Bank Norwegian

Bank Norwegian ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Bank Norwegian Kokemuksia

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Bank Norwegian
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Bank Norwegian
4

4/5

Lainat

 • Ikäraja:23vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.99% - 14.99%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:
 • Tilinhoitomaksu:3-5€/kk
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei myönnetä
 • Maksuvapaa /kk:Ei
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Bank Norwegian
 • Nettisivut:www.banknorwegian.fi/
 • Perustusvuosi:2015
 • Puhelinnumero:Näytä +
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:
 • Lainan siirto:11 - 17

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
Bank Norwegian

Bank Norwegian Kokemuksia & Lainat

Bank Norwegian on vuonna 2007 perustettu innovatiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut pankki. Sen tavoitteena on tarjota asiakkaille yksinkertaisia ja luotettavia pankkiratkaisuja, ja siitä on tullut yksi Norjan johtavista pankeista. Alusta lähtien Bank Norwegian on pyrkinyt luomaan käyttäjäystävällisiä, kustannustehokkaita ja turvallisia rahoituspalveluja. Suomessa pankki aloitti toimintansa vuonna 2015.

Palvelut

Bank of Norwegian on Suomessa parhaiten tunnettu kulutusluotoista ja luottokortista. Sen lisäksi suomalaiset asiakkaatkin voivat kuitenkin ottaa käyttöönsä myös pankin säästötilin tai vakuutuksen. Pankki kilpailee siis tosissaan suurten pankkien kanssa, eikä pyri tarjoamaan vain pelkkiä kulutusluottoja ja muita pienlainoja.

Kulutusluottoa

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoja 1000 eurosta 60 000 euroon. Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto, joka on sopiva vaihtoehto erilaisiin arjen tarpeisiin. Kulutusluottoa voi hakea täyttämällä hakemuksen netissä.

Koska pankin kulutusluotot ovat melko suuria, saa niille myös laina-aikaa 1 vuodesta 15 vuoteen. Todellinen vuosikorko on alkaen 5,29 %. Pankki lupaa lainapäätöksen nopeasti ja ilman turhaa säätämistä. Asiakas saa alustavan lainapäätöksen heti täytettyään lainahakemuksen. Ja koska hakemuksen täyttämisessä menee vain joitakin minuutteja, jokainen voi siis selvittää alle 10 minuutissa, minkälaista lainaa pankista voisi saada.

On hyvä huomioida, että korko lasketaan henkilökohtaisesti, ja se on jotain 5,99 prosentista 19,99 prosenttiin. Korko määräytyy haetun lainasumman ja hakijan tietojen perusteella. Pienimmän koron saa usein hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Varsinkin suurimpia lainoja haettaessa yhteishakijan käyttämistä on hyvä pohtia.

Lainanhakija voi määrittää lainan takaisinmaksuajan itselleen sopivaksi. Takaisinmaksuaika vaikuttaa luonnollisesti myös kuukausierän suuruuteen. Lainanottajalla on mahdollisuus myös maksaa lainaa takaisin maksusuunnitelmaa nopeammin.

Bank Norwegian Kokemuksia

Luottokortti

Bank Norwegian tarjoaa luottokorttia, johon saa jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Kortin vuotuinen nimelliskorko on 19,99 prosenttia ja todellinen vuosikorko 21,92 prosenttia. Vuosimaksu, kortin uusinta ja e-lasku ovat kaikki 0 €. Luottorajaa kortille voi saada korkeintaan 15 000 euroa.

  OmaLaina

Kyseessä ei ole mikä tahansa luottokortti, vaan kortin mukana tulee paljon moderneja palveluratkaisuja. Näitä ovat cashback, Apple Pay -yhteensopivuus, sovellus, älykello- ja mobiilimaksaminen sekä vakuutukset.

