Joustoluotto on erittäin suosittu lainatuote nykyisillä rahoitusmarkkinoilla. Edullinen joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa elämää tarpeiden mukaisesti, laina joustaa mukavasti elämän tarpeiden mukana.

Lainoja on monia, mutta joustoluotto toimii useaan eri tilanteeseen parhaiten, kun tarve on saada lainaa 18-vuotiaalle. Luotto elää tilanteiden mukana ja soveltuu käytettäväksi muuttuvissa elämäntilanteissa. Tarvitko yllättäen enemmän lainaa kuin oletit alun perin, vai mahdollisesti pidemmän maksuajan luotolle?  Kaikki nämä sekä paljon muuta hoituu erittäin vaivattomasti Joustoluoton avulla!

Lainatuotteissa on suuria eroja, mutta kaikki lainat ovat haettavissa 18 vuotta täyttäneelle. Esittelemme tässä artikkelissa joustoluotto vaihtoehdon, mikäli suunnitelmissa on hakea lainaa 18 vuotiaalle.

Parhaat Lainat 18-vuotiaalle

Tarkenna hakutuloksia?

1

Rahoituslaitos

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 100-60000€

9.5 / 10

2

Vippi.org

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

9.3 / 10

3

Lainapaikka
 • Lainapaikka

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

9.2 / 10

4

Etua.fi

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 500-50000€

8.4 / 10

5

Luottopalvelu
 • Luottopalvelu

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

8.1 / 10

6

Zmarta
 • Zmarta

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 500-60000€

8.1 / 10

7

iRaha
 • iRaha

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 25-2000€

7.7 / 10

8

Creditstar
 • Creditstar

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 50-2000€

6.7 / 10

9

Ferratum Business
 • Ferratum Business

Ikäraja: 0v

Lainasummat - 2000-100000€

6.5 / 10

10

Limiitti.fi
 • Limiitti.fi

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 100-2000€

6.3 / 10

11

Freedom Rahoitus

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

5.7 / 10

12

Lainasto Mastercard

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 100-3000€

3 / 10

Joustoluotto lainatuotteena 18v nuorelle aikuiselle

Lainatuotteena joustoluotto on kaikista vaihtoehdoista todennäköisesti kätevin.  Joustoluottona myönnetty laina 18v ikäiselle nimensä mukaisesti joustaa eri tilanteiden mukaan. Lainasummaa voi korottaa sopimuksen tekemisen jälkeen niin kauan, kun luottotilillä on katetta. Laina-aikaa voi yleensä muuttaa ilman erillistä varoitusta ja koko lainan voi maksaa halutessaan pois kerralla.

Joustoluotossa suurin ero muihin pikalainoihin on lainan kyky muuntautua tilanteiden mukaisesti. Lainasummaa, takaisinmaksuaikaa tai muita ehtoja ei muissa luotoissa voi vaihtaa ilman uuden sopimuksen tekemistä: joustoluoton kohdalla kyse asiakkaan omasta valinnasta.

Mikäli on tarvetta saada 2000 – 3000 euroa lainaa heti tilille, niin halpa joustoluotto on ehdottomasti paras vaihtoehto.

Hae edullinen laina 18 - vuotiaana heti tilille
Markkinoilla on 18 – vuotiaalle paljon vaihtoehtoja joustoluotolle

Saako 18 – vuotias joustoluottoa?

Joustoluottoja myönnetään myös 18 vuotta täyttäneille lainanhakijoille. Ikä ei ole este lainaamiselle niin kauan, kun muut asiat ovat kunnossa. Kaikilla lainapalveluilla on pakollisia ehtoja, mitä ilman lainaa 18v nuorelle ei voida myöntää.

Nämä ehdot muodostuvat luotonmyöntämistä koskevien lakien pohjalta, eikä niitä voi jättää huomiotta kun haet lainaa 18-vuotiaalle. Kaikilla hakijoilla tulee olla vakituinen osoite suomessa, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, sekä sähköpostiosoite. Lainapalvelut voivat vaatia myös muita ehtoja niin halutessaan.

  Ilmainen joustoluotto – hae lainaa ilman kuluja tai korkoja

Joustoluotolle on asetettu vaatimuksia myös taloustilannetta koskien. 18 – vuotiaan joustoluoton hakemiselle voi olla periaatteessa vain yksi este: Luottotiedoista löytyy aktiivinen häiriö merkintä, tai kuukausittaiset tulot eivät ole riittävät.  Tulojen tulee olla vähintään 1000 euroa kuukaudessa, eikä ne voi olla sosiaalisia etuja. Työpaikan ei tarvitse siis olla vakituinen, kunhan on riittävästi tuloja joustoluoton maksamiseen.

Lainasummat 18 – vuotiaalle hakijalle

Edullinen joustoluotto toimii hieman eri tavalla verrattuna muihin pikalainoihin, vaikka lainaa 18-vuotiaalle voi saada myös muilla tavoilla. Muissa pikalainoissa maksetaan koko lainasumma kerralla tilille, ja takaisinmaksu suoritetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Joustoluoton kohdalla tilanne on toinen: lainasopimuksen solmimisen jälkeen hakijalla avataan luottotili, mihin myönnetään tietty nostoraja.

