Jopa 20000 euron suuruista joustoluottoa on saatavilla usealta eri rahoitusyhtiöltä. Erittäin suositeltavia isojen luottojen myöntäjiä ovat Freedom rahoitus sekä Etua.fi. Näistä kahdesta onkin hyvä aloittaa, kun tarve on saada lainaa 20000 euroa. Lainavertailusta pääset tutustumaan niiden kuluihin sekä luottoehtoihin.

Lainaa 20000 euroa heti netistä

Etua

Etua tarjoaa lainaa 20000 euroa

Valitse sinulle sopivin lainatuote joko luottotili, luottokortti tai asuntolaina. Etua palvelulla on helppo kilpailuttaa eri luotonmyöntäjät koska yhdellä ilmaisella hakemuksella saat lainatarjouksen monelta eri paikalta. Voit myös kätevästi kilpailuttaa vanhat lainasi ja yhdistää pieniä kalliita lainoja yhdeksi isoksi ja edulliseksi joustoluotoksi. Etua lainapalvelun kautta voit saada 1000-35000 euron luoton.

 • Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Tarjolla luottotili, luottokortti sekä asuntolaina
 • Luottoa 20000 euroa
 • Joustavat maksuaikataulut

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Joustoluottoa tarjolla 500-30000 euroa todella edullisilla hinnoilla ja pitkällä 1-12 vuoden maksuaikataululla. Freedom Rahoitus tarjoaa käyttöösi myös maksuttoman henkilökohtaisen lainaneuvojan jonka kanssa on helppo tutustua kaikkiin lainasi ehtoihin sekä miettiä millaista lainaa ja laina-aikaa sinä tarvitset.

 • Joustoluottoa 500-30000 euroa
 • Joustava 1-12 vuoden maksuaikataulu
 • Henkilökohtainen lainaneuvoja
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Lainaa jopa 20000 euroa ilman vakuuksia

Suurissa joustoluotoissa on kovemmat vaatimukset

Luonnollisesti kun luotto summat kasvavat niin kasvavat myös luotonottajalle asetettavat vaatimukset. Eri rahoitusyhtiöt käyttävät erilaisia ehtoja mutta yleisimpiä ovat:

Ikä raja (vaihtelee paljon eri lainapaikkojen välillä, yleensä kuitenkin vähintään 20 vuotta suurissa luotoissa)

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä, jos haluaa saadaa 20000e lainan
 • Vakituisesti Suomessa asuminen
 • Vakituinen työpaikka
 • Säännölliset tulot (eri lainapaikoilla voi olla erisuuruisia tulovaatimuksia, esim Etua.fi vaatii vähintään 850 euron kuukausi tuloja)
 • Raha-asioiden moitteeton hoito

20000€ lainojen ehdot vaihtelevat paljonkin eri rahoitusyhtiöiden välillä ja kannattaakin ennen luottohakemuksen jättämistä tutustua niihin huolella. Tämä onnistuu vaivattomasti sivustollamme sillä olemme koonneet kaikista rahoitusyhtiöoistä kattavan tietopaketin valmiiksi. Ehdot voivat myös vaihdella henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Lopulliset ehdot saatkin näin suurissa luotoissa vasta kun olet hakemuksen jättänyt.

  Mistä joustoluottoa 4500 euroa – hae heti 4500e laina?

Freedom rahoitus tosin tarjoaa tilin avaamisen jälkeen käyttöösi henkilökohtaisen lainaneuvojan joka auttaa sinua saamaan lainaa 20000 euroa nopeasti tilillesi. Freedom rahoitus onkin, kuten jo aiemmin mainittu, erinomainen aloituspaikka.

Miksi hakea lainaa 20000€?

Joustoluottoa 20000 euroa

Isompia 20000 euron luottoja haetaankin monesti yhdistämään useampia aiemmin otettuja pienempiä luottoja ja lainoja. Näin voi useissa tapauksissa säästää lainojen koroissa ja kuluissa joten se onkin yksi kannattavimmista ratkaisuista jos sinulle on kertynyt paljon lainoja. Suuria luottoja voi käyttää myös esimerkiksi osana asuntolainaa. Tälläkin tavalla voidaan säästää kustannuksissa tai mahdollistaa asunnonosto jos pankista ei ole tarpeeksi lainaa saanut. Muita syitä voi olla isompi remontti, kalustuksen uusiminen tai vaikka naapurit kateelliseksi tekevän uuden auton hankinta. 

Ratkaisu mihin joustoluottosi käytät on aina sinun, mutta muistathan tehdä tälläiset päätöksen noudattaen varovaisuutta ja harkitsemalla huolella. Laina 20000 euroa lankeaa kuitenkin maksettavaksi korkoineen ja kuluineen aina. Maksamatta jäänyt luotto aiheuttaakin nopeasti kulujen nousemisen jopa todella korkeiksi viivästyskorkojen, perinnän sekä käräjäoikeusmaksujen johdosta. Liian pitkään maksamatta olleet lyhennykset aiheuttavat lopulta maksuhäiriömerkinnän.

Kuinka maksaisin 20000 euron lainat takaisin?

Tässäkin asiassa voit yleensä vaikuttaa. Normaalisti valittavanasi onkin kaksi vaihtoehtoa, joko kuukausittaiset tasamaksut tai sitten prosentuaalinen summa käyttöösi nostamastasi luotosta. Kannattaa harkita mikä on sinulle halvin ja sopivin vaihtoehto. Monesti se riippuu siitä kuinka paljon aiot luottoa nostaa tilille kerralla sekä siitä miten helppoa on sinulle arvioida kotitaloutesi kuukausittaiset tulot sekä menot. Eli tässä asiassa emme oikeastaan voi neuvoa mikä on se oikea vaihtoehto vaan sinun tulee harkita huolella kumpi tapa sopii sinulle.

Joissain tapauksissa on myös mahdollista saada 1-2kk lyhennysvapaina per vuosi, jos on hakenut lainaa 20000 euroa. Tämäkin kannattaa ottaa huomioon luottosopimusta tehdessä. Katso myös tarkkaan kuinka mahdolliset lyhennysvapaat kuukaudet vaikuttavat luoton korkoihin.

  Mistä joustoluottoa 2500 euroa lainaan?