Luottoheti.fi

Luottoheti.fi
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Luottoheti.fi
3.9

3.9/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.5% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:Näytä +
 • Tilinhoitomaksu:0€
 • Rahat tilillä:Näytä +

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:N/A
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Luottoheti.fi
 • Nettisivut:luottoheti.fi
 • Perustusvuosi:2018
 • Puhelinnumero:N/A
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:N/A
 • Y-tunnus:N/A
 • Lainan siirto:08 - 22

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 4,50%, Todellinen vuosikorko 4,59%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 26 389€, Kokonaiskulut 96 389€.
Nordax, Avida, Euroloan, Svea, Halino, Lainaamo, BigBank, Saldo Collector, CashBuddy, Fellow Finance, Ostosraha, Credento, Credigo, MyLender, Balanzia, Monobank, Lainaaja, Resurs Bank, Laina.fi, Komplett Bank, Surimo, Mastercard, Tuohi

Luottoheti.fi Kokemuksia & LainatLuottoheti.fi

Verkossa edullisia lainoja hakevien ihmisten määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Varsinkin pienlainoja, kulutusluottoja ja pikaluottoja haetaan ahkerasti netistä. Suurten pankkien lisäksi myös muut rahoituspalveluyritykset tarjoavat netissä pieniä lainoja ja luottoja. Pienet rahoitusyhtiöt tarjoavat hyviä tarjouksia asiakkaille netissä, koska kilpailu asiakkaista on kovaa.

Lainojen vertailu on kuitenkin aikaa vievää ja hankalaa, myös kun se tehdään verkossa. Valittavana on monia pankkeja ja muita rahoituspalveluyrityksiä, joista jokainen tarjoaa erilaisia luottoratkaisuja. Luottojen vertailu vaatii siis vaivaa, ellet käytä lainavertailutyökaluja, kuten Luottoheti lainapalvelu, joka on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailuttajista. Päätin testata, miten kätevästi ja turvallisesti saisin palvelun kautta 800 euron lainan.

Luottohakemuksen täyttäminen onnistui nopeasti

Onko Luottoheti.fi turvallinen ja kätevä kulutusluoton löytämiseen? 1Luottoheti.fi” class=”wp-image-1872″/>

Kun aloin käyttämään Luottoheti.fi-palvelua, oli selvää, että yritys on halunnut tehdä kulutusluoton löytämisestä mahdollisimman helppoa. Yhdellä klikkauksella sivuston etusivulta kävijä pääsee täyttämään lainahakemusta. Lainahakemusta täyttäessäsi valitset lainasumman ja takaisinmaksuaikasi ja täytät omat henkilökohtaiset tietosi.

Palvelun avulla voi hankkia lainoja ja luottoja 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Oletettavasti suurin osa hakemuksista sijoittuu 500-5000 euron välille, mutta jopa kymmenien tuhansien eurojen lainat ovat siis mahdollisia. Maksuaikaa luotolle saa vuodesta 15 vuoteen.

Omista tiedoistani minun piti kertoa palveluun, henkilötunnus, nimi, osoite, tilinumero, siviilisääty ja lasten lukumäärä. Lisäksi minun piti valita koulutustasoni, asuinpaikani, työllisyystilanteeni ja se, onko minulla aiempia lainoja tai luottokortteja. Luottokortista riitti vain tieto, että minulla on MasterCard. Lopuksi minun piti hyväksyä käyttöehdot sekä sallia tietojen luovutus ja laittaa hakemus matkaan. En katsonut kauanko minulla meni hakemuksen täyttämiseen, mutta arvioisin, että noin 5 minuuttia.

Alle 20-vuotiailla ei asiaa

Pankit ja rahoituslaitokset asettavat tyypillisesti rajoituksia sille, kenelle ne myöntävät lainoja. Myös Luottoheti.fi:n kautta ei voi saada lainoja täyttämättä ehtoja ja kriteerejä. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja hänellä on oltava nykyinen osoite Suomessa, muuten luoton hakeminen ei onnistu. Voit katso mistä löytyy laina 18-vuotiaalle täältä.

  Vippi – Hae lainaa 60000€ Vippi.org lainapalvelusta

Hakijalla on oltava käytössään myös verkkopankkitunnukset ja puhelinnumero, eikä hakijan luottotiedoissa saa olla merkintöjä. Palvelussa voi hakea myös yhteislainoja yhdessä toisen hakijan kanssa, mutta sitä en tiedä, haittaisiko jos toisen hakijan luottotiedoissa on merkintöjä, jos toisen luottotiedot ovat puhtaat. Olin kuitenkin hakemassa lainaa aivan itsekseen, joten en jäänyt selvittämään asiaa.

