Uudet lainat – joustoluotot 2024

Uudet joustoluotot kattavat pienet ja suuret lainatarpeet. Löydä kaikki uudet vippipaikat, jotka tarjoavat 50 – 3000 euroa joustoluottoa heti tilille. Kaikki pikalainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Uusia joustoluottoja on tullut markkinoille useita, ja korot ovat yhä vain matalammat!

Joustoluotto haastaa muut uudet pikalainat, sen erikoisuutena ollessa kyky muuntautua eri tilanteisiin. Joustoluotot ovat tässä muodossa suhteellisen uusi lainatuote, joka syntyi syrjäyttämään pikavipit joitain vuosia aiemmin. Uuden lainan ottajalle voi olla luvassa ensimmäinen nosto ilman mitään kuluja tai korkoja.

Luotonmyöntäjät ovat ottaneet joustoluoton valikoimiinsa hyvin, ja monessa paikassa se on täysin syrjäyttänyt uudet pikavipit. Löydät kaikki uudet joustoluotot helposti samalta sivulta vaivattomasti ja nopeasti.

Uudet Lainapaikat 2024

Tarkenna hakutuloksia?

1

1
Ikäraja: 18v

Korko: 19.5-19.5%

Neolaina

Neolaina

Summat: 30-400€

Laina-aika: 1-3kk

6.5 / 10

2

2
Ikäraja: 18v

Korko: 4-19%

Lainaaheti.fi

Lainaaheti.fi

Summat: 500-60000€

Laina-aika: 12-180kk

9.6 / 10

3

3
Ikäraja: 18v

Korko: 19-19%

Cashday

Cashday

Summat: 25-500€

Laina-aika: 1-3kk

8 / 10

4

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com

Summat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

9.4 / 10

5

iRaha
  • Ikäraja: 18v

iRaha

Summat: 25-2000€

Laina-aika: 1-3kk

7.7 / 10

6

Sweepbank Luottokortti

Sweepbank Luottokortti

Summat: 100-8000€

Laina-aika: 1-120kk

8 / 10

7

Lainarahoitus

Lainarahoitus

Summat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

6.2 / 10

8

Unolaina
  • Ikäraja: 20v

Unolaina

Summat: 500-60000€

Laina-aika: 12-180kk

6.8 / 10

9

Sortter

Sortter

Summat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-240kk

7.5 / 10

10

Haelaina.fi

Haelaina.fi

Summat: 1000-60000€

Laina-aika: 12-180kk

9.5 / 10

  Remonttilaina – Kodin uudistaminen on helppoa ja vaivatonta

Joustoluotto sopii moneen tarpeeseenHae helposti kaikki uudet joustoluotot 2024 ja vertaile

Joustoluotto eroaa muista pikalainoista erityisesti sen kyvyssä mukautua tilanteiden mukaan. Vipeissä ongelma on pieni

Uudet lainat kannattaa tarkastaa ennen joustoluoton hakemista
Hae uutta joustoluottoa päivitetyillä lainaehdoilla

lainasumma ja kulutusluotoissa lainasummat sekä maksuajat ovat liian suuria. Uusi laina sopii tähän väliin erityisen loistavasti, tarjoten parhaat ominaisuudet muista pikalainoista.

Muista tuotteista poiketen joustoluoton lainasumman voi muuttaa vielä lainasopimuksen kirjoittamisen jälkeen. Pikavipeissä sekä kulutuslainoissa lainattu rahasumma siirretään kerralla hakijan tilille luotonmyöntäjän toimesta.

Joustoluotossa rahaa siirtää tilille hakija erilliseltä luottotililtä, minne on määritetty nostoraja. Yleensä nostoraja on 2000 euroa, mutta jopa 4000 euron vippi on mahdollista saada tilille. Joustoluoton kohdalla lainaa voi nostaa tilille haluamansa summan. Joko koko luotto nostetaan kerralla, tai itse valittu summa useassa osassa.

Joustoluotot ovat syrjäyttäneet pikavipit

Pikalainojen suosiossa on tapahtunut muutoksia ja joustolainat ovat syrjäyttäneet pikavipit. Luotolla on mahdollista saada täysin samat edut kuin pikavipeissä, mutta mahdollisuudella muuttaa lainasuunnitelmaa ilman sopimuksen muuttamista.

Joustolaina voi nostaa luottotililtä haluamansa summan omalle tilille, eli jos on tarvetta pienelle vipille niin tililtä voi nostaa esimerkiksi 500 euroa. Useasti ensimmäinen nosto on joustoluottotililtä ensilainaajalle täysin koroton: Takaisinmaksu koskee vain lainasummaa ja noston kuluja!

