iRaha

iRaha
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

3.8

3.8/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:25€ - 2000€
 • Korko:20% - 20%
 • Laina-aika:1kk - 3kk
 • Minimilyhennys:
 • Siirtokulut:0
 • Tilinhoitomaksu:5€
 • Rahat tilillä:Heti

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:ei
 • Yhteishakija:ei
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Kyllä
 • Maksuvapaa /kk:Ei
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Ei

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:iRaha
 • Nettisivut:iraha.fi
 • Perustusvuosi:2022
 • Puhelinnumero:0306705100
 • Asiakaspalvelu:
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2754799-7
 • Lainan siirto:

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Laina 100e, Laina-aika: 30 vrk yhdessä erässä, Korkosumma 1,67e, Lainanhoitokulut: 5,00e, Lainan kustannukset kokonaisuudesssaan 6,67 €, Lainan korko: 20 %

iRaha Kokemuksia & LainatKäsirahalaina - Joustava ratkaisu rahoitustarpeisiisi 1

Mikä on käsirahalaina ja kuinka se eroaa joustoluotosta?

Käsirahalaina on lainatuote, joka on suunniteltu erityisesti suurten ostosten, kuten auton tai asunnon, hankintaan. Sen avulla voit maksaa ostoksen käsirahan välittömästi ja jäljelle jäävän summan voit maksaa takaisin lainana. Käsirahalainan suuruus ja takaisinmaksuaika määritellään tapauskohtaisesti.

Toisaalta, joustoluotto on joustavampi lainatuote, joka antaa sinulle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeesi mukaan aina luottorajaan asti. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain ja voit itse vaikuttaa lyhennyksen suuruuteen. Joustoluotto on usein jatkuva laina, jota voi käyttää uudelleen maksettuaan osan siitä takaisin.

Käsirahalainan ja joustoluoton eroavaisuudet

[more]

Käsirahalaina ja joustoluotto eroavat toisistaan monella tapaa. Yksi merkittävä ero on niiden käyttötarkoitus. Käsirahalaina on suunniteltu suurten hankintojen rahoittamiseen, kun taas joustoluotto on tarkoitettu monenlaisiin rahoitustarpeisiin, kuten arkielämän menoihin tai vaikkapa matkustamiseen. Tästä syystä esimerkiksi matkalainaa etsivälle joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto.

Toinen ero on lainan takaisinmaksu. Käsirahalaina maksetaan takaisin sovittuna aikana, kun taas joustoluotossa takaisinmaksuaika on usein joustavampi. Joustoluotossa voit myös itse vaikuttaa lyhennyksen suuruuteen.

Kolmas ero on lainan joustavuus. Käsirahalainan summa on yleensä kiinteä ja se määritellään ostoksen mukaan. Joustoluotossa taas voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan aina luottorajaan asti.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että käsirahalaina sopii parhaiten suurten hankintojen rahoittamiseen, kun taas joustoluotto tarjoaa joustavuutta erilaisiin rahoitustarpeisiin. On tärkeää valita lainatuote, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Käsirahalainan hyödyt ja riskit joustoluoton näkökulmasta

Kun puhutaan käsirahalainoista, on tärkeää ymmärtää niiden hyödyt ja riskit. Käsirahalaina on erityisen hyödyllinen silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa suurempaan hankintaan, kuten autoon tai asuntoon. Tällöin se toimii ikään kuin ennakkomaksuna, joka mahdollistaa ostoksen tekemisen.

Yksi käsirahalainan suurimmista eduista on sen joustavuus. Voit itse päättää lainan määrän ja takaisinmaksuajan. Tämä tekee käsirahalainasta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon monille. Lisäksi käsirahalainan hakeminen on usein nopeaa ja helppoa, joten rahat saa käyttöön lyhyellä aikavälillä. Tässä yhteydessä kannattaa tutustua myös HaeLaina.fi palveluun, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia lainavaihtoehtoja.

Kuitenkin, kuten kaikissa lainoissa, myös käsirahalainassa on omat riskinsä. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, joudut maksamaan korkoa. Tämä voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin ja velkakierteeseen. Lisäksi käsirahalainan korot voivat olla korkeampia kuin esimerkiksi joustoluotoissa.

Joustoluoton näkökulmasta käsirahalaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahaa suurempaan hankintaan. Joustoluotto on kuitenkin yleensä edullisempi ja joustavampi vaihtoehto pienempiin hankintoihin. Joustoluoton etuna on myös se, että voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan ja maksaa vain käytetystä luotosta.

Jos olet kiinnostunut joustoluotosta, kannattaa tutustua uusiin joustoluottoihin, jotka tarjoavat entistä parempia ehtoja ja joustavampia takaisinmaksuaikoja.

