Lainaa 900 euroa

Tarvitsetko joustoluottoa 900 euroa? – Löydä parhaat vaihtoehdotLainaa 900 euroa

Tarvitsetko lainaa 900 euroa? Joustoluotto on yksi vaihtoehto, joka voi sopia sinulle. Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa heti tilille, joten voit käyttää rahat juuri silloin, kun tarvitset niitä. Joustoluottoa voit hakea netistä, joten lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta.

Mistä saada joustoluottoa 900 euroa netistä?

Joustoluottoa 900 euroa voit hakea useista eri palveluista netissä. Useimmissa palveluissa lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat päätöksen lainasta lähes heti. Tarkista kuitenkin aina lainan kulut ja takaisinmaksuaika huolellisesti ennen lainan ottamista.

Joustoluottoja.fi tarjoaa listan luotettavista lainapalveluista, joista voit hakea lainaa 900 euroa. Näiden palveluiden avulla voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää itsellesi sopivimman ratkaisun. On mahdollista, että saat lainan tilillesi jopa saman päivän aikana!

Kuinka nopeasti voit saada 900 euron joustoluoton?

900 euron joustoluoton saaminen riippuu palvelusta, josta haet lainaa. Joissakin palveluissa saat rahat tilille jopa samana päivänä, kun taas toisissa palveluissa rahojen siirtoon saattaa mennä muutama päivä. Kannattaa siis aina tarkistaa lainan siirtoaika ennen lainan hakemista.

Muista myös, että joustoluoton takaisinmaksuaika ja kulut vaihtelevat palveluiden välillä. Lue siis lainaehdot huolellisesti läpi ennen lainan ottamista. Näin voit varmistaa, että valitsemasi laina on sinulle sopiva ratkaisu.

Miten valita paras 900 euron joustoluotto?

Joustoluotto on joustava ratkaisu, kun tarvitset lainaa 900 euroa. On kuitenkin tärkeää, että teet valintasi huolella ja otat huomioon eri lainantarjoajien ehdot. Tässä artikkelissa käymme läpi, keille joustoluottoa myönnetään, minkälaiset kriteerit lainan saamiselle on ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota joustoluoton vertailussa.

Kenelle myönnetään 900 euron laina?

Yleisesti ottaen, 900 euron joustoluottoa voidaan myöntää kenelle tahansa, joka täyttää lainantarjoajan asettamat kriteerit. Yleensä lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta jotkut lainantarjoajat saattavat vaatia korkeampaa ikärajaa. Lisäksi lainanhakijalla tulee usein olla säännölliset tulot, jotta lainan maksaminen takaisin on mahdollista.

Minkälaiset kriteerit joustoluoton saamiselle on?

Joustoluoton saamiseen liittyvät kriteerit vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Yleisimpiä kriteereitä ovat ikäraja, säännölliset tulot ja luottotiedot. Suurin osa lainantarjoajista tarkistaa hakijan luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintä saattaa estää lainan saamisen. Joissain tapauksissa lainanhakijalta saatetaan vaatia myös tiettyä kuukausituloa.

Mihin kiinnittää huomiota 900 € joustoluoton vertailussa?

 • Korko: Joustoluottojen korot vaihtelevat suuresti, joten on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja. Pienikin ero koroissa voi vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin.
 • Maksuajat: Useimmat lainantarjoajat antavat sinun itse päättää lainan maksuajan. Maksuaika vaikuttaa kuukausittain maksettavaan summaan, joten on tärkeää valita sellainen maksuaika, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Mahdolliset lisäkulut: Joillakin lainantarjoajilla saattaa olla piilossa lisäkuluja, kuten avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Nämä kulut tulee ottaa huomioon lainaa vertaillessa.

Valitessasi 900 euron joustoluottoa, on tärkeää, että teet huolellisen vertailun ja valitset sellaisen lainan, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

900 euron joustoluoton hakuprosessi

900 euron joustoluoton hakeminen on suoraviivaista ja yksinkertaista. Seuraavaksi käymme läpi, miten voit hakea tätä summaa joustoluottona ja mitä vaatimuksia hakemiseen liittyy.

Kuinka hakea 900 euron joustoluottoa?

Hakuprosessi alkaa yleensä pikavipin tarjoajan verkkosivuilla. Täytät yksinkertaisen hakulomakkeen, jossa annat tarvittavat henkilötiedot ja lainan määrän. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, saat yleensä vastauksen nopeasti. Jos hakemuksesi hyväksytään, vipin määrä siirretään tilillesi.

