Joustoluotto, eli joustava laina on suosittu vippi, minkä avulla 20 vuotta täyttänyt voi hakea lainaa tilille 100 euroa – 10000 euroa. Ilman vakuuksia myönnettävä joustoluotto saa maksuaikaa 1 – 60 kk riippuen vippipalvelun ehdoista.

20 – vuoden ikärajalla lainaa saa isoja summia, kun tietää keneltä luotonmyöntäjältä lainaa pitää kysyä.

Parhaat Lainat 20-vuotiaalle

Tarkenna hakutuloksia?

1

Rahoituslaitos

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 100-60000€

9.5 / 10

2

Vippi.org

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

9.3 / 10

3

Lainapaikka
 • Lainapaikka

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

9.2 / 10

4

Haelaina.fi

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 2000-60000€

9.1 / 10

5

Luottoheti.fi

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 500-70000€

9 / 10

6

Lainarahoitus
 • Lainarahoitus

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 2000-60000€

8.7 / 10

7

Luottopalvelu
 • Luottopalvelu

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

8.1 / 10

8

Zmarta
 • Zmarta

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 500-60000€

8.1 / 10

9

Rahalaitos

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 500-70000€

8 / 10

10

iRaha
 • iRaha

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 25-2000€

7.7 / 10

11

Fellowpankki
 • Fellowpankki

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 1000-30000€

7.5 / 10

12

Sweepbank Luottokortti
 • Sweepbank Luottokortti

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 100-8000€

7.3 / 10

13

Creditstar
 • Creditstar

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 50-2000€

6.7 / 10

14

Limiitti.fi

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 100-2000€

6.3 / 10

15

Freedom Rahoitus

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 1000-60000€

5.7 / 10

16

Lendo
 • Lendo

Ikäraja: 20v

Lainasummat - 500-60000€

4.5 / 10

17

Lainasto Mastercard

Ikäraja: 18v

Lainasummat - 100-3000€

3 / 10

Pikavippipalvelut tarjoavat mahdollisuuden ilmaiseen joustava luotto ensilainaan sekä korkovapaaseen ensimmäiseen kuukauteen. Jos lainan maksaa pois ennen ensimmäistä eräpäivää, ei luotolle muodostu muita kuluja!

Heti rahaa tilille k20 joustoluotolla
Joustava laina ilman vakuuksia tilille 15 minuutin kuluessa

Joustoluotto 20 – vuotiaalle onnistuu helposti modernien vippipalveluiden sivustojen avulla. Hakemukset käsitellään minuuteista, ja joustoluottoa pääsee nostamaan omalle tilille parhaillaan alle puolessa tunnissa.

Joustava luotto tarjoaa paljon eri vaihtoehtoja lainanhakijalle, ja sopiikin erityisen hyvin useisiin muuttuviin tilanteisiin. Kulutusluotto lainojen kanssa joustavuutta ei saa, vaan kaikki muutokset vippisopimukseen maksaa ylimääräistä.

20-vuotiaille suunnatuissa joustoluotoissa on paljon yksityiskohtia mihin eivät muut pikavipit pysty. Joustavuus lainassa on tärkeää, koska elämäntilanteet voivat muuttua yllättäen, ja alkuperäinen suunnitelma ei ole enää toimiva.

Miksi 20-vuotiaan kannattaa valita joustava laina?

Joustoluoton valitsemiseen  20 vuotiaalla lainanhakijalla on monta syytä, suurin vaikuttaja on varmasti mahdollisuus vaikuttaa omaan lainaan enemmän , kuin muissa pikalainoissa. Muut pikavipit maksetaan tilille kerralla, ja luotto maksetaan takaisin kiinteissä lyhennyksissä, kuten lainasopimuksessa on sovittu.

Lainatarve voi myös muuttua yllättäen, jolloin muissa vipeissä täytyisi hakea uutta lainaa. Joustoluotto toimii eri periaatteella, sitä myönnetään yleensä 2000 – 4000 euron luottotilin välityksellä.