Käsirahalainan ja joustoluoton välillä valinta riippuu lopulta omista tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi. On tärkeää, että vertailet eri lainavaihtoehtoja ja teet taloudellisesti järkevän päätöksen.

Käsirahalainan hakeminen: Mitä tulee ottaa huomioon?

Käsirahalainan hakeminen voi tuntua aluksi monimutkaiselta, mutta kun otat huomioon muutaman tärkeän seikan, prosessi sujuu helposti ja nopeasti. Käsiraha on yleensä osa isompaa lainaa, jota haetaan esimerkiksi auton, asunnon tai muun suuremman hankinnan rahoittamiseen. Käsirahalaina onkin usein suuremman lainan ensimmäinen osa.

  Lennot osamaksulla – Joustoluotto vai luottokortti?

Arvioi todellinen tarpeesi

Ennen lainan hakemista on tärkeää arvioida todellinen tarpeesi. Kuinka suuren summan tarvitset ja kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin? On myös hyvä miettiä, onko käsirahalaina paras vaihtoehto sinulle. Esimerkiksi pienellä kuukausierällä maksettava joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto, jos taloudellinen tilanteesi on epävarma.

Tutki lainaehtoja

On tärkeää tutkia eri lainantarjoajien ehtoja ennen päätöksentekoa. Vertaile korkoja, laina-aikoja ja muita ehtoja. Muista, että edullisin laina ei välttämättä ole se, jossa on alhaisin korko. Tärkeää on myös ymmärtää, miten käsirahalaina eroaa muista lainamuodoista, kuten esimerkiksi yrityksen joustoluotosta.

Valmistaudu lainahakemukseen

Kun olet päättänyt hakea käsirahalainaa, valmistaudu huolellisesti lainahakemukseen. Kerää kaikki tarvittavat tiedot ja dokumentit valmiiksi. Lainahakemuksen täyttäminen sujuu nopeammin, kun sinulla on kaikki tarvittavat tiedot käsillä. Jos tarvitset lainaa nopeasti, voit hakea lainaa heti monilta lainantarjoajilta.

Käsirahalainan hakeminen ei ole monimutkaista, kun tiedät mitä ottaa huomioon. Arvioi tarpeesi, tutki lainaehtoja ja valmistaudu lainahakemukseen huolellisesti. Näin voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen ja saada rahoituksen hankinnallesi nopeasti ja helposti.

Käsirahalainan takaisinmaksu ja joustoluoton rooli siinä

Käsirahalainan takaisinmaksu on prosessi, jossa lainanottaja maksaa lainan takaisin sovitun aikataulun mukaan. Tämä prosessi voi joskus olla monimutkainen ja stressaava, mutta joustoluoton avulla se voi muuttua sujuvammaksi ja hallittavammaksi.

Joustoluotto on kätevä työkalu, joka voi auttaa sinua hallitsemaan käsirahalainasi takaisinmaksua. Sen avulla voit joustavasti mukauttaa kuukausittaisia maksujasi tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Joustoluottoa voidaan käyttää myös ylimääräisten kustannusten kattamiseen, jos et pysty maksamaan käsirahalainaa takaisin sovitussa aikataulussa.

Joustoluoton avulla voit myös Hae 100 – 60000€ lainat netistä käsirahalainan takaisinmaksuun, jos tarvitset lisärahoitusta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on useita pienempiä lainoja, jotka haluat yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Joustoluottoa voit hakea myös suuremmalle summalle, kuten Lainaa 6000 euroa, joka voi auttaa sinua maksamaan käsirahalainasi takaisin nopeammin. Joustoluoton avulla voit maksaa lainasi takaisin omalla tahdillasi, ilman että sinun tarvitsee huolehtia tiukasta takaisinmaksuaikataulusta.

 • Maksuohjelman joustavuus: Joustoluoton avulla voit mukauttaa maksuohjelmaasi tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi päättää, kuinka paljon haluat maksaa kuukausittain ja kuinka kauan haluat maksaa lainan takaisin.
 • Taloudellisen tilanteen muutokset: Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu, joustoluotto antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa lainan takaisinmaksua. Voit esimerkiksi päättää lyhentää lainaa suuremmilla erillä, kun taloudellinen tilanteesi paranee.
 • Yllättävät menot: Jos kohtaat yllättäviä menoja, joustoluotto antaa sinulle mahdollisuuden keskittää rahasi niihin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia käsirahalainan takaisinmaksusta. Voit jatkaa lainan takaisinmaksua, kun taloudellinen tilanteesi on taas vakaampi.

Joustoluoton avulla käsirahalainan takaisinmaksu voi olla helpompaa ja hallittavampaa. Se tarjoaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden mukauttaa lainan takaisinmaksua omien tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan.