Mitkä ovat yleiset vaatimukset joustoluoton hakemiselle?

 • Ikä: Monet lainantarjoajat vaativat, että hakija on vähintään 18-vuotias.
 • Tulojen osoittaminen: Joissakin tapauksissa sinun tulee osoittaa, että sinulla on säännölliset tulot.
 • Suomalainen pankkitili: Sinulla tulee olla suomalainen pankkitili, jonne laina voidaan siirtää.
 • Luottotiedot: Vaikka joillakin lainantarjoajilla on erilaiset vaatimukset, useimmat tarkistavat hakijan luottotiedot.

Näin saat tilille heti 900e joustoluoton, kun hätä on suurin

Kun tarvitset lainaa nopeasti, netistä haettava joustoluotto on hyvä vaihtoehto. Hakemusprosessi on yleensä nopea, ja saat rahat tilillesi lyhyessä ajassa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun tarvitset rahaa äkillisesti ja odottamattomia kuluja ilmenee. Täysin digitaalinen prosessi mahdollistaa sen, että voit hakea lainaa milloin tahansa, missä tahansa.

  Mistä lainaa 700 euroa?

Muista kuitenkin aina, että lainan maksuajalla on merkitystä ja laina tulee maksaa takaisin sovitussa ajassa. Lainan maksamatta jättäminen voi johtaa ylimääräisiin kuluihin ja luottotietojen menettämiseen. On tärkeää harkita huolellisesti lainan ottamista ja varmistaa, että pystyt maksamaan sen takaisin ajoissa.

Mitä tulee tietää 900 euron joustoluoton takaisinmaksusta?

Joustoluotto 900 euroa netistä on yhä suositumpi tapa rahoittaa yllättäviä menoja tai hankintoja. Tämäntyyppisen lainan joustavuus tarkoittaa, että voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan ja maksaa sen takaisin omalla tahdillasi. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, mitä 900 euron joustoluoton takaisinmaksu tarkoittaa käytännössä.

Kuinka paljon 900 euron joustoluoton korot ja kulut ovat?

Joustoluoton korot ja kulut vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Yleensä ne koostuvat perustamiskuluista, kuukausittaisista tilinhoitomaksuista ja nostoprovisioista. Korko on usein sidottu Euribor-korkoon, ja siihen lisätään pankin marginaali. On siis tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia löytääksesi itsellesi edullisimman joustoluoton.

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausierissä. Maksuerän suuruus riippuu laina-ajasta ja korosta. Usein voit itse vaikuttaa maksuerän suuruuteen valitsemalla itsellesi sopivan maksuajan. On kuitenkin huomioitava, että pitempi maksuaika tarkoittaa yleensä suurempia korkokuluja. Joustoluoton etu on, että voit halutessasi maksaa lainan takaisin nopeammin ilman lisäkuluja. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos taloudellinen tilanteesi paranee ennakoitua nopeammin.

Pikavippi ilman ylimääräisiä kuluja on monen toiveissa, mutta joustoluottojen tapauksessa on tärkeää muistaa, että lainat eivät ole täysin ilmaisia. Joustoluottojen kulut ovat kuitenkin usein edullisempia kuin perinteisten pikavippien.

Lainojen vertailu on tärkeää, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan. Joustoluotto 900 euroa netistä on yksi mahdollisuus, mutta muista aina tutustua tarkasti lainaehtoihin ja takaisinmaksusuunnitelmaan ennen lainan ottamista.

900 € joustoluotto eri tarkoituksiin

900 euron joustoluotto tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden rahoittaa erilaisia menoja, tarpeita tai unelmia. Joustoluottojen etuna on niiden joustavuus, sillä luottoa voi käyttää juuri silloin kun sitä tarvitsee ja juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa.

Esimerkkejä 900 euron joustoluoton käyttökohteista:

 • Kodinkoneiden hankinta: Esimerkiksi uuden jääkaapin tai pesukoneen hankintaan 900 euron joustoluotto on taysin riittävä. Kodinkoneiden uusiminen voi tulla yllättäen ja silloin joustoluotto tarjoaa nopean ratkaisun.

 • Matkustaminen: 900 euron joustoluotto voi mahdollistaa unelmien loman. Matkakassaa voi täydentää joustoluotolla, jolloin matkasta voi nauttia huoletta ilman, että tarvitsee miettiä rahaa.

 • Autoon liittyvät kulut: Auto voi tarvita yllättäen korjausta tai kenties haluat tehdä autollesi lisävarustehankintoja. 900 euron joustoluotto voi olla hyvä ratkaisu tällaisissa tilanteissa.

