Yritysluotto

Yritysluotto
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Yritysluotto
3.8

3.8/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4% - 25%
 • Laina-aika:1kk - 18kk
 • Minimilyhennys:N/A
 • Siirtokulut:Näytä +
 • Tilinhoitomaksu:N/A
 • Rahat tilillä:Näytä +

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Ei
 • Eläkeläiselle:Ei
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Yritysluotto
 • Nettisivut:www.yritysluotto.fi/
 • Perustusvuosi:2016
 • Puhelinnumero:020 741 2032
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus: 2769663-4
 • Lainan siirto:09 - 17

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
9000 euron lainasumma, 3 kuukauden maksuaika Kuukausierä:3 480€ Yhteensä:10 440€

Yritysluotto Kokemuksia & LainatYritysluotto Kokemuksia 2024

Yritysluotto (yritysluotto.fi) on suomalainen yrityksille tarkoitettu rahoituspalvelu, joka tarjoaa nopeaa ja joustavaa yritysluottoa jostuoluoton muodossa. Palvelu tarjoaa luottoja pienille ja keskisuurille yrityksille ilman vakuuksia.

Palvelun avulla yritykset voivat saada rahoitusta esimerkiksi investointeihin, käyttöpääoman tarpeisiin tai kasvun mahdollistamiseen. Palvelun tavoitteena on helpottaa yritysten rahoituksen hankintaa ja auttaa niitä menestymään liiketoiminnassaan.

Yritysluottoa 3 000–100 000 euroa

Yritysluotto tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada luottoa 3 000–100 000 euroa. Maksuaika on joustavasti 3–18 kuukautta. Palvelun avulla yritykset voivat hankkia nopeasti rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen tai muihin tarkoituksiin, kuten investointeihin, markkinointiin ja käyttöpääoman tarpeisiin.

Yritysten ei tarvitse hyödyntää vakuuksia, mikä tekee rahoituksen hankinnasta nopeampaa ja helpompaa. Palvelu on myös turvallinen ja luotettava vaihtoehto yrityksen rahoitustarpeisiin.

Yritysten monenlaisiin rahoitustarpeisiin

Yritysluotto-palvelussa yritysluottoa voi hakea erilaisiin tarkoituksiin, kuten kasvun mahdollistamiseen, investointeihin tai vaikeasta taloudellisesta tilanteesta selviämiseen. Esimerkkejä investoinneista voivat olla yrityksen laajentaminen tai uusien tuotteiden kehittäminen.

Käyttöpääoman tarve voi syntyä esimerkiksi laskujen maksusta tai varaston täydennyksestä. Yrityslaina sopii erityisesti yrityksille, jotka kohtaavat kassavirran vaihteluiden aiheuttamia haasteita. Lainapäätös on mahdollista saada samana päivänä ja rahat maksetaan yrityksen pankkitilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Yritysluoton vaatimukset

Yritysluottoa voivat hakea kaikki kaupparekisterissä olevat suomalaiset yritykset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joiden johtohenkilöt ovat luottokelpoisia. Hakijalla tulee myös olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Palvelun käyttö on helppoa ja turvallista, ja sen avulla yritys voi varmistaa taloudellisen tilanteensa vakauden ja kasvun mahdollisuudet. Mitä enemmän luottoa yritys hakee, sitä kovemmat ovat myös vaatimukset.

Yritysluoton hakemukset käsitellään aina yksilöllisesti ja jokainen lainatarjous räätälöidään juuri kyseiselle yritykselle sopivaksi. Luoton myöntämisen edellytyksenä on yksityishenkilön tai -henkilöiden antama omavelkainen takaus sekä yrityksen ja sen vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus.

  Kulutusluotto.com

Omavelkainen takaus

Yhtenä vaatimuksena luotolle on edellä mainittu omavelkainen takaus. Omavelkainen takaus on takausmuoto, jossa takaaja vastaa velasta samalla tavalla kuin velallinen itse. Tämä tarkoittaa sitä, että jos velallinen ei pysty maksamaan lainaa takaisin, takauksen antanut henkilö eli takaaja on vastuussa velan maksamisesta kokonaisuudessaan.

Omavelkainen takaus on yleensä vaadittu esimerkiksi silloin, kun yritys hakee lainaa ja sen vakuudeksi tarjottava omaisuus ei riitä kattamaan koko lainasummaa. Tällöin lainantarjoaja voi vaatia, että joku henkilö tai toinen yritys antaa omavelkaisen takauksen lainalle.

