Ferratum Joustava

Ferratum Joustava
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Ferratum Joustava
4.8

4.8/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:22vv
 • Lainasummat:1€ - 4000€
 • Korko:19.97% - 19.97%
 • Laina-aika:3kk - 60kk
 • Minimilyhennys:
 • Siirtokulut:0
 • Tilinhoitomaksu:12€/kk
 • Rahat tilillä:Heti

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Ei

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Näytä +
 • Nettisivut:www.ferratum.fi/lainaa
 • Perustusvuosi:2005
 • Puhelinnumero:N/A
 • Asiakaspalvelu:N/A
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:1950970-4
 • Lainan siirto:07 - 23

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €. Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa.

Ferratum Joustava Kokemuksia & LainatFerratum

Ferratum myöntää lainaa kuluttajalle nopeasti ja joustavasti

Ferratum

Ferratum on kotimainen rahoitusyhtiö, jonka mottona on tuoda ihmiset ja raha toistensa luo. Ferratum on sitoutunut toiminnassaan vastuullisuuteen, eikä lainaa myönnetä asiakkaille liian löyhin perustein. Asiakaspalvelu auttaa lainanhakijaa tarvittaessa koko lainaprosessin ajan, joten Ferratumin palveluja käyttäessä asiakas voi luottaa olevansa turvallisissa käsissä.

Asiakkailleen Ferratum tarjoaa korottoman ensilainan, kun taas vanhoja asiakkaita hemmotellaan eri elämäntilanteisiin mukautuvalla joustoluotolla.

Ferratumilla lainaprosessi sujuukin erittäin nopeasti ja vaivattomasti, mikä näkyy siinä, että asiakkaat ovat Ferratumin palveluihin keskimäärin hyvin tyytyväisiä. Ferratum onkin levinnyt syntymaastaan Suomesta jo 21 eri maahan, joten jotakin tässä firmassa tehdään oikein.

Asiakkaiden palvelemisesta Ferratumilla onkin jo kattava kokemus, sillä yli miljoona ihmistä on tähän mennessä käyttänyt Ferratumin palveluja.

Uuden asiakkaan laina on Ferratumilla koroton ja kuluton

Ferratumilla ensiasiakas saa lainan ilman korkoja tai kuluja. Tämän parempi ei tarjous voisi enää olla, On lähes varmaa, että tämä tarjous houkuttelee Ferratumille paljon uusia asiakkaita. Joustoluottoa voi ottaa 50–300 euroa ja laina-aikaa on 7–30 päivää. Laina-ajan pituus riippuu otetun lainan määrästä.

Mitä suurempi ensilaina on, sitä enemmän siihen saa myös maksuaikaa.

Ajallaan takaisin maksettu ensilaina on täysin kuluton, joten asiakas voi luottaa siihen, että minkäänlaisia piilokuluja ei ilmene lainan oton jälkeen.

Ferratumin uuden asiakkaan joustoluotto ei myöskään sido asiakasta jatkamaan asiakkuutta Ferratumilla, vaan halutessaan voi käyttää ainoastaan ensilainatarjouksen, eikä enää ikinä asioida Ferratumilla. Aika reilua, se on pakko jokaisen myöntää. Harvoin tarjolla on näin mahtavaa ensilainatarjousta ilman mitään koukkuja tai jippoja. Pienen pikavipin tarpeen iskiessä kannattaa siis kokeilla Ferratumin Koroton-lainaa. Nimensä mukaisesti tästä lainasta ei synny lainanottajalle mitään kuluja.

  Lendo

Joustava-luotto antaa asiakkaalle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeen mukaan

Joustoluotot Ferratumilta

Joustava-luotto tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden nostaa joustoluottoa aina 2 000 euroon saakka. Luoton puitteissa voi nostaa lainaa aina tarvitsemansa määrän kellon ympäri. Laina on nostettavissa tilillesi luoton myöntämisen jälkeen kellon ympäri vain muutamissa minuuteissa. Luottotilin avaaminen on ilmaista, eikä lainaan kuulu myöskään tilinhoitomaksuja. Maksat ainoastaan korkokuluja sekä 12,5 % nostopalkkion tilillesi siirtämästä luotosta.

Tämä on siis hyvä lainamuoto ihmiselle, jonka lainantarve on vaihteleva, ja pieniä lainatarpeita saattaa tulla usein. Koska Joustava-luotossa ei ole avaus- tai tilinhoitomaksuja on luoton hakeminen turvallista, sillä maksat vain nostamastasi lainasta. Sen vuoksi ei olekaan hullumpi idea avata varoiksi luottotiliä, jos tahtoo turvata taloutensa pahan päivän varalle. Joustava-luoton ansiosta tietää, että yllättävän menon sattuessa kohdalle, rahaa saa nostettua omalle tilille kellonajasta riippumatta lähes välittömästi. Hätätilanteessa Joustava-luotto siis pelastaa päivän.

