Edullisimmat 900e pikavipit

Markkinoilla on useita yrityksiä jotka tarjoavat kuluttaja-asiakkaille 900 euron joustoluottoja. Olemme listanneet oheiseen taulukkoon tämän hetkiset parhaat tarjoukset Sinun vertailtavaksi. Kaikki listatut yritykset ovat toimineet alalla pitkään ja myöntäneet yhteensä tänä aikana huomattavan määrän joustoluottoja.

Lainaa 900 euroa pikavipin muodossa

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus lainaa 900 euroa netistä

Freedom Rahoituksen kautta voit saada suuria luottoja aina 500-30000 euroon saakka. Luottotililtä voit nostaa rahaa käyttöösi omien tarpeittesi mukaan silloin kun on tarve. Freedom Rahoitus tarjoaa käyttöösi todella loistavan maksuttoman henkilökohtaisen lainaneuvojan jonka kanssa on helppo tutkia lainaehtoja sekä muita lainaamiseen liittyviä asioita. Maksuaikaa voit saada 1-12 vuotta lainasumman sekä sinun omien mieltymystesi ja maksukykysi mukaan.

 • Lainaa 900 euroa
 • Laina-aikaa 1-12 vuotta
 • Ilmainen lainaneuvoja

Credit24

Credit24 900 euron joustoluotto heti

Yksi rahoitusmarkkinoiden parhaista lainantarjoajista. Credit24 myöntää 250-3000 euron joustoluottoja 1-24 kuukauden maksuajalla. Rahannostot luottotililtä toimivat nopeasti ja voitkin rahaa käyttöön nostaa joko tekstiviestillä, mobiilisovelluksella tai netissä. Voimme suositella Credit24 lainatuotteita kaikille lainaa etsiville edullisuuden, luotettavuuden sekä nopeuden takia.

 • Luottoa 900 euroa
 • Maksuaikaa 1-24 kuukautta
 • Edullinen ja ehdottoman luotettava joustoluottopaikka

Etua

Etua on erinomainen paikka hakea 900e laina

Haluatpa asuntolainaa, luottotilin tai luottokortin niin Etua.fi palvelu on sinulle oikea paikka. Luottoa voit saada 500-35000 euroa todella joustavilla maksuajoilla. Voit myös kätevästi kilpailuttaa vanhat lainasi ja yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi luotoksi. Etua.fi on pitkään Suomen markkinoilla operoinut luotettava rahoitusyhtiö.

 • Joustoluotto 900 euroa
 • Luotettava pitkään toiminut rahoitusyhtiö
 • Joustavat maksuaikataulut sinun toiveidesi mukaan

Voitkin siis kääntyä jokaisen yhtiön puoleen luottavaisin mielin rahoitustarpeissasi. Muistathan että näinkin suuren summan saaminen vaatii kunkin yhtiön luottoehtojen hyväksymistä. Yleisiä luotonhakuun liittyviä vaatimuksia hakijan suhteen ovat mm. seuraavat:

 • Puhdas luottohistoria
 • 18 vuoden ikä
 • Julkinen matkapuhelinnumero ja/tai pankki tunnukset (tarvitaan tunnistautumista varten)
 • Hakijan täytyy olla asunut Suomessa viimeisen kahden viimeisen vuoden ajan ja Suomen kansalaisuus
  Mistä joustoluottoa 2500 euroa lainaan?

Mikäli yllä olevat ehdot täyttyvät, niin eikun joustoluoton hakuun. Voit hakea lainaa 900 euroa sekä lainapäätöstä joko yhdelta tai useammalta firmalta. Hakeminen vie vain muutaman minuutin aikaa per yritys ja on aina ilmaista. Tutustu helppokäyttöiseen nettihakemukseen vaikka heti painamalla luottoyhtiön logoa.

Ennen joustoluottosopimuksen tekoa

“Stressilaskelman” tekeminen on kannattavaa ennen sopimukseen sitoutumista. Se vie vain muutaman hetken ja auttaa Sinua luottopaikan valinnassa. Teet laskelman näin helposti : laske kuukauden tulot yhteen, toiseen sarakkeeseen kirjaat kaikki menosi, vähennä menot tuloistasi. Tuleva luku on “”liikkumavarasi” uuden luoton suhteen.

Valitettavasti aina elämässä kaikki ei suju suunitelmien mukaan, vaan saattaa tulla yllättäviä menoja. Näihin kannattaa varautua tekemällä varaus menopuolelle. Esimerkiksi jos ennen varausta “liikkumavarasi” on 500 euroa, varauksen jälkeen se saattaa olla 300 euroa. Näin ollen, voit ottaa uutta luottoa korkeintaan 300 euron kuukausierällä.

Jos luottoaikana tulee tilanne ettet syystä tai toisesta suoriudu kuukausierästä, ole yhteyksissä asiakaspalveluun ja keskustele asiasta. Et ole ko. ongelmassa yksin ja asiakaspalvelun henkilöt osaavat esitellä Sinulle eri mahdollisuuksia ongelman hoitamiseksi, miten maksaa laina 900e takaisin.

Yleisimmät ratkaisutavat miten maksaa takaisin lainaa 900 euroa ovat kuukausierän sovittaminen tai eräpäivän siirto. Myös yrityksillä on muita ratkaisuja, jotka vaihtelevat firmoittain, joten kannatta tarkistaa vaihtoehdot asiakaspalvelusta. Yhtiöt mielummin neuvottelevat ratkaisun asiakkaan kanssa, kuin ryhtyvät viranomaisjärjestelyihin.

Mistä joustoluottoa 900 euroa

Ylivoimaisesti huonoin vaihtoehto ongelmaan on “sen lakaiseminen maton alle”. Ylimääräiset kulut, kuten viivästymiskulut, maksumuistuskulut ja perintäkulut alkavat juosta, ja hyvin äkkiä kokonais velkasumma saattaa olla alkuperäiseen luottosumman verrattuna moninkertainen.

Jos velka jää hoitamatta, siirtyy se lopulta käräjäoikeuden ratkaistavaksi, ja tuomion tultua, yhtiöt ryhtyvät viranomaisjärjestelyihin. Käytännössä tämä tarkoittaa ulosottomiehen puuttumista asiaan. Jos asiakkaalla on omaisuutta, se realisoidaan ensimmäisenä velan kattamiseksi.

  Mistä lainaa 5500 euroa?

Mikäli tällä toimen piteellä jää vielä velkaa jäljelle, aloitetaan ulosmittaus esim. palkasta. Näistä kaikista toimenpiteistä tulee merkintä maksuhäiriörekisteriin, joka vaikeuttaa elämää huomattavasti. Esimerkkejä tästä on esim. luottokortin tai uuden lainan saaminen, uuden puhelinliittymän avaaminen voi vaatia useamman tuhannen euron takuumaksun maksaminen operaattorin tilille etukäteen.

Vuokra-asunnon hankita jää haaveeksi, ellet ole valmis maksamaan korkeampia takuuvuokria. Myös työtehtävät, joissa käsitellään rahaa, voivat jäädä haaveeksi. Kuten oheisesta listasta huomaat, kannattaa kaikin konstein välttää tätä vaihtoehtoa.