Takaisinmaksuaika lainassa on myös joustava. Mikäli taloudellinen tilanne antaa myöden maksaa koko uusi vippi kerralla, niin se onnistuu. Jos taas on tarvetta saada velka maksettua useamman lyhennyksen aikana, niin erillistä sopimusta ei tarvitse tehdä. Lainan voi koska tahansa maksaa pois kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kuluja.

Joustoluottona myönnetyt lainat saa ilman vakuuksia

Uudet luotot myönnetään kaikille hakijoille ilman vakuuksia tai takaajia. Kivijalkapankista ei vakuudettomia lainoja saa, mutta luotolla hommat hoituvat vaivattomasti. Kaikki luottona myönnetyt uudet pikalainat saa vakuudetta, joten koko lainaprosessin voi hoitaa täysin omatoimisesti.

  Joustoluottohakemus

Lainaaminen ilman vakuuksia antaa vapautta ja joustavuutta tehdä muutoksia lainasuunnitelmaan. Korkolyhennys voi olla pankkilainaa korkeampi, mutta vapaudesta kannattaa maksaa pieni hinta. Uusi vippi kannattaa ottaa pankista, mikä vastaa omia lainatarpeita parhaiten.

Muista vertailla joustolainat ennen hakemista

Vippipaikkojen vertaileminen on tärkeää parhaan lainan löytämiseksi. Epäedullinen laina voi käydä kalliiksi. Miksi maksaa turhaan, kun sen voi välttää helposti lainavertailun avulla. Joustoluotto palveluissa on eroja, vippipalvelut myöntävät lainaa omien ehtojen mukaan ja vain muutamat ehdot ovat lakien säätelemiä.

Lainasumma ja takaisinmaksu

Näennäisesti samalle laina-ajalle sekä summalle voi muodostua lainatarjouksessa täysin eroava lainan todellinen

Uudet joustoluotot antavat mahdollisuuksia
Ota uusi joustoluotto ja lähde lomalle!

vuosikorko. Puhumattakaan luottopalveluiden tarjoamista ehdoista lyhennysvapaiden ja maksuvapaiden kuukausien suhteen, tai esimerkiksi eräpäivän siirtämisestä.

Hyvä lainavertailu lähtee oman luottotarpeen arvioinnista. Kuinka paljon lainaa tarvitaan, on kysymys mistä on hyvä aloittaa. Uusi kulutusluotto kannattaa ottaa harkiten ja huolella, vertaillen tarkasti eri vaihtoehdot.

Takaisinmaksuun käytettävissä oleva aika ja luottosumma vaikuttavat lopullisen koron muodostumiseen. Lyhyt takaisinmaksu tarkoittaa korkeampaa vuosikorkoa, mutta joustavissa luotoissa on tilanne toinen: kiinteä korkoinen laina mahdollistaa lainan maksamisen takaisin täysin oman mielen mukaan.

Joustoluottojen vertailu

Vertaile uudet lainat vaivattomasti ja nopeasti ammattilaisten vihjeillä!

  1. Valitse lainapalvelu ehdokkaat, tämä onnistuu helpoiten lainahaun avulla. Syötä lainahakuun haluttu summa ja saat listan vippipalveluista jotka myöntävät sopivia lainasummia
  1. Vertaile lainapalveluiden korkoprosenttia mutta ota huomioon, että kyseessä on arvio vuosikoron suuruudesta. Huomioi vertailussa myös muut kustannukset kuten tilinhoitomaksut ja nostonmaksut
  1. Kun olet löytänyt parhaat vaihtoehdot niin siirry tekemään lainahakemukset palveluihin. Hakemuksen jättäminen on täysin ilmaista, eikä sido ottamaan lainaa. Saat vastauksena lainatarjouksia, mistä löytyy lainan todelliset kustannukset ja tarkka vuosikorko
  1. Vertaile lainapalveluiden tarjouksia ja valitse paras vaihtoehto. Allekirjoita lainasopimus käyttämällä Saat vastauksena tiedot luottotilille, mistä voit nostaa joustolaina omalle tilille.
  Kertalaina

Noin helppoa on lainojen vertaileminen. Jos haluat hoitaa asian todella helposti, niin hae lainahausta rahoituspalvelut jotka ovat erikoistuneet vertailemaan lainoja. Täytä yksi hakemus ja välityspalvelu kilpailuttaa hakemuksesi yhteistyökumppaneiden pankeissa.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, mistä valitset parhaan uuden lainan! Lainojen kilpailuttamien välityspalveluiden kautta ei maksa asiakkaalle yhtään mitään, vaan on täysin ilmainen palvelu!

