Mistä joustoluottoa 10000 euroa – hae heti 10000 euron laina

Mistä joustoluottoa 10000 euroa – hae heti 10000 euron laina

(Last Updated On: elokuu 24, 2018)

Lainaa 10000

Freedom Rahoitus tarjoaa lainaa 10000 euroa

Freedom Rahoitus on todella suositeltava paikka suuren 10000 euron joustoluoton hakemiseen. Saat oman henkilökohtaisen lainaneuvojan joka auttaa sinua löytämään mahdollisimman edullisen luoton parhailla tarjolla olevilla ehdoilla. Kannattaa siis tutustua Freedom Rahoituksen sivustoon. Freedom Rahoitus

 • Saat maksutta henkilökohtaisen lainaneuvojan
 • Lainapäätös nopeasti
 • Säästä rahaa yhdistämällä vanhat lainasi yhden isomman luoton alle

 

Etua

Etua.fi on suuriin luottoihin erikoistunut lainapaikka ja tarjoaa todella hyvää lainojen kilpailutuspalvelua jolla voit saada vanhat lainasi kätevästi yhdistettyä yhdeksi edullisemmaksi joustoluotoksi. Kannattaa todellakin käydä katsomassa Etua.fi sivustolta sekä kulutusluotto että asuntolaina vaihtoehdot. Lainaa on tarjolla tätä kautta 1000-35000 euroa.Etua.fi

 • Kilpailuta vanhat lainasi ja säästä rahaa
 • Luottoa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Yhdellä hakemuksella monta eri tarjousta joista voit valita parhaan

 

Nopsalaina

Nopsalaina on netin nopeimpia luoton myöntäjiä. Lainahakemuksesi käsitellään aina nopeasti, yleensä vartissa. Käy täyttämässä ilmainen hakemus netissä vaikka heti. Hakemus ei sitouta sinua mihinkään. Laina-aikaa voit saada jopa 6 vuotta. Nopsalaina

 • Netin nopeimpia hakemusten käsittelyssä
 • Laina-aikaa jopa 6 vuotta
 • Turvallinen ja luotettava

 

Suoritimme netin kattavimman vertailun johon otimme mukaan kaikki 10000 euron joustoluottoa tarjoavat rahoitusyhtiöt. Suurimpina kriteereinä pidimme luotontarjoajan luotettavuutta, luoton kokonaiskustannuksia sekä luottoon liittyviä ehtoja. Alla olevassa taulukossa näet kaikki rahoitusyhtiöt jotka täyttivät kaikki niille asettamamme ehdot. Klikkaamalla luottoyrityksen logoa saat auki heistä todella kattavan esittelyn sekä lisää tietoa esimerkiksi luottoehdoista.

 

Joustoluotolla voi kätevästi uudelleen rahoittaa vanhat lainat

Kilpailuttamalla vanhat lainat ja vertaamalla niiden kuluja uuden joustoluoton kustannuksiin saattaa yllättää sinut. Monesti voitkin säästää isojakin summia kun vaihdat vanhat lainat uudeksi paremmin organisoiduksi joustoluotoksi. Esimerkiksi Freedom rahoitus, Nopsalaina ja Etua.fi tarjoavat todella kilpailukykyisiä luottoja hyvillä ehdoilla. Yleisiä ehtoja joita rahoitusyhtiöt asettavat asiakkailleen jotka isompia luottoja hakevat ovat:

 • Ikäraja
 • Ei maksuhäiriöitä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Olet hoitanut kaikki raha-asiasi aiemmin kunnolla
 • Säännölliset riittävän suuruiset tulot
 • Vakituinen työpaikka

Suurissa joustoluotoissa hakijan taustat tutkitaan aina tarkasti ja edellämainittuja ehtoja säädetään tilanteen mukaan sekä asetetaan mahdollisesti muitakin ehtoja luoton saannille kuten vakuuksia tai takaajia.

Joustoluotolla on helppo reagoida yllättävään rahan tarpeeseen

Luottoa voidaan myöntää monelle eri summalle, kuten 10000 euroon, mutta sitä ei tarvitse kerralla ottaa kaikkea käyttöön eikä luottotilille jätettyjä varoja lasketa mukaan kun korkoa ja muita kuluja lasketaan. Esimerkiksi jos sinulle on myönnetty 10000 euron luottotili ja nostat siitä ensin käyttöösi 6000 euroa niin maksat korkoa ainoastaan 6000 euron mukaan etkä koko 10000 euron mukaisesti. Tämä auttaa sinua pitämään luottosi kulut aisoissa kun et ole täysin varma paljonko tulet rahaa tarvitsemaan.

Kun luotto on sinulle myönnetty on sen siirtäminen tilille ja käyttöösi todella helppoa ja nopeaa. Voit siirtää rahaa tilillesi vaikka tekstiviestitse ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.Mistä joustoluottoa 10000 euroa?

Kenelle suuret joustoluotot sopii?

Joustoluotto sinulle sopiva lainamuoto kun tiedät tarvitsevasi paljon rahaa lähitulevaisuudessa mutta et ole varma kuinka paljon ja missä vaiheessa. Luoton pitäminen luottotilillä kun on ilmaista ja siirrät rahaa käyttöösi sitä mukaa kun sitä tarvitset etkä maksa turhaan kuluja koko luotosta. Joustoluottoa hakiessa on syytä tutustua tarkkaan mistä luoton kulut rakentuvat. Suosittelemme katsomaan erityisen tarkasti seuraavia kohtia luottosopimuksessasi:

 • Luotosta perittävän koron määrä
 • Luottoon liittyvät kuukausimaksut
 • Luoton tilille nostamisesta aiheutuvat kustannukset
 • Luoton avausmaksu

Muitakin mahdollisia kustannuksia voi liittyä joustoluottoosi ja luottotiliisi ja kannattaa tutkia sopimus todella tarkkaan läpi jotta tiedät tarkalleen millaisia kustannuksia joudut hyväksymään. Kannattaa myös tiedustella rahoitusyhtiöltäsi onko mahdollista saada matalampi korkoista luottoa jos käytät joko vakuuksia tai takaajia luottoahakiessasi. Monesti tämä laskee kustannuksiasi.

 

Artikkelia päivitetty 14 Elokuuta – Tarkastettu lainasummia