 • Sijoittaminen: Joustoluottoa voi käyttää myös sijoituksen tekemiseen. Tällöin on kuitenkin tärkeää muistaa, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä.

Joustoluotto tarjoaa siis monipuolisen ratkaisun erilaisiin rahoitustarpeisiin. 900 euron joustoluotto voi olla juuri sopiva summa moniin elämän pieniin ja suuriin tarpeisiin. Muistathan kuitenkin aina harkita tarkoin lainan tarpeellisuutta ja lainan takaisinmaksukykyäsi.

Joustoluottoa haetaan netistä, joten hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Lisäksi joustoluoton hakeminen on mahdollista milloin tahansa, joten rahoitus on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitset.

Vertaile ja löydä edullisin 900 euron joustoluotto

Vertailu on avain edullisimman 900 euron joustoluoton löytämiseen. Useat lainantarjoajat tarjoavat erilaisia joustoluottoja, joiden ehdot, korkotasot ja maksuajat vaihtelevat. On tärkeää tarkastella näitä tekijöitä huolellisesti, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Edullisimmat 900e joustoluotot

Edullisimman joustoluoton löytäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on täysin mahdollista. Kannattaa vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia korkoja, maksuaikoja sekä muita lainaehtoja. Tällä tavoin voit löytää edullisimman 900 euron joustoluoton, joka sopii parhaiten juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Esimerkkejä 900 euron lainasummista eri lainantarjoajien välillä

 • Lainantarjoaja A: 900 euron joustoluotto, korko 5%, maksuaika 2 vuotta.
 • Lainantarjoaja B: 900 euron joustoluotto, korko 7%, maksuaika 1 vuosi.
 • Lainantarjoaja C: 900 euron joustoluotto, korko 4%, maksuaika 3 vuotta.

Nämä esimerkit ovat vain suuntaa-antavia ja todelliset lainatarjoukset voivat vaihdella. Tämän vuoksi on tärkeää, että teet huolellista vertailua eri lainantarjoajien välillä ennen päätöksentekoa.

Muistathan, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös. On tärkeää, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovittujen ehtojen mukaisesti. Lainan ottaminen kannattaa aina suunnitella huolellisesti ja varmistaa, että se on taloudellisesti järkevä ratkaisu juuri sinulle.

  Mistä lainaa 6000 euroa?

Voitko saada 900 euron joustoluoton pitkällä maksuajalla?

Tietysti voit! Monet luotonantajat tarjoavat joustoluottoja 900 euroa netistä pitkäaikaisilla maksuehdoilla. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa ja maksaa sen takaisin pienissä erissä, jotka sopivat sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti, mutta et pysty maksamaan sitä takaisin yhdellä kertaa.

Hae joustoluottoa 900€ pitkällä maksuajalla

Hakeminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää hakulomake luotonantajan verkkosivustolla. Tämä prosessi ei yleensä kestä kauan, ja saat usein päätöksen heti. Jos haet lainaa arkipäivänä, saatat jopa saada rahat tilillesi samana päivänä.

On tärkeää muistaa, että vaikka joustoluotto antaa sinulle vapauden päättää, kuinka paljon maksat takaisin kuukausittain, sinun on silti maksettava koko laina takaisin sovitun ajan kuluessa. Joten, on tärkeää, että teet realistisen suunnitelman lainan takaisinmaksusta.

Pikalainan voi maksaa takaisin myös osissa

Monet ihmiset ajattelevat, että pikalaina on maksettava takaisin yhdellä kertaa, mutta tämä ei ole aina totta. Monet luotonantajat tarjoavat joustavia maksuehtoja, mikä tarkoittaa, että voit maksaa lainasi takaisin useissa erissä. Tämä voi tehdä lainan takaisinmaksusta hallittavampaa ja vähemmän stressaavaa.

Tärkeä seikka on, että sinun tulee aina varmistaa, että pystyt maksamaan lainasi takaisin ajoissa. Myöhästyneet maksut voivat johtaa lisämaksuihin ja korkeampiin korkoihin, joten on tärkeää, että pidät budjettisi ajan tasalla ja maksat lainasi takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Yhteenvetona, 900 euron joustoluotto pitkällä maksuajalla voi olla erinomainen ratkaisu, jos tarvitset rahaa nopeasti mutta haluat maksaa sen takaisin pienissä erissä. Muista aina tarkistaa lainan ehdot ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajoissa.

Mitä sinun tulee tietää ennen joustoluoton hakemista?

