Credigo

Credigo ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Credigo kokemuksia

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Credigo
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Credigo
4.2

4.2/5

Lainat

 • Ikäraja:20vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:8.9% - 19.8%
 • Laina-aika:24kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:0€
 • Tilinhoitomaksu:1,40–12,5€
 • Rahat tilillä:Välittömästi

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Kyllä
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Kyllä
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Credigo
 • Nettisivut:www.vippi.org/tarjous/?ref5=
 • Perustusvuosi:2015
 • Puhelinnumero:09 4272 0663
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2680454-1
 • Lainan siirto:07- 23

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Kuukausierä: 30 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 28,11 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 353 €. Laina-aika: 5 v. Ei muita kuluja.

Credigo Kokemuksia & Lainat

Credigo on Pohjoismaissa toimiva laina-alan yritys, joka tarjoaa kulutusluottoja ja pikalainoja yksityisasiakkaille. Yrityksen visiona on tarjota selkeitä ja yksinkertaisia lainatuotteita. Credigon palveluihin kuuluu muun muassa lyhytaikaisia pikalainoja sekä kulutusluottoja, joita voi hakea kätevästi verkkohakemuksella. Yritys on toiminut jo yli 15 vuotta.

Lainahakemus netissä

Credigon lainoja voi hakea helposti ja nopeasti verkkohakemuksen avulla. Hakemus on selkeä ja helppo täyttää, ja sen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen heti. Credigo pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman lainanhakuprosessin, jotta voit saada tarvitsemasi rahoituksen käyttöösi mahdollisimman nopeasti.

Lainaa voi hakea 500 eurosta 10.000 euroon saakka. Laina-aikaa voi venyttää 2 vuodesta 15 vuoteen saakka. Lainat maksetaan takaisin kuukausierissä. Yritys siirtää rahat asiakkaan tilille heti hakemuksen käsiteltyään.

Mitä palveluita Credigo tarjoaa?

Credigo kokemuksia

Credigo tarjoaa pienlainoja yksityisasiakkaille Pohjoismaissa. Ennen kaikkea yritys on keskittynyt kulutusluottoihin. Kulutusluotot ovat pikavippejä pidempiä lainoja, joilla voi rahoittaa suurempiakin hankintoja, kuten vaikka remontin tai uuden auton. Lainatarjonta on joustavaa, ja asiakas voi valita itselleen sopivan maksuajan ja takaisinmaksusuunnitelman.

Yritys tarjoaa myös joustoluottoja sekä yhdistelylainoja. Asiakas voi saada vakuudetonta lainaa, joten omaa omaisuutta ei tarvitse asettaa lainan pantiksi. Lainojen nimelliskorko on 8,9–19,8 %. Todellinen vuosikorko on 11,51–28,64 % riippuen lainasummasta.

Kulutusluottoa

Credigon kulutusluoton korko on 8,9–19,8 %. Todellinen vuosikorko on puolestaan 11,51–29,15 % (riippuen maksuajasta ja lainasummasta). Tämän lisäksi asiakkaan kuuluu maksaa tilinhoitokulua 1,40–12,50 euroa kuukaudessa. Yritys on varteenotettava vaihtoehto myös asiakastyytyväisyyden puolesta. Heidän omien asiakastyytyväisyyskyselyjen perusteella 89 % asiakkaista suosittelisivat palvelua ystävilleen ja 94 % pitää kulutusluoton hakemista palvelun kautta helppona.

Kulutusluottoa voi hakea 500 eurosta 10 000 euroon ja maksuaikaa saa 2 vuodesta 15 vuoteen. Palvelussa on myös lainalaskuri, jonka avulla asiakas voi suunnitella itselleen sopivan maksuajan ja kuukausierän suuruuden. Kulutusluottoa haetaan täyttämällä verkkohakemus ja alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Ikäraja on 20-vuotta, katso mistä lainaa 19-vuotiaalle täältä.

  Alisa Pankki

Joustoluottoa

Credigon joustoluotto on kätevä vaihtoehto silloin, kun tarvitset joustavaa rahoitusta arjen yllättäviin menoihin tai hankintoihin. Joustoluoton nimelliskorko ja todellinen vuosikorko ovat yhtä suuret kuin yllä mainitussa kulutusluotossa. Credigon joustoluotto siirretään kerralla asiakkaan tilille ja luottoa on mahdollista saada jopa 10 000 euroa.

Joustoluottoa haetaan netissä ja mikäli haet luottoa lainapalvelun aukioloaikoina, rahat maksetaan tilillesi samana päivänä. Muutoin hakemuksesi käsitellään seuraavana päivänä. Joustoluottoa on mahdollista saada kaikkien vähintään 20-vuotiaiden henkilöiden, joiden luottotiedot ovat kunnossa.

Yhdistelylainaa

Credigon yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat yhdistää useat pienemmät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla voit säästää rahaa, sillä maksat vain yhden lainan kulut ja korot sen sijaan, että maksaisit useamman erillisen lainan kuluja. Myös yhdistelylainaa saa korkeintaan 10.000 euroa ja korkeintaan 15 vuoden maksuajalla.

Yhdistelylainassa on sama nimelliskorko ja todellinen vuosikorko kuin kulutusluotoissa ja joustoluotoissa. Nimelliskorko on siis 8,9-19,8 % ja todellinen vuosikorko 11,51-29,15%. Tämän lisäksi asiakkaan tulee maksaa tilinhoitomaksua 1,40-12,50 euroa kuukaudessa. Yhdistelylainan saamiseksi asiakkaan tulee täyttää netissä lainahakemus ja tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.

Vakuudetonta lainaa

Credigo tarjoaa edullista lainaa ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi vakuudeksi lainan saamiseksi. Tämä tekee lainan hakemisesta ja saamisesta nopeaa ja helppoa, sillä sinun ei tarvitse käydä läpi pitkää ja monimutkaista vakuusprosessia.

Koska lainaa haetaan ilman vakuuksia ja takaajaa, luottopäätös ja lainatarjous on mahdollista saada välittömästi. Vakuudetonta lainaa voi saada 500–10 000 euroa, eikä rahan käyttötarkoitusta kysytä. Voit siis päättää hakemasi lainasumman, eikä sinun tarvitse perustella, mihin aiot rahat käyttää.

Tietoa Credigosta

Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 saakka, joten sillä on jo yli 15 vuoden kokemus pienlainojen myöntämisestä. Yrityksellä on ollut Pohjoismaissa jo yli 200.000 asiakasta.

  Bondora

Yrityksen palveluihin kuuluu muun muassa vakuudettomat kulutusluotot, jotka ovat nopeita ja helppoja hakea verkkohakemuksella. Asiakas voi saada rahat tililleen jo samana päivänä.

Yritys panostaa (maksuttomaan) asiakaspalveluun ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen selkeitä ehtoja sekä kohtuullisia korkoja ja kuluja. Yhtiön tavoitteena on auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja tarpeitaan tarjoamalla heille joustavia ja luotettavia lainaratkaisuja. Yritys noudattaa Suomen lakeja ja toimii vastuullisesti.

Credigo on toiminut Suomessa jo useiden vuosien ajan ja sillä on laaja asiakaskunta eri puolilla maata. Yrityksen omistaa Northmill Bank AB.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Credigo joustoluotto toimii?

Credigo joustoluotto on lainatuote, jossa asiakas voi hakea lainaa 500 – 10 000 euroa ja valita itselleen sopivan maksuajan väliltä 12 – 60 kuukautta. Asiakas saa käyttöönsä luottotilin, josta voi nostaa tarvittavan summan aina luottorajan puitteissa. Korko määräytyy nostetun lainan mukaan ja lasketaan päivätasolla.

Mitkä ovat Credigo joustoluoton kriteerit?

Credigo joustoluoton hakemiseen vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä puhtaita luottotietoja. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa.

Miten Credigo joustoluotto eroaa muista lainapalveluista?

Credigo erottuu muista lainapalveluista selkeällä hinnoittelullaan, nopealla palvelulla ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä lainaratkaisuilla. He pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman helppokäyttöisen ja joustavan lainaratkaisun ilman piilokuluja tai ylimääräisiä maksuja.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni Credigo joustoluoton kautta?

Credigo pyrkii käsittelemään lainahakemukset mahdollisimman nopeasti, yleensä saman päivän aikana. Kun hakemus on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa. Siirtonopeus voi kuitenkin vaihdella pankista riippuen.

Miten voin seurata Credigo joustoluoton saldoa ja maksutilannetta?

Credigo tarjoaa asiakkailleen sähköisen OmaCredigo-palvelun, josta voit tarkastella luottotilisi saldoa, tehdä nostoja ja seurata takaisinmaksun etenemistä. Palvelu on helppokäyttöinen ja saatavilla 24/7 asiakkaan verkkopankkitunnuksilla.