Morrow

Morrow
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Komplett Bank
3.2

3.2/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:23vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.9% - 19.99%
 • Laina-aika:1kk - 100kk
 • Minimilyhennys:15 euroa
 • Siirtokulut:5€ kk
 • Tilinhoitomaksu:8€/kk
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Ei myönnetä
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei myönnetä
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Morrow
 • Nettisivut:komplettbank.fi/
 • Perustusvuosi:2017
 • Puhelinnumero:09 42452288
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2757331-9
 • Lainan siirto:09 - 16

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
korko 12,60 %, tod.vuosikorko 15,33 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 14 070 €, maksuerä 235 €/kk. *Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa eikä sillä ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.

Morrow Kokemuksia & LainatMorrow Kokemuksia 2024

Morrow on alun perin norjalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja, luottokortteja ja vakuutuksia. Se perustettiin vuonna 2014 ja se toimii Suomen ja Norjan lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa. Morrowin tavoitteena on tarjota helposti ymmärrettäviä ja edullisia pankkipalveluita. Suomessa yhtiö aloitti vuonna 2017.

Mitä palveluita Morrow tarjoaa?

Morrow Kokemuksia 2023
Morrow 2024

Morrow tarjoaa asiakkailleen lainaa, kulutusluottoa, joustoluottoa, luottokortteja sekä vakuutuksia. Kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, joita voi hakea jopa 50 000 euroon asti.

Morrowin palveluihin kuuluu myös sähköinen tili, jonka avulla asiakkaat voivat hallinnoida lainojaan ja luottokorttiaan helposti ja kätevästi. Tilitapahtumien seuraaminen ja hallinnointi onnistuu myös pankin omalla sovelluksella, jonka voi ladata Google Playsta tai Apple Storesta.

Lainaa 7,0 % – 18,5 % korolla

Morrow tarjoaa sekä kulutusluottoa että joustoluottoa, joka mahdollistaa lainarahan nostamisen useissa erissä tarpeen mukaan. Lainasumma voi olla 1 000 eurosta 50 000 euroon ja nimelliskorko vaihtelee 7,0 %:n ja 18,5 %:n välillä esimerkiksi lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen, voit hakea lainaa pienellä korolla myös muista lainapaikoista.

Joustoluotto voi olla hyvä valinta henkilöille, jotka tarvitsevat joustavuutta omaan talouteensa. Se mahdollistaa luoton käyttämisen aina silloin, kun rahan tarve iskee. Se siis sopii tilanteisiin, kun rahantarve on tilapäinen ja epäsäännöllinen.

Morrowin lainan vuosimaksu, sähköpostilasku ja nostopalkkio ovat kaikki 0 euroa. Lainaturvavakuutus on 0,3 % käytössä olevasta joustoluoton kokonaissaldosta, joten se on kohtuullisen edullinen. Tilinhoitopalkkio on 3–8 euroa kuukaudessa ja olemassa olevan lainasopimuksen muutospalkkio 45 euroa.

Kulutusluottoa mihin vain

Morrowin kulutusluottoa voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, kuten esimerkiksi moottoripyörän, elektroniikan tai viikonloppuloman rahoittamiseen.

Tässä muutamia esimerkkejä mihin suomalaiset hakevat usein kulutusluottoa:

  Yritysluotto

Näin kulutusluottoa haetaan

Morrowin kulutusluottoa voi hakea nopeasti ja kätevästi verkossa. Hakemuksen osaa täyttää kuka tahansa täysi-ikäinen ja täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Hakemuksessa on kysymyksiä henkilötiedoista, taloustilanteesta ja toiveista lainasumman ja takaisinmaksuajan suhteen.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen Morrow arvioi hakijan luottokelpoisuuden ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä. Mikäli hakemus hyväksytään, rahat siirretään pankkitilille yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä. Kaikki vaiheet onnistuvat digitaalisesti, sillä myös lainasopimuksen allekirjoituksen voi tehdä omilla pankkitunnuksillaan.

He tarjoavat lainaa 20-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Lainaa ilman vakuuksia

Morrow tarjoaa lainaa ja kulutusluottoa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan hakemiseen ei tarvita omaisuutta, kuten esimerkiksi asuntoa tai autoa, lainan vakuudeksi. Morrowin kulutusluotot ovat joustavia ja niitä voi hakea 1000–50000 euron väliltä.

Koska asiakas ei tarvitse lainan saamiseksi myöskään takaajaa, lainahakemuksen käsittely on nopeaa. Lainan saaminen edellyttää kuitenkin luottokelpoisuuden arvioinnin ja tyypillisesti myös säännöllisiä tuloja.

