Joustoluotto 700 euroa mielessä? Olet oikeassa paikassa, nimittäin tämän artikkelin avulla voit säästää rahaa. Helppolukuisen taulukkomme avulla vertailet eri rahoitysyhtiöiden tarjouksia. Rahoitusmarkkinoiden halvimmat 700 euron joustoluotot löydät listattuna oheiseen taulukkoon. Valitsemmamme yhtiöt ovat kaikki pitkäikäisiä, kauan alalla toimineita yrityksiä, joten voit nostaa luottoa huolettomasti. Kaikki lainaehdot löytyvät sivuilta selkeästi kerrottuna, paina vain luotontarjoajan logoa.

Lainaa 700 euron pikavippiMistä joustoluottoa 700 euroa

Vivus

Vivus lainaa 700 euroa

Lainaa tarjolla 10-2010 euroa pikaiseen rahan tarpeeseen. Laina-aika on lyhyempi kuin monilla muilla, vain 3-30 päivää, mutta hinnat sitäkin edullisemmat. Vivukselta voit saada ensimmäisen lainasi kuitenkin ilmaiseksi jopa 400 euroon asti 30 päivän maksuajalla.

  • Ilmainen ensilaina
  • Lainaa 700 euroa
  • Laina-aika 3-30 päivää

Credit24

Credit24 tarjoaa 700e joustoluoton

Yksi rahoitusmarkkinoiden parhaita yrityksiä! Tarjolla edullista luottoa 250-3000 euroa joustavalla 1-24 kuukauden maksuajalla. Kun luottotili on sinulle myönnetty voit nostaa raha käyttöösi todella nopeasti ja vaivattomasti joko netissä, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella.

  • Luottoa 700 euroa
  • Laina-aikaa 1-24 kuukautta
  • Rahat aina todella nopeasti tilille

Parhaat 700e luotot

Luottotarjouksen saat netistä helposti ja vaivattomasti, tarjouksen voit pyytää niin monesta paikast kuin haluat. 700 euron joustoluoton hakeminen on aina ilmaista eikä sido Sinua mihinkään. Luottosopimus syntyy vasta hyväksyttyäsi luottotarjouksen ja allekirjoitettuasi sen. Yleisin tapa allekirjoittaa sopimus on tehdä se sähköisesti pankkitunnuksien avulla, mutta voit pyytää myös rahoitusyhtiötä lähettämään sopimuspaperit kotiisi.

Joustoluoton myöntäminen edellyttää mm. puhtaita luottotietoja, täysi-ikäisyyttä, säännöllisiä tuloja sekä Suomen kansalaisuutta ja pysyvää osoitetta. Ilman näitä ehtoja, ei valitettavasti joustoluoton nostaminen onnistu. Näiden lisäksi eri yhtiöillä on erilaisia vaatimuksia, jotka löydät helposti lainaehdoista.

Keneltä kannattaa lainaa 700 euroa ottaa?

Asiaan ei ole ihan yksiselitteistä vastata, koska eri ihmiset painottavat eri asioita, kuten maksuaikaa ja kuukausierän suuruutta. Jos rahan tarve on lyhytaikainen, on yksi vaihtoehto joustoluotolle esimerkiksi vuodesta 2006 toiminut Ainalaina. Tällä hetkellä he tarjoavat luottoa kuukaudeksi 700 euron summalle, kulujen ollessa 22,75 euroa. Mikäli tämä esimerkki sopii Sinun rahan tarpeeseesi, pääset hakemaan joustoluotto helposti Ainalainan logoa klikkamalla.

  Mistä joustoluottoa 15000 euroa lainaan heti netistä?

Jos taas haluat mielummin pitkän takaisinmaksuajan, kannattaa tutustua taulukkoon. Muista vertaillessasi eri yhtiöitä, kiinnittää huomiota kokonaiskorkoon. Kokonaiskorko sisältää kaikki korot ja kulut jotka liittyvät joustoluottoon. Eri yhtiöt perivät eri kuluja, osalla saattaa olla korkeampi joustoluoton nostokulu, toisella taas korkeampi tilinhoitomaksu jne. ja niiden vertailu saattaa olla vaikeaa, mutta laki velvoittaa kaikkia luotontarjoajia mainitsemaan kokonaiskoron vertailun helpottamiseksi.

Muista tämä!

Jokainen 700e luotto tulisi maksaa ajallaan takaisin luottosopimuksen mukaisesti. Näin vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Jo ensimmäisetä ylimenevästä päivästä alkaa viivästyskorko juoksemaan. Jos kuitenkin jostain syystä et pysty maksamaan luottoa takasin sopimuksen mukaan, kannattaa “pään piiloon pistämisen” sijaan olemaan yhteydessä rohkeasti asiakaspalveluun ja selittää tilanne. Useimmiten sovitaan uudesta maksusuunitelmasta, jossa kuukausierä perustuu asiakkaan tämän hetkiseen tulotasoon. Jos asiakas ei ole yhteydessä asiakaspalveluun ja eräpäivä on ollut 60 vuorokautta sitten, on seurauksena maksuhäiriömerkintä.

Julkinen maksuhäiriömerkintä vaikutta elämää monella tavalla:

  • Uusia lainoja,luottoja tai luottokorttia ei voi saada.
  • Uuden puhelinliittymän hankkiminen vaikeutuu, monesti vaaditaan takuumaksua ennen liittymän avaamista.
  • Vuokra-asunnon saanti vaikeutuu huomattavasti.
  • Työpaikka voi jäädä saamatta.

Kannattaa siis ennen 700 euron joustoluoton nostamista suorittaa laskelma, jolla varmistua siitä että luoton maksaminen onnistuu ajallaan. Lasket vain tulosi ja menosi yhteen ja vähennät summat toisistaan. Jos loppu tulos on vaivoin positiivinen, kannattaa miettiä joustoluoton ottamista kahteen kertaan. Riski ettet suoriudu luoton lyhennyksestä on erittäin suuri. Toisen luoton nostaminen maksaaksesi toisen pois ei ole koskaan suositeltavaa.