Käyttäessäsi luottokorttia kerrytät CashPoint-pisteitä, joita voit hyödyntää ostaessasi lentolippuja Norwegianilta. Lisäksi saat myös käteispalautusta jokaisesta ostoksestasi. Saat siis rahaa takaisin, kun käytät luottokorttia erilaisiin ostoksiin. Käteispalautusta voi käyttää luottokorttilaskun maksamiseen.

Voit myös yhdistää korttisi Apple Pay:hin ja maksaa entistäkin kätevämmin. Apple Pay käy maksutapana myymälöissä, verkkokaupoissa ja sovelluksissa. Sen etuna on muun muassa se, että kortin tietoja ei tarvitse näpytellä joka kerta erikseen. Kortin voi yhdistää myös Google Pay:hin ja maksut onnistuvat myös älykellolla ja muutoinkin mobiilisti.

Luottokortin käyttöä voi seurata kätevästi Norwegian Bankin sovelluksen kautta. Sovelluksessa voit esimerkiksi:

 • muuttaa luottorajaa
 • maksaa laskuja
 • tarkistaa cashback-pisteesi, pin-koodisi ja laskusi
 • sulkea tai tilata uuden kortin
 • ja seurata muutenkin kortin tapahtumia

Lainat

Bank Norwegianin tarjoama laina on vakuudeton kulutusluotto, jonka käyttökohdetta ei ole rajoitettu. Summan voi siis käyttää täysin haluamallaan tavalla. Lainaa on mahdollista saa 1000–60 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaikaa saa 1 vuodesta 15 vuoteen saakka.

Lainaa haetaan netissä täyttämällä lainahakemus. Saat lainapäätöksen nopeasti, koska lainaa haetaan ilman vakuuksia. Näet samalla kaikki lainaan liittyvät kustannukset (korko, todellinen vuosikorko, aloitusmaksu ja tilinhoitomaksu) selkeästi, joten lainasopimusta ei tarvitse kirjoittaa epätietoisuuden vallitessa.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Lainalle voi hakea myös lainaturvaa. Lainaturva auttaa esimerkiksi tilanteessa, että joudut työttömäksi tai sairastut. Tällöin lainaturva turvaa lainan takaisinmaksun.

On hyvä huomioida, että lainatarjous on aina henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa hakijan tiedot. Lainahakemuksessa kysytäänkin lainasumman ja takaisinmaksuajan lisäksi myös hakijan henkilötietoja. Valmistaudu kertomaan lisätietoja työtilanteestasi ja tuloistasi, koska niitä käytetään luottokartoituksen tekemisessä. Hakijan pitää kertoa myös veloistaan ja hakemuksessa voi kertoa myös yhteishakijasta ja lainan käyttämisestä aiempien lainojen yhdistämiseen.

  Creditstar

Säästötili

Bank Norwegianilta saa myös säästötilin ilman nostorajoituksia ja kuluja. Pankki lupaa talletuskorkoa 2,00 % jo ensimmäisestä eurosta lähtien. Säästötilin vaatimuksena ei ole minimitalletusta, eikä sopimus ole määräaikainen. Hakijalla tulee olla kuitenkin verkkopankkitunnukset suomalaisesta pankista. Säästötilin saa avattua kätevästi netissä. Tili avataan automaattisesti ja ilman kuluja.

Säästötiliä voi hallinnoida mobiilisovelluksessa tai pankin verkkosivujen kautta kirjautumalla. Rahan siirtäminen säästötilille tai pois tililtä käy myös kätevästi. Tilisiirrot kestävät noin 1–2 arkipäivää. Kannattaa huomioida, että jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen viitenumero, jota on käytettävä aina rahaa siirrettäessä tilille. Jos viitenumeron käyttäminen pääsee unohtumaan, joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Vakuutukset

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia vakuutustuotteita, joiden avulla he voivat suojella itseään ja omaisuuttaan. Vakuutukset on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille mielenrauhaa ja turvaa ennakoimattomien tapahtumien ja menetysten varalta.

