Omalaina.fi

Omalaina.fi
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Omalaina.fi
4.3

4.3/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.99% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 240kk
 • Minimilyhennys:10 euroa
 • Siirtokulut:
 • Tilinhoitomaksu:max 150€/v
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:EI
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei myönnetä
 • Maksuvapaa /kk:Ei
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Ei

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Omalaina.fi
 • Nettisivut:omalaina.fi/
 • Perustusvuosi:2012
 • Puhelinnumero:N/A
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2521965-8
 • Lainan siirto:07 - 23

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk

Omalaina.fi Kokemuksia & LainatOmalaina kokemuksia 2024

OmaLaina on kotimainen lainavertailuun ja lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu. Sen avulla voit vertailla eri pankkien ja luotonantajien tarjoamia lainoja sekä kulutusluottoja ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Palvelun avulla voit myös yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi isommaksi, jolloin säästät rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Palvelua on helppo käyttää ja sen avulla voit säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa löytääksesi parhaimman lainan. Myös yritykset voivat kilpailuttaa lainat palvelun avulla.

Kulutusluottojen vertailu

OmaLaina tarjoaa kattavan kulutusluottojen vertailupalvelun, jonka avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan 100–60 000 euron väliltä. Voit vertailla eri pankkien ja luotonantajien tarjoamia kulutusluottoja ja valita niistä itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Laina-aikaa voi saada 1–20 vuotta.

Palvelua on helppo käyttää. Voit syöttää haluamasi lainasumman ja -ajan sekä omat taustatietosi. Sen jälkeen palvelu kilpailuttaa yli 30 pankin ja luotonantajan lainatarjoukset.

On tärkeää valita riittävän pitkä maksuaika, jotta voit hoitaa lainan takaisinmaksun ilman, että joudut hakemaan uutta kulutusluottoa paikkaamaan edellisen kuluja. Tämä auttaa sinua välttämään ylimääräisiä kuluja ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Lainaa maksetaan takaisin kuukausierissä, joten on hyvä pohtia etukäteen, miten suuresta kuukausierästä selviät ilman maksuvaikeuksia.

Luotettavia yhteistyökumppaneita

OmaLainan yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Svea, GF Money, Kasvurahoitus, Fellow Finance, Siltaraha, Bluefinance ja Amex. Muun muassa näiden luotonantajien kanssa OmaLaina tekee yhteistyötä tarjotakseen asiakkailleen mahdollisimman kattavan valikoiman erilaisia kulutusluottoja.

Palvelu kilpailuttaa lainat yli 30 pankin ja luotonantajan kesken ja lainaraha on mahdollista saada pankkitililleen nopeasti. Lainapaikat voivat maksaa rahat seuraavien pankkien tilille jo samana päivänä: Tapiola, Osuuspankki, S-pankki, Nordea, Säästöpankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Danske Bank, Paikallisosuuspankki ja Aktia.

Henkilökohtainen kulutusluottotarjous

OmaLainassa kulutusluotot kilpailuttamalla rahat voi saada tililleen nopeasti pankkitunnuksia käyttämällä ja tunnistautumalla. Nopeus riippuu kuitenkin myös luotonantajan vaatimuksista ja prosesseista. On suositeltavaa varmistaa etukäteen kyseisen luotonantajan toimintatavat ja mahdollisuudet saada laina nopeasti tililleen.

  Rahoituslaitos.fi arvostelu ja kokemuksia 2024

Kulutusluoton korko on yleensä henkilökohtainen ja riippuu hakijan luottokelpoisuudesta. Luottokelpoisuuteen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten jo olemassa olevat velat, asumismuoto, perhe ja työllisyystilanne. Luotonantaja arvioi hakijan kokonaistilannetta ja maksukykyä ennen lainan myöntämistä. Mitä parempi luottokelpoisuutesi on, sitä todennäköisemmin saat lainaa edullisemmalla korolla. Kulutusluoton nimelliskorko on yleensä 4–14 %.

Yhdistelylainojen kilpailuttaminen

OmaLaina on kätevä alusta kilpailuttaa yhdistelylainoja 60 000 euroon saakka. Jos asiakkaalle on kertynyt useita pienempiä kulutusluottoja ja pikavippejä, niin niiden kuukausittaisten laskujen maksaminen voi olla hankalaa. Siinä tilanteessa voikin harkita lainojen yhdistämistä, jolloin velan hoitaminen on helpompaa maksamalla vain yhtä lainaa takaisin.