Käsirahalainan ja joustoluoton yhdistäminen: mahdollisuudet ja haasteet

Onko sinulla useita lainoja, jotka haluaisit yhdistää yhdeksi joustavammaksi lainaksi? Käsirahalainan ja joustoluoton yhdistäminen voi olla ratkaisu tähän. Yhdistämällä lainat säästät kuluja ja aikaa, ja saat paremman yleiskuvan taloudestasi.

Yhdistämisen mahdollisuudet

Käsirahalainan ja joustoluoton yhdistäminen tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, yhdistämällä lainat voit saada paremmat ehdot ja edullisemman koron. Voit myös saada lisää joustavuutta maksuaikatauluusi, koska sinulla on vain yksi laina maksettavana useiden sijasta.

  Joustava rahoitus sähköpolkupyörääsi varten

Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos olet harkinnut suurempaa hankintaa, kuten venettä. Venelainaa varten tarvittava käsiraha voi olla merkittävä, ja lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua saavuttamaan unelmasi nopeammin.

Yhdistämisen haasteet

On myös joitakin haasteita, jotka on otettava huomioon käsirahalainan ja joustoluoton yhdistämisessä. Yksi haasteista on se, että sinun on oltava hyvässä taloudellisessa tilanteessa saadaksesi hyväksynnän uudelle lainalle.

Jos olet epävarma, onko lainojen yhdistäminen sinulle sopiva ratkaisu, voit hakea neuvoja yhdistelylainan hakemisesta. Asiantuntijat voivat auttaa sinua ymmärtämään, miten yhdistelylaina toimii ja miten se voi auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa.

Yhdistäminen pienissä erissä

Jos käsirahalainasi ja joustoluottosi ovat pieniä, voi olla järkevää harkita niiden yhdistämistä pienlainaksi. Pienlaina on nopea ja helppo tapa yhdistää pienemmät lainat yhdeksi, ja se voi antaa sinulle enemmän joustavuutta taloudellisessa suunnittelussasi.

Kuten aina, on tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma ja ottaa huomioon kaikki mahdolliset vaihtoehdot ennen lainojen yhdistämistä. Muista, että taloudellinen suunnittelu on avain taloudelliseen hyvinvointiin.

Käsirahalainan salat paljastettuna: Teuvon vinkit

Hei! Olen Teuvo, ja minulla on ollut ilo toimia talousasiantuntijana jo yli 15 vuoden ajan. Olen kohdannut urani aikana monenlaisia taloushaasteita, mutta yksi asia, joka on aina kiehtonut minua, ovat käsirahalainat. Haluan nyt jakaa omat kokemukseni ja vinkkini sinulle, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä oman taloutesi suhteen.

Käsirahalainat voivat olla monelle hieman monimutkainen käsite, mutta ei hätää, selitän sen mielelläni. Käsirahalaina on laina, joka otetaan kattamaan käsirahan osuus esimerkiksi asuntoa, autoa tai muuta suurempaa hankintaa varten. Käytännössä se on siis laina, jolla rahoitat käsirahan, jota tarvitset saadaksesi toisen lainan.

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että käsirahalainan ottamisessa kannattaa olla tarkkana. Se on työkalu, joka voi auttaa sinua pääsemään lähemmäs unelmiasi, mutta se voi myös aiheuttaa suuria taloudellisia haasteita, jos et ole varovainen. Tämän vuoksi on tärkeää ymmärtää lainan ehdot ja kustannukset ennen sen ottamista.

Yksi tärkeimmistä vinkeistäni on, että vertaile aina eri lainantarjoajia. Käsirahalainojen korot ja ehdot voivat vaihdella suuresti eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Tämä voi tuntua työläältä, mutta usko pois, se voi säästää sinut suurilta kustannuksilta pitkällä tähtäimellä.

Toinen vinkkini on, että suunnittele taloutesi huolella. Kuten aiemmin mainitsin, käsirahalainat voivat olla hyödyllisiä, mutta ne voivat myös aiheuttaa taloudellista stressiä. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on selkeä suunnitelma siitä, kuinka aiot maksaa lainan takaisin.

Lopuksi haluan vielä muistuttaa, että taloudelliset päätökset ovat aina henkilökohtaisia. Jokaisen tilanne on erilainen, joten se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toiselle. Käsirahalaina voi olla hyvä ratkaisu sinulle, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto. Ole rohkea ja tutki eri vaihtoehtoja, ennen kuin teet päätöksen.

Toivottavasti näistä vinkeistäni on sinulle hyötyä. Muista, että tärkeintä on tehdä taloudellisia päätöksiä, jotka tukevat sinun omaa taloudellista hyvinvointiasi ja tavoitteitasi. Onnea matkaan!

