Fixura

Fixura
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Fixura
2.3

2.3/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:21vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:2.9% - 9.9%
 • Laina-aika:24kk - 72kk
 • Minimilyhennys:26.50 euroa
 • Siirtokulut:Ei avauskuluja
 • Tilinhoitomaksu: 0
 • Rahat tilillä:0 - 4 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei myönnetä
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Fixura
 • Nettisivut:www.fixura.fi/fi-fi/home/
 • Perustusvuosi:2010
 • Puhelinnumero:020 7344 530
 • Asiakaspalvelu:info@fixura.fi
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2246639-7
 • Lainan siirto:09 - 16

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Lainasummasta perittävä nimelliskorko on 2.9-9.9% vuodessa. Lainan aloituskorko on 9.9 % ja laskee kuukausittain 0.1 prosenttiyksikön verran joka kuukausi jopa 2.9% asti kun lyhennys maksetaan ajoissa. Jos lyhennystä ei makseta ajoissa, korko pysyy aiemmin saavutetulla tasolla.
Vertaislaina

Fixura Kokemuksia & LainatFixura kokemuksia 2024

Fixura on suomalainen vertaislainapalvelu, joka yhdistää lainanottajat ja -antajat suoraan keskenään ilman perinteisiä pankkeja välikäsinä, eli vähän kuten Bondora. Palvelun avulla kuluttajat voivat hakea lainaa mahdollisesti pienemmillä koroilla kuin mitä perinteisistä pankeista tarjotaan. Sijoittajat puolestaan voivat saada parempaa tuottoa sijoituksilleen kuin muissa sijoitusmuodoissa.

Fixura toimii täysin verkossa ja sen palvelut ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2009 ja sen pääkonttori sijaitsee Vaasassa.

Mitä palveluita Fixura tarjoaa?

Fixura kokemuksia 2023

Fixura tarjoaa vertaislainapalveluita, joiden avulla kuluttajat voivat hakea lainaa käyttämättä perinteisiä pankkeja ja muita rahoitusyhtiöitä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja sen voi tehdä täysin verkossa, parhaassa tapauksessa vertaispalvelusta löytyy edullisempi laina, kuin tavallista kulutusluottoa hakiessa.

Sijoittajat puolestaan voivat sijoittaa rahaansa lainoihin ja saada parempaa tuottoa kuin mitä tulisi sijoittamalla esimerkiksi osakkeisiin tai asuntoihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa lainan hakemiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa.

Lainaa 1 000–20 000 euroa

Fixuran lainapalvelut ovat suunnattu kuluttajille, jotka etsivät edullista lainaa joustavalla takaisinmaksuajalla. Laina-aikaa saa 2 vuodesta 6 vuoteen ja lainan korko määräytyy lainanhakijan luottoluokituksen perusteella. Lainaa voi hakea 1 00020 000 euroa, ja hakemusprosessi on helppo ja nopea tehdä verkkopalvelussa.

Palvelu arvioi jokaisen hakijan maksukyvyn huolellisesti ennen kuin se hyväksyy lainahakemuksen. Voit saada lainatarjouksen heti ilman selvityksiä, liitteitä ja ylimääräisiä kysymyksiä.

Mitä Fixuran vertaislainat ovat?

Fixuran vertaislainat ovat lainoja, joissa yksityishenkilöt tai yritykset voivat lainata rahaa toisille yksityishenkilöille tai yrityksille ilman, että perinteiset pankit toimivat välikätenä. Tämä tapahtuu Fixuran alustan kautta netissä. Ikäraja palvelussa on 20-vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelusta ei saa lainaa 18 vuotiaat tai 19-vuotta täyttäneet.

Alusta hoitaa lainan hakemuksen käsittelyn, arvioinnin ja maksuliikenteen puolestasi. Lainan korot määrittyvät sijoittajien tarjousten perusteella, ja ne voivat olla edullisempia kuin perinteisillä pankeilla. Vertaislainamarkkinoiden suosio on kasvanut viime vuosina, sillä se tarjoaa kuluttajille uuden lähteen saada lainarahaa ja sitä kautta tehdä haluamiaan hankintoja.

Vertaislainat (eli P2P-lainat) ovat joustavia, sillä niissä on yleensä mahdollista valita haluttu laina-aika sekä maksusuunnitelma. Tämän vuoksi ne sopivat erilaisiin rahoitustarpeisiin ja -tilanteisiin.