Ennen kuin hakee 900 euron joustoluottoa netistä, on tärkeää ymmärtää, mitä se tarkoittaa ja mitä se vaatii. Joustoluotto on lainamuoto, jossa sinulla on mahdollisuus nostaa lainaa tarpeesi mukaan 900 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa lainaa aina tarvittaessa ja maksaa sitä takaisin omassa tahdissasi.

Muutamia asioita, jotka sinun tulisi tietää ennen joustoluoton hakemista:

 • Luoton nostaminen: Joustoluottoa voi nostaa tarpeen mukaan, jopa 900 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa rahaa aina tarpeen tullen, etkä joudu ottamaan koko summaa kerralla.
 • Korko: Joustoluoton korko muodostuu nostetun lainan määrästä. Mitä enemmän nostat lainaa, sitä enemmän maksat korkoa.
 • Maksuaika: Joustoluotossa maksuaika määräytyy nostetun lainan mukaan. Mitä enemmän lainaa nostat, sitä pidempi on maksuaika.
 • Maksuerät: Joustoluoton maksuerät ovat joustavat. Voit itse päättää, kuinka paljon haluat maksaa takaisin kuukaudessa.

Löysitkö sopivan 900 euron joustoluoton?

Kun olet tutkinut eri vaihtoehtoja ja löytänyt itsellesi sopivan 900 euron joustoluoton, on aika hakea sitä. Muista, että joustoluoton hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa, mutta se vaatii huolellisuutta. Varmista, että olet ymmärtänyt kaikki lainaehdot ja -kustannukset ennen hakemuksen lähettämistä.

On tärkeää, että teet realistisen suunnitelman lainan takaisinmaksusta. Mieti, kuinka paljon voit maksaa takaisin kuukaudessa ilman, että se aiheuttaa taloudellista stressiä. Muista myös, että joustoluoton etuna on sen joustavuus eli voit aina tarvittaessa muuttaa maksusuunnitelmaasi.

Lopuksi, muista että joustoluoton hakeminen on vastuullinen päätös. Älä ota lainaa kevyesti, vaan harkitse sitä huolellisesti. Joustoluoton avulla voit kuitenkin rahoittaa yllättävät menot tai toteuttaa suunnitelmiasi nopeasti ja joustavasti.

Vertaile 900 euron joustoluottoja eri pankkien tarjoamista vaihtoehdoista

LainanantajaLainan tyyppiKorkoMaksuaikaErityisehdot
Pankki AJoustoluotto5%1 vuosiEi erityisehtoja
Pankki BJoustoluotto7%2 vuottaIkäraja 25 vuotta
Pankki CJoustoluotto6%3 vuottaIkäraja 20 vuotta
Pankki DJoustoluotto4%6 kuukauttaVaatii vakituisen työsuhteen

Taulukosta ilmenee, että 900 euron joustoluottoja on tarjolla useilta eri lainanantajilta, joista jokaisella on omat korkotasonsa ja maksuaikansa. Lisäksi jotkut lainanantajat asettavat erityisehtoja, kuten ikärajoja tai vaatimuksia työsuhteen vakituisuudesta. On tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia huolellisesti, jotta löytää itselleen parhaiten sopivan lainaratkaisun.

  Lainaa 40000 euroa

Usein kysytyt kysymykset

Mistä voi hakea luotettavasti 900 euron joustoluottoa netistä?

Voit hakea 900 euron joustoluottoa luotettavasti netistä useilta eri lainapalveluilta. Joustoluottoja.fi tarjoaa kattavan vertailun eri lainapalveluista, jotta voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea, ja useimmiten saat lainapäätöksen heti. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainaehdot huolellisesti ennen lainan hakemista.

Miten 900 euron joustoluoton takaisinmaksu yleensä toimii?

900 euron joustoluoton takaisinmaksu toimii siten, että lainasumma maksetaan takaisin sovitun maksuohjelman mukaisesti. Maksuohjelma määritellään yleensä lainasopimuksen yhteydessä ja se voi sisältää kuukausittain maksettavia lyhennyksiä tai kertamaksun. Maksuohjelman mukaisesti lainan takaisinmaksuun liittyy myös korko- ja mahdolliset muut kulut. Joustoluotossa on tyypillistä, että voit itse vaikuttaa maksuohjelman joustavuuteen. Jos haluat esimerkiksi maksaa lainaa takaisin nopeammin, voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Jos taas tarvitset lisää aikaa lainan takaisinmaksuun, voit neuvotella lainanantajan kanssa maksuohjelman muuttamisesta.

Millaisilla ehdoilla 900 euron joustoluottoa voi saada?

900 euron joustoluoton saamiseksi hakijan tulee yleensä täyttää seuraavat ehdot: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta jotkut luotonantajat saattavat vaatia korkeampaa ikää. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, joilla hän pystyy maksamaan lainan takaisin. Hakijan luottotiedot tarkistetaan, joten maksuhäiriömerkinnät voivat estää lainan saamisen. Jotkut luotonantajat saattavat vaatia myös suomalaisen pankkitilin ja/tai vakituisen osoitteen Suomessa.

Onko mahdollista saada 900 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä on mahdollista saada 900 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia. Useat rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat kulutusluottoja, joihin ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia. Nämä lainat perustuvat luottotietoihin ja henkilökohtaiseen maksukykyyn.

Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko 900 euron joustoluotossa?

Todellinen vuosikorko 900 euron joustoluotossa tarkoittaa kaikkien lainasta aiheutuvien kustannusten, kuten korkojen, nostopalkkioiden ja muiden mahdollisten maksujen, yhteismäärää vuodessa prosentteina lainan alkuperäisestä määrästä. Se auttaa vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja niiden kustannuksia.

Kuinka nopeasti 900 euron laina on mahdollista saada tilille?

900 euron lainan saaminen tilille on mahdollista jopa saman päivän aikana. Lainahakemuksen käsittelyaika vaihtelee eri lainapalveluiden välillä, mutta esimerkiksi Joustoluottoja.fi-palvelussa hakemus käsitellään yleensä nopeasti ja rahat siirretään tilille heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen.

Miten lainan hakuprosessi etenee, kun haluan lainata 900 euroa?

Lainan hakuprosessi 900 euron lainalle etenee seuraavasti: Ensimmäinen askel on tutustua erilaisiin lainantarjoajiin ja heidän ehtoihinsa. Tämän jälkeen valitaan itselle sopivin lainantarjoaja. Valinnan jälkeen siirrytään lainantarjoajan verkkosivuille ja täytetään lainahakemus. Hakemuksessa kysytään yleensä henkilötietoja, tuloja ja menoja sekä muita talouteen liittyviä tietoja. Kun hakemus on lähetetty, lainantarjoaja käsittelee sen. Käsittelyn jälkeen lainaa myöntävä taho ottaa yhteyttä ja ilmoittaa, onko laina myönnetty. Myönteisen päätöksen jälkeen laina maksetaan hakijan tilille.

Millaisia kuluja ja korkoja 900 euron joustoluotossa yleensä on?

900 euron joustoluoton kulut ja korot riippuvat lainantarjoajasta. Tyypillisesti joustoluottoon liittyy nostoprovisio, joka on prosenttiosuus nostetusta lainasummasta. Lisäksi joustoluotossa on yleensä kuukausittainen tilinhoitomaksu ja korko, joka lasketaan jäljellä olevasta lainapääomasta. Koron suuruus voi vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. On myös mahdollista, että joustoluottoon liittyy avausmaksu. Kannattaa aina tarkistaa lainan todellinen vuosikorko, sillä se sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut.

Miten voin varmistaa 900 euron lainan takaisinmaksukyvyn?

Takaisinmaksukyvyn varmistamiseksi on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ennen lainan ottamista. Tee realistinen budjetti kuukausituloihisi ja -menoihisi, ottaen huomioon myös mahdolliset yllättävät menot. Varmista, että budjettiisi jää kuukausittain riittävästi varaa lainan takaisinmaksuun ja sen korkoihin. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausittaiseen takaisinmaksusummaan – mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausittainen maksuerä, mutta sitä enemmän maksat lopulta korkoja.

Miten 900 euron lainan kilpailutus kannattaa tehdä?

900 euron lainan kilpailuttaminen kannattaa aloittaa kartoittamalla eri lainantarjoajat ja heidän tarjoamansa lainaehtonsa. Vertaile lainantarjoajia esimerkiksi koron, laina-ajan ja mahdollisten lisäkulujen, kuten avaus- tai tilinhoitomaksujen, osalta. Tarkista myös lainan takaisinmaksuehdot. Kilpailuta lainat esimerkiksi käyttämällä erilaisia lainavertailupalveluita, jotka listaa eri lainantarjoajien tarjoukset helposti vertailtavassa muodossa. Muista, että halvin laina ei aina ole paras vaihtoehto, jos esimerkiksi lainan takaisinmaksuaika on liian lyhyt tai ehdot eivät muuten sovi omaan taloustilanteeseesi. Ole huolellinen ja tee päätös harkiten.