Morrow Mastercard

Morrow Mastercard on kansainvälinen luottokortti, jonka voi hakea verkossa. Kortti sisältää monia etuja, kuten esimerkiksi käteisalennuksia ja pisteitä ostoksista. Kortin avulla voi myös tehdä turvallisia verkko-ostoksia ja se toimii maksuvälineenä ympäri maailman siellä, missä Mastercard-kortit ovat hyväksyttyjä.

Morrow Mastercardin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, eikä kortin vuosimaksua ole. Lisäksi kortilla tehdyt ostot ovat korottomia jopa 50 päivän ajan, mikäli ne maksetaan takaisin kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä. Vuotuinen nimelliskorko on 19,94 %.

Jos olet vähintään 23-vuotias, asut Suomessa vakituisesti ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä, voit hakea Morrow Mastercard -luottokorttia. Luottokortti mahdollistaa helpot maksut myös Google ja Apple Paylla. Luottoraja on korkeintaan 10 000 euroa ja kortilla voi tehdä maksuttomia nostoja.

Yhdistelylainalla eroon vanhoista veloista

Morrowin yhdistelylainalla on mahdollista maksaa pois muita velkoja, kuten esimerkiksi pikavippi-, luottokortti- ja osamaksuvelkoja. Yhdistelylainan avulla voi siis yhdistää useita pienempiä lainoja ja velkoja yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin lainan hoitaminen helpottuu ja kustannukset voivat pienentyä.

  Zmarta

Morrowin yhdistelylainan hakeminen onnistuu verkkohakemuksella samalla tavalla kuin kulutusluoton hakeminen. Valitse vain lainahakemuksen alussa, että haluat jälleenrahoittaa olemassa olevia luottoja. Yhdistelylaina voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun haluaa helpottaa omaa talouttaan sekä välttää useista eri veloista aiheutuvia kuluja.

Vakuutuspalvelut

Morrow tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia vakuutuksia. Maksuturvavakuutus on tarkoitettu lainan tai luottokortin maksuerien turvaamiseen tilanteissa, joissa asiakas ei pysty maksamaan niitä esimerkiksi sairauden tai työttömyyden vuoksi.

Matka- ja peruutusvakuutus puolestaan kattaa matkan peruuntumisen tai keskeytymisen aiheuttamat kulut sekä matkan aikana sattuneet onnettomuudet ja sairastumiset. Identiteettivarkaus-vakuutus taas antaa turvaa, jos joku muu alkaa esiintymään sinuna. Ostoturvavakuutus korvaa Morrow Mastercard -kortilla maksetut tuotteet, mikäli ne varastetaan tai tuotteet vahingoittuvat onnettomuuden yhteydessä. Enimmäiskorvaus on tällöin 2500 euroa.

Tietoa Morrowista

Morrow on alun perin norjalainen pankki, joka tarjoaa Suomessa kulutusluottoja, luottokortteja sekä vakuutuksia yksityishenkilöille. Pankki toimii Pohjoismaissa ja Suomessa se aloitti vuonna 2017.

Pankin tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppoja ja turvallisia rahoitusratkaisuja. Pankki panostaa erityisesti digitaaliseen palveluun ja nopeisiin lainapäätöksiin.

Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2014 ja vuonna 2022 se tarjosi palveluitaan yli 350 000 asiakkaalle Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Pankin arvot ovat joustavuus, kunnianhimo, pätevyys ja tehokkuus.

Usein kysytyt kysymykset Morrowista

Miten haen lainaa Morrowista?

Voit hakea lainaa Morrowin verkkosivuilta täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Hakuprosessi on nopea ja helppo, ja saat alustavan lainapäätöksen heti.

Mitkä ovat Morrowin lainan kriteerit?

Morrowin lainan saamiseksi hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on riittävät ja säännölliset tulot. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Millaisia lainatuotteita Morrow tarjoaa?

Morrow tarjoaa erilaisia lainatuotteita asiakkaan tarpeisiin, kuten joustoluottoja ja kulutusluottoja. Lainaa on mahdollista hakea 1 000 – 50 000 euroa, ja laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Onko Morrowilla lainan kilpailuttamispalvelua?

Kyllä, Morrowin kautta voit kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Näin saat parhaat mahdolliset ehdot ja korot lainallesi.

Miten voin maksaa lainan takaisin aikaisemmin Morrowissa?

Morrow mahdollistaa lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisäkuluja. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko lainan pois kerralla tarpeesi mukaan.