Sortter

Sortter
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Sortter
3.8

3.8/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:20vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:5% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 240kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:
 • Tilinhoitomaksu:5€/kk
 • Rahat tilillä:0-3vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Ei
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Sortter
 • Nettisivut:sortter.fi/
 • Perustusvuosi:2018
 • Puhelinnumero:09 8566 5550
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2954352-7
 • Lainan siirto:08 - 21

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 129 €, takaisinmaksettava summa 15 478 € sekä todellinen vuosikorko on 9,84 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
Risicum, Lainaamo, Halino, Nordea, MyLender, Balanzia, BigBank, Surimo, Fixura, GF, Lainaaja, Luotottaja, Laina.fi, Avida, Aasa, Credento, Fellow Finance, Resurs Bank, Euroloan

Sortter Kokemuksia & LainatSortter Kokemuksia 2024

Sortter on suomalainen lainavertailu, joka auttaa kuluttajia ja yrityksiä vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja. Palvelu etsii hakijan tietojen perusteella henkilökohtaiset lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltaan. Lainatarjousten vertailu onnistuu palvelussa kätevästi yhdellä hakemuksella ja lainatarjoukset esitellään puolueettomasti ilman pientä printtiä.

Mitä palveluita Sortter tarjoaa?

Sortter Kokemuksia 2023

Sortter tarjoaa lainavertailupalvelua, jonka avulla käyttäjät voivat vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja, kulutusluottoja, joustoluottoja ja yrityslainoja. Palveluun syötetään haluttu lainasumma ja -aika, jonka jälkeen Sortter vertailee eri vaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainatarjoukset.

Palvelussa voi kilpailuttaa myös mobiililompakot, puhelinliittymät, luottokortit ja säästötilit. Pääpaino on kuitenkin lainojen, joustoluottojen ja kulutusluottojen vertailussa. Sortter tekee yhteistyötä esimerkiksi Aktian, POP Pankin, Bank Norwegianin ja Fellow Pankin kanssa.

Näin lainojen vertailu toimii

Lainojen vertailu Sortterin palvelussa tapahtuu seuraavasti:

 1. Asiakas valitsee halutun lainasumman ja -ajan.
 2. Tämän jälkeen asiakas siirtyy täyttämään lainahakemuksen.
 3. Lainahakemuksessa kerrotaan omia henkilötietoja ja taustoitetaan omaa takaisinmaksukykyä. Asiakkaan pitää kertoa myös oma henkilötunnus ja tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillaan.
 4. Lainahakemuksen jättämisen jälkeen Sortter kilpailuttaa lainat ja hakee asiakkaalle parhaat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 20 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä.
 5. Palvelu listaa käyttäjälle parhaat tarjoukset ja niiden tiedot, kuten lainan koron, kuukausierän ja takaisinmaksuajan.
 6. Halutessaan asiakas voi hyväksyä jonkun saamistaan tarjouksista omilla pankkitunnuksillaan.
 7. Tämän jälkeen rahat siirretään nopeasti asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Käyttäjän tarvitsee vain seurata ruudulla näkyviä ohjeita.

Kulutusluottoa 1 000–60 000 euroa

Sortterin palvelussa voi kilpailuttaa kulutusluotot 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden vertailla erilaisia lainavaihtoehtoja ja löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen he rahaa tarvitsevat.

Palvelun avulla voi löytää esimerkiksi edullisemman kulutusluoton häiden järjestämistä tai veneen hankintaa varten. Lainasopimus tehdään asiakkaan ja lainanmyöntäjän välille, minkä jälkeen rahat siirretään tilillesi. Lainoja lyhennetään kuukausittain etukäteen sovituissa erissä lainan myöntäneelle pankille tai rahoitusyhtiölle.

  Onko Luottoheti.fi turvallinen ja kätevä kulutusluoton löytämiseen?