Luotonantajan kanssa asiakas voi sopia pidemmästä laina-ajasta, jotta asiakas saa talousasiansa kuntoon ja irti veloistaan. Yhdistelylaina antaa siis joustoa arkeen, jottei budjetti ole jatkuvasti liian tiukilla. Yhdistelylainaan on usein saatavilla myös maksuvapaita kuukausia.

Mikäli siis taistelet maksaaksesi useita pieniä velkoja pois, yhdistelylaina voi tuoda helpotusta tilanteeseen. Yhdistelylainan kokonaiskustannukset voivat olla myös pienemmät kuin useiden pienten lainojen kustannukset yhteensä. Yhdistelylainaan siirtyminen kannattaa tehdä ajoissa, jo ennen kuin viivästys- ja perintäkulut näkyvät horisontissa.

Yrityslainaa 1000–8 000 000 euroa

OmaLaina tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa myös yrityslainat. Palvelun kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta aina 8 miljoonaan euroon asti, joten se sopii hyvin erikokoisten yritysten tarpeisiin. Yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun yrityksellä on rahoitustarve investointien tai kasvun rahoittamiseen.

Kun yritys tarvitsee rahoitusta varsinkin äkillisiä kuluja paikatakseen, vakuudeton yrityslaina on nopea vaihtoehto. Sähköinen lainahakemus ja vakuudettomuus takaa nopean käsittelyajan, eikä lainapäätöstä tarvitse jäädä odottamaan pitkäksi aikaa.

Pankit ovat kiristäneet viime vuosina paljon lainaehtojaan, ja sekä yritysten että yksityishenkilöiden on nykyisin vaikeampaa saada lainaa. Voikin olla suuri työ selvittää itsenäisesti, miltä pankilta tai luotonantajalta lainaa voisi saada ja millä ehdoilla. OmaLaina hoitaakin lainojen kilpailutuksen automaattisesti ja yrittäjä voi käyttää aikansa oman yrityksensä kehittämiseen.

  Vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti

Yrityslainan korkoon vaikuttaa nimelliskorko sekä luotonantajan perimä marginaali. Koron lisäksi yrityslainasta veloitetaan tyypillisesti hallinnointipalkkio ja nostokulut. Lainaehdoissa voi olla myös muita maksuja, kuten esimerkiksi viivästyskorot tai ennenaikaisen takaisinmaksun kulut.

Tietoa OmaLaina palvelusta

OmaLaina on lainavertailupalvelu, joka auttaa kuluttajia ja yrityksiä löytämään sopivan lainan eri luotonmyöntäjien joukosta. Palvelun avulla voi hakea kulutusluottoja, joustoluottoja, yhdistelylainoja ja yrityslainoja.

Palvelun kautta lainanhakija voi saada myös maksuturvaa lainalleen. Maksuturva auttaa asiakkaita selviytymään lainan takaisinmaksusta, jos he esimerkiksi sairastuvat tai joutuvat työttömiksi.

Palvelusta vastaa kotimainen LVS Brokers Oy (y-tunnus 2521965-8). Asiakaspalvelu auttaa arkisin puhelimitse (09 4255 0540) ja sähköpostitse (asiakaspalvelu@omalaina.fi).

Miten Omalaina toimii?

Omalaina on lainanvälityspalvelu, joka etsii ja vertailee eri joustoluottoja sinulle sopivimman vaihtoehdon löytämiseksi. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, ja Omalaina kilpailuttaa useita lainantarjoajia puolestasi.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Omalainan kautta?

Omalainan avulla voit hakea joustoluottoja 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainasumma riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi.

Tarvitaanko Omalainan kautta haettaviin lainoihin vakuuksia tai takaajia?

Ei, Omalainan kautta haettavat joustoluotot eivät vaadi vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa ilman omaisuuden panttausta tai muiden henkilöiden takauksia.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen Omalainalta?

Lainapäätöksen saat yleensä saman päivän aikana, ja joissain tapauksissa jopa muutamassa minuutissa. Tämä riippuu kuitenkin lainantarjoajasta ja heidän käsittelyajoistaan.

Miten Omalaina vertailee lainatarjouksia?

Omalaina vertailee lainatarjouksia eri kriteerien, kuten lainasumman, laina-ajan, koron ja kulujen perusteella. Näin se löytää sinulle parhaiten sopivan joustoluoton useiden eri vaihtoehtojen joukosta.

Miten voin tunnistautua Omalainan palvelussa?

Voit tunnistautua Omalainan palvelussa verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämä varmistaa turvallisen ja luotettavan tunnistautumisen sekä nopeuttaa lainanhakuprosessia.