Mistä joustoluottoa 1000 euroa – kaikki 1000e lainat vertailussa

Mistä joustoluottoa 1000 euroa – kaikki 1000e lainat vertailussa

(Last Updated On: elokuu 24, 2018)

Luottoyhtiöt, joista saat lainaa 1000 euroa heti

Etua

Etua.fi tarjoaa 1000 euron joustoluottoja joilla voit kätevästi vaikka yhdistää vanhat lainasi yhdeksi, suuremmaksi ja halvemmaksi joustoluotoksi. Jos olet 20 vuotta täyttänyt eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää voit käydä hakemussa luottoa ilmaisella hakemuksella. Etua.fi

 • Hae laina ilmaiseksi netistä 500-30000 euroa – useita eri tarjouksia!
 • Säästä rahaa yhdistämällä vanhat lainasi
 • Edulliset hinnat
 • Tarjolla myös asuntolainaa sekä luottokortti

 

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus myöntää 1000 euron joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Saat myös käyttöösi henkilökohtaisen lainaneuvojan joka auttaa sinua löytämään se kaikkien sopivin lainasumma sekä laina-aika.

 • Hae lainaa ilman vakuuksia 500 – 30000 €
 • Henkilökohtainan lainaneuvoja on käytössäsi jos niin haluat
  Freedom rahoitus
 • Ei tarvita vakuuksia tai takaajia
 • Lainapäätös aina nopeasti
 • Monipuolisin tämän päivän lainamarkkinoilla

 

Credit24

Credit24 on hyvä vaihtoehto 1000 euron joustoluotolle. Credit24 on tällähetkellä lainamarkkinoiden yksi parhaista ellei paras lainapaikka. Edulliset hinnat, nopeus sekä loistava asiakaspalvelu ovat syitä miksi Credit24 on todella suositeltava vaihtoehto. Credit24 joustoluotto

 • Hae luottoa netistä 250-3000 euroa nopeasti
 • Ilmainen hakemus – nopea käsittely
 • Parhaita tarjolla olevia rahoitusyhtiöitä
 • Edulliset hinnat

 

Tuhannen euron joustoluotolle löytyy useita tarjoajia, joista osa tarjoa tällä hetkellä luottoa todella edullisesti, kannattaakin tutustua artikkeliin huolella. Rahoitusmarkkinoilla olevien yritysten määrä on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, uusien kilpailjoiden tultuu markkinoille, erityisesti ulkomailta. Tämä tietysti on ollut osasyy, miksi joustoluottojen korot ovat tänä päivänä hyvinkin kohtuulliset, mikä tietysti on asiakkaan etu. Kokoamamme taulukosta löydät listan luotettavasti luottopaikoista. Voit hakea heiltä joustoluottoa täysin luottavaisin mielin, mitään “pientä tekstiä” eikä muita yllätyksiä tule , vaan kaikki luottoehdot ovat merkitty selkeästi. Luottotarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, kannattakin pyytää se kaikilta listatuilta yrityksiltä.

Luottosumman kasvaessa , vaatimukset luotonottajan suhteen kasvaa myös, koska luottoriski yhtiölle kasvaa. Jotta tuhannen euron joustoluotto irtoaa on hakijan täytettävä mm. seuraavat yleiset luottoehdot:

 •  Hakijan täytyy olla täysi-ikäinen
 •  Ei aiempia merkintöjä luottorekisterissä eli puhtaat luottotiedot
 •  Tunnistautumiseen tarvittavat pankkitunnukset tai julkinen matkapuhelinliittymä (eli esim. prepaid-liittymä ei käy)
 •  Suomen kansalaisuus, henkilötunnus ja pysyvä osoite Suomessa
 • Säännölliset kuukausitulot

Tämän lisäksi saattaa eri yhtiöllä olla joitain erityisehtoja, kuten työsuhde ei saa olla koeajalla tai osapäiväinen jne. Lainaehtoihin pääset helposti tutustumaan painamalla rahoitusyhtiön logoa.

Joustoluoton takaisinmaksu

Toiset firmat tarjoavat lyhyitä joustoluottoja lyhyellä maksuajalla todella edullisesti. Eräänä esimerkkinä voisi mainata Ainalainan. He tarjoavat tällä hetkellä 1000 euron joustuluottoa 30 vuorokaudeksi 32,50 euron kokonaiskuluilla. Jos rahantarve on vain kaksi viikkoa, selviää vain 14,50 euron kuluilla. Kuten näistä esimerkeistä huomaat, ei joustoluoton ottaminen ole välttämättä kallista ollenkaan.

Toisille ihmisille taas sopii paremmin nykyiseen elämäntilanteeseen paremmin matalat kuukausierät ja pidemmät maksuajat. Oheisesta taulukosta löytyy linkkejä näitä ehtoja tarjoaviin yrityksiin. Näissä vaihtoehdoissa luonnollisesti kokonaiskulut ovat korkeammat, koska laina-aika on huomattavasti pidempi. Näitä luottoja vertaillessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Lain mukaan todellinen vuosikorko, joka siis sisältää kaikki joustoluottoon liittyvät kulut, on ilmoitettava selvästi.

Vastuullista luotonantoa ja luoton nostoa

Ennen uuden luoton hakemista kannattaa varmistaa että uuden luoton pystyy maksamaan pois laittamatta taloustilannetta liian tiukalla. Tämä onnistuu helposti tekemällä simppeli laskelma tuloista ja menoista. Lasket vain kuukauden tulosi  yhteen ja kuukauden menot yhteen ja vähennät luvut keskenään. Muista laskea esim. 250 euron varaus menopuolelle Mistä joustoluottoa 1000 euroa yllättäviä menoja varten. Mikäli laskelma näyttää, että selviät uuden luoton takaisinmaksusta helpostikin, voit nostaa joustoluottoa turvallisisn mielin. Mikäli taas laskelman lopputulos on lähellä nollaa, tarkoittaa se että kykysi maksaa luotto takaisin on heikko ja kannattaa harkita muutaman kerran uuden luoton ottamista. Edellisen luoton maksamiseen ei kannata ottaa uutta luottoa, koska taloustilanne vain pahenee.

Mikäli jostain syystä et pysty lyhentään luottosaldoa eräpäivänä, kannattaa olla yhteyksissä asikaspalveluun ja sopia uusi maksuaikataulu, joka sopii tämän päivän tilanteeseen paremmin. Huomattavasti kallimmaksi tulee passivisuus luotoantajaa kohtaan, koska erinäiset kulut nostavat velkasaldoa nopeastikin.