Yrityslainojen vertailu

Sortterin avulla on mahdollista vertailla myös erilaisia yrityslainoja. Palvelu listaa eri pankkien ja rahoituslaitosten käyttäjälle räätälöidyt lainatarjoukset, joiden joukosta voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Yrityslainojen vertailu Sortterin palvelussa tapahtuu seuraavasti:

 1. Asiakas valitsee halutun lainasumman ja -ajan.
 2. Tämän jälkeen asiakas siirtyy täyttämään lainahakemuksen, joka ei sido ottamaan mitään lainaa. Lainahakemuksen täyttäminen on myös maksutonta.
 3. Hakemuksen lähettäminen tapahtuu sähköisesti ja tämän jälkeen asiakas saa parhaat yrityslainatarjoukset lopulliseen vertailuunsa.
 4. Asiakas voi hyväksyä jonkun tarjouksista verkkopankkitunnuksilla.
 5. Rahat siirretään nopeasti tämän jälkeen asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Yrityslainaa on mahdollista hakea myös äkillisiä ja väliaikaisia tarpeita varten. Sitä voi siis hakea esimerkiksi kassavajeen paikkaamiseen ja muuhun toimintaan, joka turvaa yritystoiminnan jatkuvuutta. Yrityslainojen vertailu voi olla työlästä, joten Sortterin avulla yrittäjä voi kilpailuttaa lainatarjoukset hetkessä ja voi itse keskittyä olennaiseen, eli yrityksen pyörittämiseen.

Lainojen yhdistämisen kilpailutus

Sortterin avulla on mahdollista kilpailuttaa myös lainojen yhdistäminen. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean eri lainan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla voi olla esimerkiksi alhaisempi korko ja pidempi takaisinmaksuaika. Aiemmat luotot maksetaan pois ja aiemmin syntyneet velat keskitetään uuden lainasopimuksen alle.

Toisin sanoen aiemmista lainoista ja luottokorteista kertyvät korot ja tilinhoitopalkkiot jäävät pois, ja maksettavaksi jää ainoastaan yksi laina ja sen kustannukset. Lainojen yhdistäminen on hyvä valinta, kun haluaa päästä useista veloista eroon ja haluaa vaikuttaa takaisinmaksuaikatauluun ja kuukausierän suuruuteen.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Sortter mahdollistaa lainojen kilpailuttamisen myös yhteishakijan kanssa. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi usein olla helpompaa ja mahdollistaa suuremman lainasumman kuin yksin hakiessa. Tämä johtuu siitä, että yhteishakijan mukanaolo antaa lainantarjoajalle lisää varmuutta lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakijoiden yhteenlasketut tulot ja varallisuus voivat parantaa mahdollisuuksia saada hyväksytty lainapäätös tai saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisempi korko tai pidempi takaisinmaksuaika. Yhteishakija on samalla lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta kuin päähakijakin.

  Rahoitu

Yhteishakijoiden käyttö voi olla erityisen hyödyllistä esimerkiksi silloin kun haetaan suurempaa asuntolainaa tai yrityslainaa. Tällöin yhteishakijakin hyötyy usein lainasta, sillä yhteishakija voi olla esimerkiksi oma elämän kumppani tai yrityskumppani.

Tietoa Sortterista

Sortter on kotimainen lainojen vertailupalvelu. Lainanhakija voi saada jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Palvelu mahdollistaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjousten helpon vertailun digitaalisesti. Yrityksen osoite on Bulevardilla Helsingissä ja toimitusjohtajana toimii Markus Huhdanpää.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sortter?

Sortter on lainapalvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon heidän tarpeisiinsa. He vertailevat useita eri lainantarjoajia ja ehdotuksia, jotta asiakkaat saavat parhaimman ratkaisun.

Kuinka Sortter toimii?

Sortterin palvelu toimii siten, että asiakas täyttää yhden hakemuksen, joka lähetetään useille eri lainantarjoajille. Tämän jälkeen Sortter vertailee saadut lainatarjoukset ja esittää asiakkaalle parhaan vaihtoehdon.

Onko Sortterin käyttö maksutonta?

Kyllä, Sortterin käyttö on täysin maksutonta asiakkaille. Palvelu rahoitetaan yhteistyökumppaneiden eli lainantarjoajien komissioilla.

Millaisia lainoja voin hakea Sortterin kautta?

Sortterin kautta voit hakea kulutusluottoja, joustoluottoja, asuntolainoja sekä pikavippejä. Lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen Sortterin kautta?

Lainapäätöksen saaminen Sortterin kautta on nopeaa, ja yleensä saat päätöksen jo saman päivän aikana. Joissain tapauksissa se voi kuitenkin kestää enintään 48 tuntia.

Miten Sortter varmistaa turvallisuuden ja luotettavuuden?

Sortter tekee tiivistä yhteistyötä vain luotettavien ja valvottujen lainantarjoajien kanssa. Lisäksi he käyttävät SSL-salausta suojatakseen asiakkaidensa henkilötietoja.

Voinko hakea lainaa Sortterin kautta ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, monet Sortterin kautta saatavista lainoista ovat vakuudettomia, eli et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi.