Mistä joustoluottoa 7000 euroa?

Mistä joustoluottoa 7000 euroa?

(Last Updated On: elokuu 25, 2018)

Lue alta esittelymme muutamasta netin parhaasta 7000 euron joustoluottoa tarjoavasta rahoitusyhtiöstä. Pääpainona vertailussa käytimme lainapaikan kokonaiskuluja verrattuna laina-aikaan, muita heidän lainaehtojaan sekä vaatimuksia joita asetetaan asiakkaalle. Jokaisesta alla olevasta paikasta voit suurtakin joustoluottoa hakea luottavaisin mielin.

Luottoyhtiöt, jotka myöntävät lainaa 7000e

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusVoit valita todella laajasta lainavalikoimasta itsellesi sopivan luoton sekä siihen todella joustavan maksuaikataulun. Luottoa on tarjolla 500-30000 euroa ja lainaamisessa sinua auttaa ilmainen henkilökohtainen lainaneuvoja.

 • Todella laaja lainavalikoima
 • Luottoa voi saada 500-30000 euroa
 • Luotolle maksuaikaa 1-12 vuotta

 

Etua

EtuaEtua.fi on todella hyvä lainapaikka jossa yhdellä lainahakemuksella voit saada todella monta lainatarjousta sekä pankeilta että rahoitusyhtiöiltä. Voit hakea luottoa joko asuntolaina, luottokortti tai luottotili muodossa.

 • Valitse sopiva lainamuoto – tarjolla asuntolaina, luottokortti sekä luottotili
 • Joustoluottoa 1000-35000 euroa
 • Lainalle voit sopia sinulle parhaimman maksuaikataulun

 

Nopsalaina

NopsalainaTodella nopea ja asiantunteva lainapaikka. Lainapäätösen saat vartissa ja rahat siirtyvät käyttöösi todella nopeasti. Hinnoittelu on kilpailukykyinen ja muutenkin Nopsalaina on todella suositeltava lainapaikka.

 • Luottoa 1500-15000 euroa
 • Todella nopea lainapäätös
 • Maksuaikaa 6-72 kuukautta

 

Mitä asioita verrata suuressa luotossa?

Ensimmäisenä kannattaa kiinnittää huomiota siihen miten laina-aika vaikuttaa luottosi kokonaiskustannuksiin. Eri rahoitusyhtiöt laskevat tämän eri tavalla ja vertailu onkin erittäin suositeltavaa jotta saat luottosi kulut pidettyä mahdollisimman alhaisina. Toisekseen kannattaa katsoa miten voit rahaa siirtää käyttöösi luottotililtä, maksaako se ja kauan siinä kestää. Joskus voi olla rahannostoon asetettu minimirajat. Mieti mitkä asiat on sinulle tärkeimpiä. Kolmanneksi sinun tulee myös varmistaa että täytät itse lainaajana kaikki ehdot joita luotonmyöntäjä asiakkailleen asettaa. Tällaisia ehtoja voi olla monia mutta yleisimmät ovat:

 • Ikäraja
 • Säännölliset tulot
 • Osoite ja pankkitili Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Joustoluotto 7000Muitakin ehtoja voi olla joten huolellinen esityö ennen lainanhakemista säästää sekä aikaa että vaivaa.

Maksuaikataulun määrittely on tärkeää

Kuten jo aiemmin mainitsimme niin luottosi takaisinmaksuaika määrittelee yleensä miten kalliiksi luotto tulee. Mitä lyhyempi aika niin sitä edullisempaa on rahaa lainata. Tosin pitää muistaa että lyhyemmässä aikataulussa lyhennyserät ovat suuremmat joten pidä huoli että voit lyhennykset aina ajallaan hoitaa. Maksamatta jäänyt lasku aiheuttaa välittömästi eräpäivän jälkeen kulujen nousua viivästyskoron ja maksumuistutuksien kautta. Pidempään hoitamatta jäänyt velka kasvaa vielä enemmän jos se menee perintään ja lopulta 60 päivää myöhässä oleva maksu aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Pidä siis aina huoli siitä että saat luottosi lyhennykset hoidettua ajallaan ja jos alkaa näyttää siltä että maksuvaikeuksia on tulossa niin ota heti yhteyttä luotonmyöntäjään ja sovi uusi maksuaikataulu.