  Saldo

P2P-laina sopii monille eri ihmisille ja yrityksille. Yksityishenkilöt voivat hakea vertaislainaa esimerkiksi kodinkoneita, veneen ostoa tai lomamatkaa varten. P2P-laina voi olla myös hyvä vaihtoehto yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoiminnan käynnistämiseen, markkinointiin ja kasvattamiseen.

Ei ole väliä tarvitsetko autolainaa vai lainaa remonttia varten, Fixura ei kysele lainan käyttötarkoitusta.

Vertaislainahakemus verkossa

Fixura on yksi Suomen johtavista vertaislainapalveluista, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden hakea lainaa täyttämällä hakemuksen netissä. Hakuprosessi on nopea ja helppo, ja sen voi hoitaa alusta loppuun netissä.

Hakemuksen täyttämiseen tarvitset perustiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi. Palvelu vaatii hakijoilta tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla sekä pankkitilin tietojen jakamisen lainahakemuksen arviointia varten.

Tämä johtuu siitä, että vertaislainapalveluiden on varmistettava asiakkaidensa henkilöllisyys ja taloudellinen tilanne ennen lainan myöntämistä. Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla on yksi tapa tehdä tämä turvallisesti ja luotettavasti.

Tietojen jakaminen tapahtuu aina turvallisesti ja luottamuksellisesti. Vertaislainapalvelut käyttävät huippuluokan tietoturvatekniikoita ja noudattavat tiukkoja tietosuojasäännöksiä varmistaakseen asiakkaidensa yksityisyyden suojan.

Hakemuksen jättämisen jälkeen Fixura arvioi hakemuksesi ja antaa sinulle lainatarjouksen, jos se katsoo sinun täyttävän heidän vaatimuksensa. Lainojen korot ovat kilpailukykyisiä, sillä ne määrittyvät sijoittajien tarjousten ja hakijan tietojen perusteella.

Vaatimukset lainanhakijalle

Lainanhakijalle on luonnollisesti myös vaatimuksia, jotta hän voisi saada lainaa Fixurasta. Näihin vaatimuksiin kuuluvat:

 • Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias.
 • Hakijalla tulee olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, joilla hän voi tunnistautua palveluun.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Tämä varmistaa sen, että hakija kykenee maksamaan takaisin lainansa sovitussa aikataulussa.
 • Hakijan on pitänyt asua vakituisesti Suomessa vähintään 2 vuotta.

Näiden vaatimusten lisäksi palvelu arvioi jokaisen hakemuksen yksilöllisesti ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä kaikkien tietojen perusteella. Tämän vuoksi on mahdollista, että joissain tilanteissa myös muut tekijät voivat vaikuttaa lainapäätökseen.

Muiden lainojen yhdistäminen

Fixura tarjoaa myös yhdistelylainaa, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla on useita eri lainoja ja haluavat yhdistää ne yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Yhdistelylainan avulla voi säästää rahaa joka kuukausi. Säästö tulee matalammilla lainanhoitokuluilla ja korkomaksuilla.

  Etua.fi

Yhdistelylainan hakeminen toimii niin, että hakija täyttää lainahakemuksen ja ilmoittaa siinä kaikki nykyiset lainansa. Palvelu tekee sen jälkeen arvion hakijan maksukyvystä ja tarjoaa hänelle yhdistelylainaa, jolla maksetaan pois kaikki vanhat lainat.

Yhdistelylainan etuna on se, että sen korot ovat yleensä alhaisemmat kuin useiden erillisten lainojen korot ja muut kulut yhteensä. Lisäksi lainojen hallinnointi helpottuu, kun kaikki laskut tulevat samalta taholta ja samaan aikaan kuukaudesta. Joustoluottojen yhdistämisen avulla voi saada myös itselle paremmin sopivan kuukausierän tai laina-ajan.

Sijoittaminen Fixuran tarjoamiin luottoihin

Voit sijoittaa Fixuran tarjoamiin lainoihin ja toimia sillä tavoin lainojen rahoittajana. Sijoitettava summa on vapaaehtoinen ja sijoittaminen tapahtuu SaveLendin (Fixuran emoyhtiö) kautta. SmartInvest-toiminnon avulla sijoituksesi jakautuu moneen eri luottoon ja varmistaa näin hyvän riskihajautuksen.