Muut pikalainat vs. joustoluotto

Suurin ero pikavipeissä ja kulutusluotoissa joustoluottoon verrattuna on lainan staattisuus: Muita luottoja ei voi muuttaa ilman erillistä lainasopimuksen muutosta tai uusimista. Tämä tarkoittaa aina paperityötä ja lisää kustannuksia luotolle.

Pikalainojen tarkoitus on olla halpoja, nopeita sekä vaivattomia. Uudet lainat vievät yhä lähemmäs tätä tavoitetta, missä kaikki lainaamiseen liittyvä on tehty käy vaivattomasti.

Kysymyksiä ja vastauksia

Saako joustoluottoa 18 – vuotiaana?

Joustoluottoa voi nostaa kaikki vakituisesti suomessa asuvat täysi-ikäiset, eli 18 – vuotta täyttäneet henkilöt. Ikäraja ei ole este lainalle, vaikka osa luotonmyöntäjistä on asettanut korkeamman ikärajan.

Ikäraja kannattaa tarkastaa ennen lainahakemuksen täyttämistä, osa palveluista on asettanut pikalainalle 20 tai 23 – vuoden ikärajan.

Myönnetäänkö työttömälle joustoluottoa?

Työttömän on hyvin vaikea saada joustoluottoa tai muuta vippiä. Pikalainat vaativat yleensä säännölliset tulot, mutta jos tulolle on muita lähteitä kuin sosiaaliset tuet, niin lainan myöntämiselle ei pitäisi olla estettä. Uusi vippi voi olla haastavampi saada työttömänä, kuin jos pikalainaa hakee vanhasta tutusta palvelusta.

Paljonko tuloja tarvitaan joustoluoton hakemiseen?

Luoton tulorajoja ei ole ilmoitettu tarkasti, mutta lainapalvelusta riippuen vaatimus vaihtelee 1000 – 1200 euron välillä kuukaudessa. Työpaikan ei tarvitse olla vakituinen, tai ei tarvitse olla edes palkkatuloa mutta sosiaalitukia ei katsota hyväksyttäviksi tuloiksi.

Lainapalveluiden tekemä luottoarvio määrittää onko hakijalla tarpeeksi tuloja lainan saamiseen.

  Lomalaina

Voiko lainaa nostaa yöllä?

Jos uudet pikalainat on jo myönnetty, niin luottotililtä voi nostaa rahaa omalle tilille koska tahansa. Hakemuksia rahoituspalveluissa käsitellään yleensä 07 – 23 välisenä aikana, eli yöllä hakemuksia ei käsitellä. Jos lainapäätös on tehty aiemmin tai luottotilillä on valmiiksi katetta, ei ole estettä rahan siirtämiselle tilille vuorokauden ajasta riippumatta.

Joustoluotto on ainoa pikalaina, mitä voi nostaa omalle tilille luottosopimuksen tekemisen jälkeen useita kertoja. Kaikki muut lainat maksetaan tilille kertasuorituksena.

Uuden joustoluoton voi saada ilman korkoa!
Olemme listanneet uudet joustoluotot. Tutki ja hae heti!

Uudet Lainat Tulevaisuudessa

Joustoluotto lainaehdot ovat erittäin joustavat, ja antavat paljon tilaa tehdä muutoksia lainaan. Lainaehtoihin tulee perehtyä tarkasti ennen lainasopimuksen tekemistä: Lainantarjoajien ehdoissa on eroja, nostoprovisiot voivat olla suuremmat toisessa palvelussa, jolloin kuukausierän summa kasvaa.  Kuukausierissä vaikuttaa monet asiat kuten nimelliskorko, nostoprovisiot sekä lainalle muodostuvat muut kustannukset. Luotosta on turha maksaa liian paljon kustanuksia.

Uusien vippien vertailu on aina tärkeää, vertailemalla säästät selvää rahaa ja varmistat parhaat mahdolliset lainaehdot itsellesi. Myönteisen lainapäätöksen saaminen ei ole vaikeaa, mikäli luottoraja on sopivassa suhteessa tuloihin. Joustoluotolla 50 – 4000 euron lainaaminen on turvallista, nopeaa ja edullista. Et maksa mistään turhasta, vaan juuri siitä mitä tarviset.