Jotta voit saada tukea, vuositulojesi on oltava vähintään 7200 euroa. Tulot voivat olla peräisin palkasta, eläkkeestä tai muista lähteistä, mutta sosiaalietuuksia (esim. työttömyysturvaa) ei kuitenkaan voi laskea mukaan tähän summaan.

Joskus maksuerän maksamisessa voi olla ongelmia

Lainanottajat ovat usein huolissaan siitä, että he eivät pysty maksamaan lainaansa takaisin ajallaan. Jos sinulla on tavallista enemmän laskuja tai muita velvoitteita tai jos sinut on esimerkiksi lomautettu, tämä on tietysti ihan aiheellinen huolenaihe. Monet suomalaiset ansaitsevat nykyään hädin tuskin tarpeeksi rahaa kattaakseen menonsa, saati että heillä olisi ylimääräistä säästössä vaikeiden aikojen varalle.

Luottoheti.fi:n kautta luottoja hakiessa voi päästä hyödyntämään myös lisäpalveluita, joiden avulla saat lainan takaisinmaksun toimimaan taloutesi kanssa myös vaikeampina aikoina. Maksuvapaa kuukausi, eräpäivän siirtäminen, uuden lyhennyksen laskeminen ja luoton jäädyttäminen ovat esimerkkejä tällaisista lisäpalveluista.

On syytä kuitenkin aina tarkistaa, onko lisäpalvelu ilmainen vai ei. Osa näistä palveluista on siis asiakkaalle maksullisia, ja kustannukset vaihtelevat asiakkaan pankin ja rahoituslaitoksen ehtojen mukaan. Myös uudet lainanottajat voivat saada lisäetuja. Uusi lainanottaja voi esimerkiksi saada lyhennysvapaan kuukauden osana tarjousta.

Asiakkaan kannattaa aina huolehtia maksuerän maksamisesta ajallaan, koska muuten maksuerän lisäksi pitää maksaa myös myöhästymismaksua. Jos kuitenkin näyttää siltä, että et pysty kuukausierää maksamaan, ei kannata painua maan alle, vaan olla proaktiivisesti yhteydessä luotonantajaan ja kysyä, miten tilanteen saisi ratkaistua. Lähes aina luotonantajan kanssa voi sopia tavan takaisinmaksulle, joka miellyttää molempia osapuolia.

  Saldo

Peukku ylös- vai alaspäin?

Kuluttajaluottojen ja pikaluottojen vertailu Luottoheti.fi lainapalvelun kautta ei tuottanut minulle minkäänlaisia vaikeuksia – kaikki oli selkeästi esitetty, enkä lukenut edes mitään ohjeita siitä, miten palvelu toimii. Luottohakemuksen täyttäminen oli intuitiivista, ja verkkosivuilla oli apuna myös kätevä lainalaskuri. Sen avulla pystyin laskemaan kuukausittaisen maksuerän suuruuden jo ennen lainahakemuksen lähettämistä. Lainaa sai ilman vakuuksia, joten mitään takaajiakaan ei tarvittu.

Korkojen ja muiden kustannusten osalta saamani lainaehdotukset olivat kohtuullisia. Olin tottunut hyvin korkeisiin korkoihin aiemmin hakiessani pikavippejä, joten oikeastaan lainaehdotusten kustannukset olivat yllättävän pieniä. Tämä tuskin on vain Luottoheti.fi:n ominaisuus, vaan nykyisten kulutusluottojen todellinen vuosikorko lienee kauttaaltaan edullisempi, kuin aiemmin pikavipeissä.

Luottoheti.fi:n käyttö oli turvallisen tuntuista, mikä olikin minulle tärkeää, kerroinhan palveluun muun muassa oman henkilötunnukseni. Selaimen osoitekentästä näin, että palvelussa käytettiin SSL-salausta, mikä on tärkeä osa turvallisuutta varsinkin sivustoilla, joissa jaetaan omia henkilötietoja.

Henkilöllisyyden varmentaminen ja lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu niin ikään turvallisesti oman pankkini verkkopankkitunnuksilla suoraan. Edullisen luoton lisäksi turvallisuus on tällaisen sivuston tärkein ominaisuus. Oma peukkuni jäi siis osoittamaan ylöspäin.

Usein kysyttyä