Kuukausittainen minimilyhennys on 12,5 % jäljellä olevasta lainasta, mutta kuitenkin vähintään 150 euroa kuussa. Kuukausittainen lainanlyhennysmäärä ei siis ole erityisen paha tässä luotossa. Kuitenkin halutessaan lainan voi toki maksaa nopeamminkin pois, joten minimilyhennyksissä ei ole pakko pitäytyä.

Ferratumilta lainan hakeminen on todella nopeaa

Ferratum Lainat ja Luotot

Lainahakemuksen tekeminen Ferratumin kotisivuilta löytyvän kaavakkeen avulla on todella nopeaa. Hakemus kannattaa kuitenkin täyttää huolellisesti, sillä puutteelliset hakemukset hylätään. Oikein täytetyllä hakemuksella lainapäätöksen saa muutamissa minuuteissa.

Rahat tulevat tilille muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen saamisesta. Ainoa poikkeus tästä on Ålandsbanken, jonka asiakkaiden täytyy malttaa odottaa rahojaan 1–2 pankkipäivää myönteisen lainapäätöksen saamisen jälkeen.

Nopeudessa harva firma voi siis kilpailla Ferratumin kanssa. Tämän yrityksen puoleen kääntyminen kannattaakin silloin, kun lainan tarve on akuutti. Pikavippiä etsiessä nopeus on yksi tärkeimmistä kriteereistä, ja juuri nopea palvelu on Ferratumin vahvuus.Vaikka useat pikalainayritykset tarjoavat lainapalveluita nopeasti, on Ferratum nopeudessaan aivan huippuluokkaa.

  Freedom Rahoitus

Ferratumin mobiilisovellus on huippukätevä

Ferratum-mobiilisovellus varmistaa sen, että voit hakea ja nostaa Joustava-luottoa milloin haluat olinpaikastasi riippumatta. Voit myös tehdä nostoja luotolta aivan milloin itsesi tekee mieli, kun sinulla on käytössäsi Ferratum-mobiilisovellus.

Ainoa, mitä tarvitset sovelluksen käyttöön, on mobiililaite internetyhteydellä. Ferratumilla onkin ymmärretty, että nykyaikana asiakkaille on tärkeää, että raha-asiat voi hoitaa mobiilisti. Monelle kuluttajalle mobiilisovelluksen käyttömahdollisuus on pikalainaa etsiessä tärkeä etu, sillä se tarkoittaa, että lainan hakeminen ja nostaminen on entistäkin helpompaa.

Ferratumin mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi AppStoresta tai Google Playsta. Sovellus toimii sekä iPhoneissa että Android-laitteissa, joten jos oma puhelin täyttää kriteerit, kannattaa Ferratumin asiakkaan ehdottomasti ladata mobiilisovellus.

Asiakaspalvelu auttaa ympäri vuorokauden

Ferratumilla asiakaspalveluun on satsattu hyvin paljon. Yritys tahtoo, että asiakaspalvelun saaminen on aivan yhtä helppoa kuin raha-asioidenkin hoito ja se onkin yksi joustoluottovertailun parhaista. Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä asioissa sekä tarvittaessa auttaa lainaratkaisujen räätälöimisessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Asiakaspalvelu on auki aina, joten asiakkaalla on mahdollisuus saada henkilökohtaista neuvontaa aina, kun hän sitä tarvitsee. Asiakaspalvelua voi lähestyä joko puhelimen, sähköpostin tai chatin välityksellä, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen kommunikointikanava. Asiakaspalveluun yhteyden ottaminen on asiakkaalle luonnollisesti ilmaista, joten pienemmissäkin kysymyksissä kannattaa kääntyä rohkeasti rahoitusalan asiantuntijoiden puoleen.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?

Ferratumilta voivat hakea lainaa 21 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt, joilla on oma pankkitili käytössä. Toisen henkilön pankkitilille ei lainaa voi hakea. Lisäksi hakijoilta vaaditaan myös henkilökohtainen matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakkaalla ei myöskään voi olla kahta päällekkäistä lainaa Ferratumilla samaan aikaan, vaan edellinen laina tulee olla maksettu pois ennen kuin uutta lainaa voi hakea. Hakijan maksuhistorian pitää myös olla nuhteeton, eikä lainaa voida myöntää henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Ferratum suhtautuu hyvin vakavasti lainan myöntämiseen, eikä myönnä lainaa asiakkaille, joilla potentiaalisesti voisi olla vaikeuksia lainan takaisinmaksussa.

  Lainapaikka.fi