Fixura kertoo sivustollaan, että tuotto viimeisen 12 kuukauden ajalta on keskimäärin 8,12 %. On hyvä kuitenkin muistaa, että sijoittaminen sisältää aina riskejä. Vaikka algoritmi pyrkii minimoimaan riskit, on mahdollista, että osaa lainoista ei makseta sovituissa aikatauluissa takaisin ja joku voi jopa jättää takaisinmaksun kokonaan tekemättä. Hajautuksen ansiosta vertaislaina on kuitenkin hyvä investointitapa saada kassavirtaa.

Tietoa Fixurasta

Fixura on suomalainen yritys ja vertaislainapalvelu, joka yhdistää lainanhakijat ja sijoittajat. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2009 ja sen pääkonttori sijaitsee Pohjanmaalla Vaasassa. Fixuran tavoitteena on tarjota lainanhakijoille edullisia lainoja sekä sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa rahaansa vertaislainoihin.

Yrityksen toimintamalli perustuu vertaislainaamiseen, jossa yksityishenkilöt voivat myöntää verkkoalustan kautta lainoja muille yksityishenkilöille. Tämä voi mahdollistaa alhaisemmat korot kuin perinteisissä pankkilainoissa, sillä pankkien kuluja ei ole mukana lainojen hinnoittelussa.

Fixura on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys ja sen emoyhtiö on SaveLend. SaveLend on ruotsalainen vertaislainayritys, joka perustettiin vuonna 2014 ja joka on listattu Nasdaq First North -pörssiin.

Usein kysytyt kysymykset Fixurasta

Kuinka haen Fixura?

Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Käy Fixuran verkkosivuilla, täytä hakemuslomake huolellisesti ja lähetä se sähköisesti. Saat pian alustavan lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Millaiset korot ja kulut liittyvät Fixura?

Fixuran korot ja kulut vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Korot määräytyvät yleensä hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Kulut koostuvat pääasiassa vuosimaksusta, nostopalkkiosta ja korkokuluista. Tarkat tiedot löydät lainatarjouksesta.

Voinko hakea Fixuraa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, Fixuran joustoluotto on vakuudeton laina eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia sen hakemiseen.

Mitkä ovat Fixura joustoluoton vaatimukset?

Hakijan täytyy olla vähintään 18 vuotta vanha, Suomen kansalainen ja luottotietojen on oltava kunnossa. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävät tulot ja vakituinen kotiosoite Suomessa.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään yleensä hakijan tilille muutamassa pankkipäivässä. Joissakin tapauksissa maksu voi olla tilillä jo samana päivänä.

Kuinka paljon voin nostaa Fixura?

Fixura-joustoluoton enimmäismäärä on 30 000 euroa. Voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan ja maksat korkoa vain nostetusta summasta.

Miten voin seurata jäljellä olevaa luottoani?

Voit seurata jäljellä olevaa luottoasi kirjautumalla Fixuran asiakasportaaliin. Sieltä löydät tiedot nostetusta summasta, takaisinmaksueristä ja kuluista.

Voinko muuttaa Fixura-joustoluoton määrää tai maksuaikataulua jälkikäteen?

Kyllä, voit muuttaa lainamäärää sekä maksuaikataulua tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä Fixuran asiakaspalveluun, niin he auttavat sinua tekemään muutoksia lainaasi.

Miten toimin, jos en pysty maksamaan erääntyneitä maksuja?

Ongelmatilanteessa on tärkeää olla yhteydessä Fixuran asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti. He voivat auttaa sinua neuvomalla esimerkiksi uuden maksusuunnitelman laatimisessa tai antamalla lisätietoa maksuvaihtoehdoista.

Mitä tapahtuu, jos maksan Fixura-joustoluoton ennenaikaisesti takaisin?

Voit maksaa Fixura-joustoluoton pois milloin tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. Ennenaikainen takaisinmaksu voi säästää sinulta korkokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Onko Fixura turvallinen ja luotettava rahoitusyhtiö?

Fixura on yksi Suomen vanhimmista vertaislainapalveluista ja se on toiminut menestyksekkäästi alalla jo vuodesta 2009. Yrityksen toiminta perustuu lainsäädäntöön ja eettisiin periaatteisiin, mikä tekee siitä turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon lainanhakijoille.