Yleensä joustoluottotilin nostoraja on 2000 euroa, mutta muutama palvelu tarjoaa myös 3000 ja 4000 euron joustoluottoja. Isojen lainasummien kohdalla voi ehdot takaisinmaksulle tiukentua, mutta periaate pysyy samana eli rahaa voi nostaa tilille useita kertoja.

Joustolainaa nostetaan luottotililtä omalle tilillä tekstiviestin, mobiililaitteen applikaation tai nettisivuston portaalin kautta. Rahaa voi nostaa tililleen kerralla koko luottosumman, tai useassa osassa aina kun tarvetta rahalle on

Joustoluotto 18 vuotta täyttäneelle

18 – vuotias voi hakea edullista joustolainaa useasta eri rahoituslaitoksesta. Ikärajat palveluiden välillä vaihtelevat 18 – 23 vuoden välillä, joten kannattaa käyttää lainahakua parhaan vaihtoehdon löytymiselle. Joustolaina vertailu on tärkeää tehdä, pienellä vaivalla voi säästää paljon rahaa velalle muodostuvissa kuluissa.

Jos tiedossa on tarkka lainasumma minkä aiot hakea, niin kannattaa etsiä lainapaikka jossa ensilainan kokoa ei ole rajoitettu. Jos tarvetta on alle 400 euron lainalle, niin se kannattaa ottaa joustoluottona koska luoton saa useasti ilman korkoja tai kuluja. Mikäli lainatarve on isompi, ei ensiluottoa saa yleensä ilmaiseksi.

  Kulutusluotto Netistä

Kun sopiva lainapalvelu on löytynyt, on aika täyttää lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen on erittäin yksinkertaista ja suoraviivaista, kaikki tarvittavat tiedot toimitetaan kerralla hakiessasi lainaa 18v. Luottohakemuksen käsittely on automatisoitu, niin vastauksen hakemukseen saa minuuteissa. Mikäli 18 – vuotiaan talous on hyvin hoidettu, ei luottoluokituksen saamisessa pitäisi olla ongelmia.

Joustoluotto sopii 18 - vuotiaan lainaksi, voit maksaa luoton takaisin osissa
Joustoluottoa 18 – vuotiaalle jopa 3000 euroa

Kysymyksiä & Vastauksia

 • Saako opiskelija joustoluottoa?
  • Jos tulot ovat tarpeelliset lainan lyhennysten hoitamiseen, niin 18 – vuotiaalla opiskelijalla ei ole estettä lainan saamiselle.
 • Luottotiedoissa on merkintä, saanko silti joustolainaa?
  • Kukaan ei voi saada lainaa lain mukaan, jos luottotiedoissa on häiriöitä.
 • Mitkä ovat joustoluoton tulorajat?
  • Tarkka tuloraja määritellään palvelukohtaisesti, mutta noin 1000 euroa kuukaudessa säännöllistä tuloa vaaditaan
 • Voinko nostaa joustoluottoa yöllä?
  • Jo myönnettyä lainaa voi joustoluottotililtä nostaa, mutta uusia hakemuksia ei käsitellä yö

Joustoluottopalveluita 18 – vuotiaalle

Lainahaun avulla löydät helposti joustoluottoja välittävät palvelut, jotka myöntävät lainaa 18-vuotiaalle. Jos haluat ammattilaisten vinkkejä markkinoiden parhaista joustoluotoista, niin jatka artikkelin lukemista loppuun!

Everyday lainaa 18-vuotiaalle

Everyday tarjoaa joustoluottona jatkuvan tililuoton, mistä voi nostaa rahaa 2000 euroon asti. Sopimukselle ei ole määritettyä kestoa, vaan lainan voi halutessaan maksaa kerralla, tai useassa osassa.

Everyday tarjoaa mahdollisuuden edulliseen osamaksun kuukausikorkoon, velalle muodostuu kuukausittain 5 % lainakorko. Edullinen ja joustava luotto kyseessä. Hae heti ja saat rahaa tilille puolen tunnin kuluessa!

Halinolla ikäraja on 18-vuotta

18 - vuotiaalle joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia
18 – vuotta täyttänyt saa joustoluottoa tilille nopean nettihakemuksen avulla

Halino tarjoaa 50 – 4000 euroa joustoluottoa ilman vakuuksia tai takuita. Palvelusta saa lainaa jopa 6000 euroa, mutta silloin mukana täytyy olla toinen hakija.

Halino tarjoaa mahdollisuuden 1 – 6 vuoden laina-aikaan. Lainan takaisinmaksun aikana voi pitää lyhennysvapaita kuukausia, ja tarvittaessa siirtää lyhennyksen eräpäivää.

Euroloan tarjoaa myös lainaa 18v nuorelle

Euroloan tarjoaa hieman erilaista joustoluotto: lainatilin luottoraja on 100010000 euroa, eli mahdollisuus hakea todella isoa joustoluoton ehdoilla!

  Uudet lainat – joustoluotot 2023

Kuukausierät ovat kiinteitä Euroloan lainapalveluissa, ja velan voi halutessaan maksaa pois kokonaan milloin haluaa.