Yrityksille luottoa netistä

Luoton hakeminen Yritysluotto-palvelussa on helppoa. Tässä on lyhyt yhteenveto prosessista:

 1. Siirry Yritysluotto -sivustolle ja aloita hakuprosessi täyttämällä lyhyt verkkohakemus. Siinä kysytään mm. y-tunnus.
 2. Palvelu arvioi yrityksesi luottokelpoisuuden ja tarjoaa rahoituspäätöksen nopeasti.
 3. Halutessasi hyväksy saamasi lainatarjous ja allekirjoita sopimus sähköisesti pankkitunnuksilla.
 4. Saat rahat yrityksesi tilille nopeasti.

Palvelussa ei vaadita vakuuksia eikä tilinpäätösdokumentaatiota, joten hakuprosessi on nopeampi ja helpompi kuin monien muiden pankkilainojen hakeminen. Palvelu on myös turvallinen, sillä se käyttää alan parhaita tietoturvakäytäntöjä varmistaakseen asiakkaidensa tietojen suojan.

Luottoa myös uusille yrityksille

Yritysluotto tarjoaa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille mahdollisuuden saada joustavaa lisärahoitusta. Olitpa juuri aloittanut yrityksesi tai toiminut jo vuosia, yrityksesi ikä ei ole ongelma. Palvelu tarjoaa rahoitusratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan myös aloittavien yritysten moninaisiin tarpeisiin. Uusi yritys voi tarvita lainaa esimerkiksi varastojen täydentämiseen, laitteiden ja koneiden hankintaan, henkilöstön palkkaamiseen tai markkinointikustannusten kattamiseen.

Yksi vaihtoehto on myös Yritysluotto Flex, joka on joustava rahoitusratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. Se on joustoluotto, jonka luottoraja on 2 00020 000 euroa. Joustoluotto tarkoittaa, että yritys voi tehdä nostoja luottorajan puitteissa aina silloin, kun tarve iskee.

  Fixura

Luoton takaisinmaksu

Yritysluotto maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Maksusuunnitelma sisältää tiedot eräpäivästä, maksuerän suuruudesta ja korkokulujen määrästä. Maksut voi hoitaa myös automaattisesti yrityksen tilin kautta, jotta maksut tulevat varmasti maksetuksi ajallaan.

On tärkeää huolehtia siitä, että luoton takaisinmaksu sujuu ongelmitta ja ajallaan. Mikäli et pysty maksamaan sovittua maksuerää ajallaan, kannattaa ottaa yhteyttä Yritysluoton asiakaspalveluun mahdollisimman pian. He auttavat sinua löytämään ratkaisun tilanteeseen ja sopimaan uudesta maksusuunnitelmasta.

Tietoa Yritysluotto-palvelusta

Yritysluotto on sekä pienten- että keskisuurien yritysten rahoituskumppani. Palvelu tarjoaa henkilökohtaista palvelua puhelimitse ja sähköpostitse kaikissa yrityksen rajoitukseen liittyvissä asioissa. Lainapäätökset tekee kokenut rahoitusalan ammattilainen.

Palvelusta vastaa Helsingissä Lautatarhankadulla toimiva OPR-Yritysrahoitus Oy (y-tunnus 2575602-3). Asiakaspalvelu toimii arkisin klo 9:00-17:00 puhelimitse (020 741 2032) sekä sähköpostitse (asiakaspalvelu@yritysluotto.fi).

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Yritysluotto?

Yritysluotto tarjoaa luotettavia ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja yrityksille, jotka etsivät lisärahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen tai kassavirran hallintaan. Heidän palvelunsa on suunnattu erityisesti pk-yrityksille ja yrittäjille, jotka arvostavat nopeutta, helppoutta ja joustavuutta.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Yritysluotto pyrkii käsittelemään hakemukset nopeasti, usein saman päivän aikana. Kun luottopäätös on tehty, rahat siirretään yrityksen tilille yleensä 1-2 arkipäivän sisällä.

Mitkä ovat Yritysluoton vaatimukset lainan saamiseksi?

Lainanhakijalta edellytetään vähintään 20 000 euron vuosittaista liikevaihtoa, vähintään 12 kuukautta toiminnassa ollutta yritystä ja positiivista omavaraisuusastetta. Lisäksi hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Voinko maksaa lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja?

Kyllä, Yritysluotto mahdollistaa lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisäkuluja. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto säästää korkokuluissa, jos yrityksen taloudellinen tilanne paranee ennen laina-ajan päättymistä.

Miten voin hakea yrityslainaa Yritysluotolta?

Lainahakemuksen voi täyttää helposti Yritysluotto – palvelun verkkosivustolla. Hakemusprosessi on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja nopea, eikä vaadi monimutkaista paperisotaa. Tarvittavat tiedot ovat mm. yrityksen nimi, y-tunnus ja yhteystiedot sekä hakijan henkilökohtaiset tiedot.