  Lainojen uudelleenjärjestelyn edut ja mahdollisuudet

Käsirahalainan ominaisuudet ja riskit

“Käsirahalaina on rahoitusmuoto, jossa lainanottaja saa lainaa tiettyä omaisuutta, esimerkiksi autoa tai kiinteistöä, vastaan. Tällaisessa lainassa lainanottaja antaa lainanantajalle oikeuden myydä omaisuus, mikäli lainanottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Käsirahalaina on tyypillisesti lyhytaikainen ja sen korko on korkeampi kuin perinteisissä pankkilainoissa. Käsirahalaina voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun rahoitusta tarvitaan nopeasti ja perinteisen pankkilainan saaminen ei ole mahdollista.”
Käsirahalainan ominaisuus Selitys
Vakuus Lainanottajan omaisuus, esimerkiksi auto tai kiinteistö.
Korko Yleensä korkeampi kuin perinteisissä pankkilainoissa.
Laina-aika Yleensä lyhyempi kuin perinteisissä pankkilainoissa.
Riski Lainanottaja menettää omaisuuden, jos hän ei pysty maksamaan lainaa takaisin.
Edut Nopea tapa saada rahoitusta, kun perinteisen pankkilainan saaminen ei ole mahdollista.
“Käsirahalaina on siis rahoitusmuoto, joka voi tulla kyseeseen silloin, kun tarvitaan nopeasti rahoitusta ja perinteisen pankkilainan saaminen ei ole mahdollista. Käsirahalainan riskinä on kuitenkin se, että lainanottaja menettää omaisuutensa, jos hän ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Tämän vuoksi on tärkeää harkita tarkkaan käsirahalainan ottamista ja vertailla sitä muihin rahoitusvaihtoehtoihin.” [/more]

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on käsirahalaina ja miten se eroaa muista lainatyypeistä?

Käsirahalaina on lainamuoto, jossa laina myönnetään suoraan käteisenä. Tämä eroaa muista lainatyypeistä, sillä useimmiten lainat maksetaan tilille, eikä niitä anneta käteisenä. Käsirahalainan etuna on nopeus ja joustavuus, eli rahat saa heti käyttöön ilman tilisiirtojen viiveitä. Käsirahalainat ovat yleensä pienempiä summia ja niiden takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin perinteisissä lainoissa.

Miten käsirahalainan korko määräytyy ja onko se korkeampi kuin muissa lainatyypeissä?

Käsirahalainan korko määräytyy lainantarjoajan, lainasumman ja laina-ajan perusteella. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se sisältää yleensä peruskoron lisäksi marginaalin. Käsirahalainan korko voi olla korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainassa, sillä käsirahalaina on vakuudeton laina, johon liittyy suurempi riski lainanantajalle. Kuitenkin lopullinen korko määräytyy aina yksilöllisesti ja lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa.

Millaisia takaisinmaksuehtoja käsirahalainassa yleensä on?

Käsirahalainan takaisinmaksuehdot voivat vaihdella, mutta yleisesti ne sisältävät määräaikaisen takaisinmaksuajan, joka voi olla useita kuukausia tai jopa vuosia. Lisäksi takaisinmaksettava summa jaetaan usein kuukausittaisiin eriin. Takaisinmaksun aikataulu ja summa määritellään lainasopimuksessa. Myöhästymismaksut ja muut mahdolliset lisämaksut tulee myös huomioida.

Mitä vaatimuksia lainanhakijalla tulee olla käsirahalainan saamiseksi?

Käsirahalainan saamiseksi lainanhakijalla tulee useimmiten olla säännölliset tulot, riittävä maksukyky, puhtaat luottotiedot sekä vähintään 18 vuoden ikä. Lisäksi lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa. Ehtojen tarkat yksityiskohdat voivat vaihdella eri lainanantajien välillä.

Onko käsirahalainaa mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, on mahdollista saada käsirahalainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan myöntäminen perustuu kuitenkin aina lainanhakijan maksukykyyn ja luottotietoihin.

Miten käsirahalainan hakuprosessi etenee ja kuinka nopeasti rahat ovat käytettävissä?

Käsirahalainan hakuprosessi alkaa lainahakemuksen täyttämisellä, jossa ilmoitetaan tarvittavat tiedot, kuten henkilötiedot, taloudellinen tilanne ja lainan määrä. Hakemuksen jättämisen jälkeen lainanantaja tarkistaa hakijan luottotiedot ja arvioi maksukyvyn. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään hakijan tilille. Koko prosessi kestää yleensä muutamasta tunnista pariin päivään, riippuen lainanantajasta ja hakijan tilanteesta.