Bank Norwegian tarjoaa seuraavia vakuutuksia:

 • Matka- ja peruutusvakuutus
 • Vuokra-autovakuutus
 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus
 • Päivittäistavaravakuutus

Bank Norwegian ei tule suomalaisille ensimmäisenä mieleen, kun he pohtivat vakuutuksen ottamista, mutta pankki tarjoaa joka tapauksessa hinnoiltaankin kilpailukykyisiä vakuutuksia. Näistä päivittäistavaravakuutus ja henkilöllisyysvarkausvakuutus löytyvät Suomessa vielä melko harvalta ihmiseltä.

Päivittäistavaravakuutus kattaa summan, joka vastaa asiakkaan kuukauden päivittäistavarakulutusta. Vakuutusta voi hyödyntää tilanteessa, että joutuu työttömäksi tai sairauslomalle. Henkilöllisyysvarkausvakuutus puolestaan antaa turvaa identiteettivarkauksia vastaan, jotka yleistyvät netissä. Vakuutus kattaa juridisen avun 95 000 euroon asti ja ansiomenetykset 19 000 euroon asti.

Tietoa Bank Norwegian -pankista

Bank Norwegian on yksi Pohjoismaiden johtavista pankeista, joka tarjoaa asiakkailleen käteviä ja turvallisia rahoituspalveluja. Pankilla on toimintaa Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa ja Espanjassa. Yhteensä asiakkaita on yli 1,7 miljoonaa. Pankki tarjoaa kilpailukykyistä korkoa lainoille ja säästötileille ja helpon pääsyn verkkopankkiin.

Bank Norwegian on perustettu vuonna 2007 lentoyhtiö Norwegianin Reward -asiakasohjelman osana. Kyseessä on virallisesti digitaalinen pankki. Pankki on laajentunut melko nopeasti Euroopassa: Ruotsi (2013), Tanska ja Suomi (2015) sekä Saksa ja Espanja (2021).

  Lainaaheti.Fi Kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset

Miten Bank Norwegianin joustoluotto eroaa muista joustoluotoista?

Bank Norwegianin joustoluotto on joustava luotto, joka eroaa muista joustoluotoista monin tavoin. Ensinnäkin, se tarjoaa kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot. Toiseksi, voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan ja maksaa takaisin ainoastaan käyttämäsi osuuden. Kolmanneksi, Bank Norwegian ei vaadi vakuuksia tai takaajia lainalleen.

Onko Bank Norwegianin joustoluotto helppo hakea?

Kyllä, Bank Norwegianin joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea sitä suoraan heidän verkkosivuiltaan täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Hakemuksen käsittely kestää yleensä vain muutaman tunnin, ja saat päätöksen sähköpostitse.

Kuka voi hakea Bank Norwegianin joustoluottoa?

Bank Norwegianin joustoluottoa voivat hakea 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Hakijan on myös oltava vähintään viimeiset 36 kuukautta asunut Suomessa.

Millaisia kuluja Bank Norwegianin joustoluottoon liittyy?

Bank Norwegianin joustoluoton kulut koostuvat pääasiassa nostoprovisiosta ja korosta. Nostoprovisio on yleensä 1-5% nostetusta summasta ja korko määräytyy henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella. Huomioi, että et maksa korkoa tai muita kuluja ennen kuin olet tehnyt nostoja luotolta.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni Bank Norwegianin joustoluotolta?

Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit tehdä nostoja heti. Nosto siirtyy yleensä tilillesi saman pankkipäivän aikana, mutta viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Voinko muuttaa Bank Norwegianin joustoluoton takaisinmaksuaikataulua?

Kyllä, voit muuttaa Bank Norwegianin joustoluoton takaisinmaksuaikataulua tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi maksaa lainaa takaisin nopeammin ilman lisäkuluja tai sopia uudesta eräpäivästä, jos tarvitset lisää aikaa takaisinmaksuun. Ole yhteydessä Bank Norwegianin asiakaspalveluun, jos haluat muuttaa takaisinmaksuaikataulua.