Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

4.7

4.7/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:20vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:18€
 • Siirtokulut:0
 • Tilinhoitomaksu:
 • Rahat tilillä:0-3 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Kyllä
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Näytä +
 • Nettisivut:www.kulutusluotto.com
 • Perustusvuosi:2023
 • Puhelinnumero:
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:
 • Y-tunnus:
 • Lainan siirto:07-22

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Esimerkkilaina: Lainaa 50000€ - kulut: Avausmaksu 49€, Nimelliskorko 4,5% (Todellinen vuosikorko 4,78%). Laina-aika 15v. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 69656€.

Kulutusluotto.com Kokemuksia & LainatKulutusluotto.com

Jos tarvitset nopeasti rahoitusta johonkin suurempaan hankintaan tai haluat yhdistää korkeakorkoisia velkoja, Kulutusluotto.com voi olla juuri se, mitä tarvitset avuksesi. Lainapalvelu on kotimainen finanssialan yritys, jonka kautta voit kilpailuttaa erityyppisiä lainoja ilman vakuuksia sekä takaajia. Yrityksellä on omistautunut tukitiimi, joka keskittyy tarjoamaan opastusta ja neuvontaa rahoitusasioissa, siksi siitä on tullut yksi arvostetuimmista lainojen kilpailutus- sekä hakupalvelu suomalaisille.

Artikkelissamme opastamme sinua siinä, miten löytyy edullinen laina netistä, miten valita sopivin rahoitus sekä mitkä tekijät vaikuttavat lainanhakuun. Lisäksi tutustumme Kulutusluotto.com -sivuston tarjoamiin palveluihin sekä miten lainanhaku tällä sivustolla oikein tapahtuu. Lue siis alla oleva arvostelumme, vakuutu tämän lainapalvelun korkealuokkaisuudesta ja kokeile sivustoa itse.

Miksi juuri Kulutusluotto.com?

Kulutusluotto.com

Yritys tarjoaa helppotajuisen sivuston, jonka avulla voit vertailla ja kilpailuttaa eri lainoja lukuisilta rahoituslaitoksilta. Kulutusluotto.com tarjoaa yhden markkinoiden edullisimmista palveluista, tämä on yksi tämän sivuston merkittävimmistä eduista. Sivustolta löytyy vakuudettomien kulutusluottojen laaja valikoima, lisäksi löydät monia erilaisia joustavia takaisinmaksumalleja. Näiden avulla voit aina valita omaan taloudelliseen tilanteeseen parhaiten sopivat lainaehdot, kuten summan ja takaisinmaksuajan.

Kulutusluotto.com varmistaa, että kaikki sen palvelut ja käytännöt ovat Suomen lainsäädännön mukaisia. Näin voit luottaa siihen, että rahasi sekä tietosi ovat turvallisissa käsissä. Lainaa voit kautta hakea aina 60 000 euroon asti ja voit suorittaa hakemusprosessin nopeasti ja helposti verkossa:

 1. Valitse summa tarvitsemaasi lainaan
 2. Vahvista matkapuhelinnumerosi
 3. Täytä hakemus huolellisesti
 4. Hakemuksesi siirtyy automatisoituun käsittelyyn, päätös tehdään hetkessä
 5. Lue lainatarjoukset sekä -ehdot, hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksillasi
 6. Hakemasi kulutusluotto siirtyy pankkitilillesi

Sivusto itse ei siis ole lainanmyöntäjä, vaan yrityksen kautta voi hakea luottoa yhdellä hakemuksella. Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee olla vähintään 18 -vuotias, huomioi kuitenkin, että rahoitusyhtiöillä voi olla omat ikävaatimukset. Myönteinen lainapäätös on helpompi saada, kun sinulla on säännölliset tulot eikä luottotiedoissasi ole maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitsemaasi rahoitusta voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, näin velan takaisinmaksusta vastaa kaksi henkilöä, joten myönteisen lainapäätöksen saaminen on helpompaa.

Kulutusluotto apuna arjen yllättäviin menoihin

Nykyteknologian ansiosta voit nyt hakea kulutusluottoja yllättäviin menoihin kätevästi verkossa ja saada luotolle hyväksynnän melko lailla hetkessä. Koska tällaisia tuotteita ja palveluja tarjoavia rahoituslaitoksia on kuitenkin melkoisen runsaasti, saatat miettiä, miten valita oikea paikka lainanhakuun. Kulutusluotto.com -sivusto tarjoaa vain lainoja, jotka ovat turvallisia ja kaikki tietosi pysyvät salassa SSL -teknologian avulla.

  Vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti

Lainoja on monenlaisia, kuten myös kulutusluottoja ja niiden vertailu voi olla haastavaa. Paras laina on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttavat esimerkiksi lainasumma, laina-ajan pituus, kulut ja korko.  On tärkeää tutustua eri lainatyyppeihin ja niiden ominaisuuksiin, jotta löytää sopivan lainan omaan tarpeeseen. Kulutusluotto.com -palvelu kilpailuttaa lainoja juuri sinun määräämien kriteerien mukaan helposti.

Onko kulutusluoton ottaminen aina järkevää?

Tällaisten lainojen plussat ovat melko selkeitä, kulutusluotto antaa mahdollisuuden hankkia tarvitsemaansa rahoitusta heti, vaikka lompakossa ei olisi senttiäkään. Voit hakea sivustolta myös yhdistelylainaa, jolla useimpien pikkulainojen sijaan maksat vain yhtä velkaa – lue lisää joustoluottojen yhdistämisestä. Useissa lainoissa korot voivat olla aivan kamalia, jolloin tällainen laina voi tarjota helpotusta ja mielenrauhaa, ja samalla säästät korkokuluissa.

Toisaalta, lyhytaikaisen lainan miinukset ovat myös todellisia sekä huomioitava. Hakemasi luotto saattaa olla korkeakorkoinen ja sisältää piilotettuja kuluja, mikä voi kasvattaa maksettavaa summaa huomattavasti alkuperäisestä. Kulutusluotto.com -palvelun lainat eivät sisällä piilokuluja, kaikki on avoimesti esiteltynä sivuilla. Lisäksi, jos maksukyky pettää ja luottoa ei pystytä maksamaan takaisin sovitussa ajassa, se voi johtaa velkaongelmiin, mutta sivusto mahdollistaa lainan uudelleenjärjestelyn.

Jos haluat valita parhaan kulutusluoton vuonna 2023, sinun kannattaa olla tarkkana ja varmistaa, että otat huomioon kaikki tärkeät lainaan liittyvät ehdot ja vaatimukset. Vertaile tarjouksia, tutki lainaehtoja sekä rahoitusyritysten mainetta, pohdi omaa maksukykyä ja pyydä neuvoja ammattilaisilta tarvittaessa. Kun teet nämä asiat huolella, voit olla varma, että löydät sopivan lainan, joka sopii elämäntilanteeseesi ja takaa sinulle taloudellisen mielenrauhan.

Vinkkejä lainojen järkevään hallintaan

Lainan ottaminen on yleistä, mutta sen hallinta vaatii myös sinulta tietynlaista vastuullisuutta ja taloudellista organisointia. Huolella valituilla lainoilla voi olla suuri vaikutus elämänlaatuun ja luottojen sekä oman budjetoinnin hallintaa kannattaa harjoitella jo ennen lainanottoa. Ole hyvin tietoinen omasta taloudellisesta tilanteestasi, valitse kulutusluotto, jossa on reilut ehdot, suunnittele tulevaisuutta pitkälle, varaudu mahdollisiin ylimääräisiin kuluihin ja ota oppia myös muilta.

  OmaLaina

Näin opit hallinnoimaan omaa lainaasi vastuullisesti ja vaivattomasti. Muista myös, että säästäminen on aina hyvä idea, jotta lainan takaisinmaksusta ei tule stressiä. Säästäminen ja sijoittaminen varmasti auttavat talouden hallinnassa, joka on tärkeä perusasia elämän jokaisella osa-alueella. Tässä muutamia vinkkejä lainojen hallintaan:

 • Selvitä oma tarkka lainantarpeesi ja mahdollisuutesi takaisinmaksuun

Ensimmäinen ja tärkein vinkki on selvittää oma taloudellinen tilanne ja maksukyky. Laske tarkasti kuinka paljon rahoitusta tarvitset ja miten paljon pystyt velkaa lyhentämään kuukausittain. Pohdi myös kuinka laina vaikuttaa elämääsi ja talouteesi kokonaisuudessaan, älä tee budjetistasi liian tiukkaa. Mieti kaikki menosi tarkasti, jotta lainan takaisinmaksusta ei tulisi stressaavaa.

 • Tee tutkimustyötä lainaehdoista ja korosta

Ennen kuin teet päätöksen mistä lainaat ja kuinka paljon, kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja tutkia niiden tarjoamia ehtoja ja tietenkin korkoja sekä muita mahdollisia kuluja. Älä kiirehdi päätöksen tekoa, ajan kanssa löydät varmasti parhaan vaihtoehdon rahoitukseen. Kulutusluotto.com -sivustolla voit huolella vertailla sekä kilpailuttaa eri vaihtoehtoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan ja jokapäiväistä elämääsi helpottavan ratkaisun.

