkoprosentti. Yhdelle isolle luotolle saa suhteessa pienemmän koron, kuin usealle pienelle lainalle. Kulujen kertautuminen on avain sana usean velan kulujen kasvamisessa.

Tämän takia lainojen vertaileminen huolellisesti ennen hakemista on tärkeää, ja sama päätee rahoitukseen mitä käyttää joustoluottojen yhdistämisessä. Vertaile huolellisesti ennen hakemista, näin varmistut, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Joustoluotot yhdistämällä maksat vähemmän kuluja ja korkoja
Monta avointa joustoluottoa? Yhdistä ja säästä

Joustoluottojen yhdistämisen rahoittaminen

Usein lainojen yhdistämiseen käytetään kulutusluottoa, koska lainatuote mahdollistaa isot summat sekä pitkät maksuajat. Tärkeintä on varmistua, että lainattava saatava summa riittää varmasti joustoluottojen yhdistämiseen.

  Joustoluottolaskuri

Eli vertaile huolella lainatarjoukset, ja varmistu että valitsemastasi lainapalvelusta saa tarpeeksi rahaa tilille. Yleensä joustoluotot myönnetään 2000 – 3000 euron lainasummille, mutta muutama rahoituslaitos tarjoaa mahdollisuuden nostaa jopa 10000 euroa joustoluottoa.

Vertaile eri rahoitusvaihtoehdot ennen hakemista, koska huonosti valittu rahoitus lainojen yhdistämiseen ei poista alkuperäistä ongelmaa, vaan muuttaa ainoastaan sen muotoa.

Yhdistä kaikki joustoluotot

Joustoluoton yhdistäminen ei ole vaikeaa ja sen voi tehdä täysin omatoimisesti. Olemme koostaneet ohjeet, miten yhdistää joustoluotto nopeasti ja vaivattomasti.

 1. Laske kaikkien vanhojen joustolainojen avoimet saldot, sekä muut muodostuvat kulut mitä pitää maksaa, että lainat voi sulkea Ole huolellinen ja tarkasta laskelma kertaalleen.
 1. Kun tarkka yhteissaldo lainojen sulkemiseen on selvillä, on aika siirtyä etsimään sopivaa rahoituspalvelua. Jos yhteissumma on alle 2000 euroa, käy mikä tahansa isoja pikalainoja myöntävä rahoituspalvelu, kunhan lainan kulut ja korot ovat järkevällä
 1. Tehtyäsi lainapalveluiden vertailun, on aika hakea rahaa tilille. Täytä lainahakemus pariin palveluun, saat vastauksena rahoituslaitosten tarjoukset. Valitse paras vaihtoehto ja allekirjoita lainasopimus sähkö Rahat siirtyvät tilille heti sopimuksen hyväksymisen jälkeen.
 1. Kun rahaa on tillillä tarpeeksi, niin maksa pois kaikki vanhat avoimet joustoluotot ja päätä Onneksi olkoon, olet nyt yhdistänyt lainat onnistuneesti! Nyt on maksettavana ainoastaan uusi yhdistetty laina!
Joustoluottojen yhdistäminen voi säästää useita satoja euroja
Yhdistä useat joustoluotot yhdeksi ja säästä kuluissa

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Mitä rajoituksia joustoluottojen yhdistämisessä on?
  • Joustoluottojen yhdistämisessä ei ole varsinaisesti mitään rajoituksia, paitsi lainan hakemiselle määritetyt 18 vuoden ikäraja ja riittävä taloustilanne. Osa palveluista voi vaatia maksamaan korvauksen, mikäli laina-aika on sovittu kiinteäksi, mutta tämä on lainapalvelusta riippuvainen asia.
 • Voinko yhdistää joustoluotot käyttämällä joustoluottoa?
  • Kyllä voit! Mikäli löydät edullisen joustoluoton, mikä riittää kattamaan avoinna olevat velat, ei ole mitään syytä miksi et voisi yhdistää vanhoja lainoja käyttämällä
 • Kannattaako käyttää luottojen yhdistämiseen tarjottua palvelua?
 • Miten lopetan avoimet joustoluotot?
  • Joustoluottosopimus päätetään yleensä maksamalla avoimet lainat ja kulut kokonaisuudessaan pois. Kun tililtä ei nosteta enää rahaa, pitäisi sopimuksen päättyä automaattisesti. Kannattaa silti olla yhteydessä asiakaspalveluun ja varmistua että kaikki velvoitteet on hoidettu.
  Käyttölaina

Joustoluottojen yhdistäminen – usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustoluottojen yhdistäminen?

Joustoluottojen yhdistäminen tarkoittaa useiden eri joustoluottojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin kuukausittaisia maksujasi ja mahdollisesti säästämään koroissa.

Kuinka voin yhdistää joustoluottoni?

Voit yhdistää joustoluottosi ottamalla yhteyttä lainanantajaasi tai käyttämällä lainojen yhdistämispalvelua, kuten Joustoluottoja.fi. He voivat auttaa sinua yhdistämään lainasi ja neuvomaan sinua prosessissa.

Mitä hyötyä on joustoluottojen yhdistämisestä?

Joustoluottojen yhdistämisestä on useita hyötyjä. Se voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin kuukausittaisia maksujasi, säästämään koroissa ja vähentämään stressiä, joka liittyy useiden eri lainojen hallintaan.

Miten joustoluottojen yhdistäminen vaikuttaa kuukausittaisiin maksuihin?

Joustoluottojen yhdistäminen voi vähentää kuukausittaisia maksujasi, koska yhdistetty laina on usein pienempi kuin useiden eri lainojen yhteismäärä. Lisäksi yhdistetty laina on usein pidemmällä aikavälillä, mikä voi myös vähentää kuukausittaisia maksujasi.

Voinko yhdistää joustoluotoni muiden lainojen kanssa?

Kyllä, voit yleensä yhdistää joustoluottosi muiden lainojen, kuten luottokorttilainojen tai henkilökohtaisten lainojen, kanssa. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin kuukausittaisia maksujasi ja säästämään koroissa.

Miten joustoluottojen yhdistäminen vaikuttaa korkoihin?

Joustoluottojen yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään koroissa, koska yhdistetty laina on usein pienempi kuin useiden eri lainojen yhteismäärä. Lisäksi yhdistetty laina on usein pidemmällä aikavälillä, mikä voi johtaa pienempiin kuukausittaisiin korkomaksuihin.

Mitä dokumentteja tarvitaan joustoluottojen yhdistämiseen?

Joustoluottojen yhdistämiseen tarvittavat dokumentit voivat vaihdella, mutta yleensä tarvitset todisteita tuloistasi, luottohistoriastasi ja nykyisistä veloistasi. Jotkut lainanantajat saattavat myös vaatia todistuksen asuinpaikastasi.

Miten voin laskea säästöni joustoluottojen yhdistämisellä?

Voit laskea säästösi joustoluottojen yhdistämisellä käyttämällä lainalaskuria, kuten Joustoluottoja.fi -sivuston laskuria. Syötä vain nykyiset lainasi ja niiden korot laskuriin, ja se näyttää, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainasi.

Miten voin hakea joustoluottojen yhdistämistä Joustoluottoja.fi -sivustolla?

Voit hakea joustoluottojen yhdistämistä Joustoluottoja.fi -sivustolla täyttämällä heidän yksinkertaisen hakulomakkeensa. Sinun tarvitsee vain syöttää perustiedot, kuten nimesi, yhteystietosi ja tietoa nykyisistä lainoistasi, ja he ottavat sinuun yhteyttä jatkaakseen prosessia.