 • Ota huomioon tulevaisuus

Lainan ottamista pitää aina suunnitella pidemmällä tähtäimellä. On hyvä mainita, että tulevaisuus on aina ennalta arvaamaton, mutta nyt puhumme niistä asioista, joihin voit itse vaikuttaa, kuten maksukykysi. On hyvä suunnitella tulevaisuutta vähintään sen vertaa eteenpäin, jonka aikana maksat velkaa takaisin.

 • Huomioi mahdolliset ylimääräiset kulut

Lainan ottamiseen liittyy aina jonkinlaisia lisäkustannuksia ja saatat löytää itsesi tilanteesta, jossa et ole valmis lainaan liittyviin ylimääräisiin kuluihin, kun ne ilmenevät suuremmassa määrin. Varaudu siis ylimääräisiin kuluihin, joita lainanottoon liittyy, kuten viitekoron muutoksiin. Huolehdi, että sinulla on riittävästi rahaa myös näiden maksamiseen.

 • Ota mallia onnistuneilta lainanhallitsijoilta

Viimeinen vinkki on ottaa oppia niiltä, jotka ovat jo hallinneet onnistuneesti omia lainojaan. Voit kysyä apua esimerkiksi ystäviltäsi, miten he valmistautuivat lainan ottamiseen, kuinka he huolehtivat takaisinmaksusta ja miten he suhtautuvat lainoihin yleensä. On hyvä ottaa oppia toisilta, jotta tiedät miten lähteä liikkeelle. Kulutusluotto.com -sivuston asiakaspalvelu on tässä myös isoksi avuksi.

  Ferratum

Usein kysytyt kysymykset Kulutusluotto.com

Mitkä ovat Kulutusluotto.com:n lainavaihtoehdot?

Kulutusluotto.com tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja, kuten kulutusluottoa, joustoluottoa ja pikalainaa. Lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina 60 000 euroon asti ja takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Kulutusluotto.com yhteistyökumppaneita ovat useat pankit ja rahoituslaitokset, joten voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman.

Miten Kulutusluotto.com hakemusprosessi toimii?

Kulutusluotto.com hakemusprosessi on helppo ja nopea. Ensin sinun tulee täyttää lainahakemus verkossa, jossa ilmoitat haluamasi lainasumman, takaisinmaksuajan sekä henkilötietosi. Hakemuksen täytettyäsi saat alustavat lainatarjoukset yhteistyökumppaneilta. Voit vertailla tarjouksia ja valita parhaan vaihtoehdon. Kun olet hyväksynyt jonkun lainatarjouksen, saat rahat tilille muutaman arkipäivän kuluessa.

Kuinka nopeasti voin saada lainapäätöksen Kulutusluotto.com:stä?

Kulutusluotto.com:n kautta haettavan lainan alustavan päätöksen saat yleensä saman päivän aikana. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat eri lainatarjouksia vertailtavaksi sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Alustavan päätöksen jälkeen voit valita itsellesi sopivimman tarjouksen, ja lopullinen päätös sekä rahojen siirto tilille tapahtuu muutaman arkipäivän kuluessa.

Voiko Kulutusluotto.com:stä hakea lainaa ilman luottotietoja?

Valitettavasti Kulutusluotto.com ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Luottotiedot ovat tärkeä osa lainanhakuprosessia, sillä ne kertovat hakijan aiemmasta maksukyvystä ja -historiasta. Kulutusluotto.com yhteistyökumppanit tarkistavat hakijan luottotiedot ennen lainatarjouksen antamista ja lainaa ilman luottotietoja ei voida myöntää.

Onko Kulutusluotto.com:n käyttö täysin ilmaista?

Kyllä, Kulutusluotto.com:n käyttö on hakijoille täysin ilmaista eikä sitova. Voit huoletta täyttää lainahakemuksen ja tutustua saataviin lainatarjouksiin ilman kuluja. Vasta valitessasi ja hyväksyessäsi lainatarjouksen syntyy lainasopimus, jolloin tulee huomioida lainan korko- ja muut kulut.

Yhteenveto

Kulutusluotto.com on luotettava lainanhakupalvelu, joka tarjoaa rahoituspalveluja arjen menoihin suomalaisille. Yrityksen laaja palveluvalikoima, joustava maksumalli ja luotettava asiakastukijärjestelmä tekevät siitä parhaan mahdollisen kohteen kaikille taloudellista apua tarvitseville. Lisäksi yrityksen toimintaa valvotaan huolellisesti, joka varmistaa, että sen käytännöt ja palvelut ovat Suomen lainsäädännön mukaisia. Yhteenvetona voidaan todeta, että rahoituspalveluiden osalta Kulutusluotto.com -palvelu on osoittautunut ihanteelliseksi vaihtoehdoksi, jota kannattaa harkita, kun haussa on nopea laina netistä.