Hakija saa sopimuksen tekemisen jälkeen pääsyn luottolaitoksen perustamalla lainatilille, mistä rahaa voi siirtää haluamansa summan kerralla, tai useassa osassa omalle tilille.  20 vuotiaan lainanhakijan kannattaa hyödyntä joustoluoton  tarjoamia mahdollisuuksia takaisinmaksussa.

Joustoluottoa aina ilman vakuuksia

Joustoluoton ilman vakuuksia on helpoin keino saada 20 vuotiaalle lainaa omatoimisesti. Perinteiset pankit eivät myönnä joustavaa luottoa ilman vakuuksia, vaan vaativat yleensä aina eri luotoille vakuuden jolla on rahallista arvoa. Toinen henkilö voi myös toimia lainan takaajana, joka vastaa luoton takaisinmaksusta kuin omasta lainasta.

Joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia on helppo keino hakea lainaa omatoimisesti, ilman murhetta siitä, että muuta omaisuutta pitää asettaa rahan saamisen pantiksi. Vakuudeton vippi ei ole merkittävästi kalliimpi, mutta sen tuomat edut ovat huomattavia perinteisiin lainoihin verraten.

Kivijalkapankit eivät välttämättä myönnä edes lainaa 20 vuotiaalle hakijalle, vaikka tulot olisivatkin kunnossa. Pikalainoja myönnetään ainoastana netistä.

20v ikärajan joustoluottoa heti tilille
Edullinen pikalaina myönnetään joustavana luottona

Kulutonta joustavaa luottoa 20-vuotta täyttäneille

Joustoluotto on mahdollista saada täysin kuluttomana ja korottomalla maksuajalla. Ensilainaajan tarjouksia on useassa pikavippipalvelussa, ja niissä tarjotaan 30 ensimmäistä päivää ilman korkoa lainalle. Lisäksi ensimmäisestä nostosta luottotililtä ei peritä mitään maksuja ensilainaajan tarjouksessa. Kyseessä voi olla siis ilmainen laina, kunhan takaisinmaksu suoritetaan ajoissa.

Jos joustoluoton haluaa täysin velattomasti, pitää koko laina maksaa takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää. Muuten lainalle muodostuu normaalisti kuukausikorkoa, joka alkaa juoksemaan lainasopimuksessa mainittujen ehtojen mukaisesti.

Ilmainen ensinosto

Ensimmäinen nosto on silti ilmainen, vaikka kuukausikorko ja vuosikorko alkaisivatkin lainalle rullaamaan.  Seuraavasta nostosta peritään lainapalvelusta riippuen 1 – 7 % nostomaksu, tai sopimuksessa mainittu kiinteä summa.

Aina ilman vakuuksia lainaa, myös 20v ikärajalla
Heti tilille joustavaa lainaa 20v hakijalle

Ilmainen ensinosto kannattaa hyödyntää aina kun on mahdollista. Luotomyöntäjästä riippuen lainasumma voi olla rajoitettu 400 – 1000 euroon, mutta välillä näkee tarjouksia missä ilman kuluja voi nostaa jopa 2000 euroa.

Kannattaa pitää silmät avoinna myös joustoluotto tarjouksista missä on pelkästään ilmainen ensinosto. Tarjouksen avulla voi vaivattomasti säästää jopa 200 euroa joustoluoton kuluissa.

Korotonta maksuaikaa 20 vuotiaalle

Koroton maksuaika koskee myös lainaa 20v hakijoita, kunhan kyseessä on ensilaina joustoluottoa ilman kuluja tarjoavasta vippipalvelusta. Ikäraja ei ole este korottoman lainan nostamiselle, jos muuten täyttää kaikki lainan saamiseen asetetut ehdot.

Joustoluotto on aidosti täysin koroton laina-ajan ensimmäiset 28 – 40 päivää, jonka aika koko luottosumma pitää maksaa takaisin. Mikäli takaisinmaksua ei suoriteta ennen ensimmäistä eräpäivää, niin luotolle alkaa muodostumaan lainaehtojen mukainen kuukausikorko sekä vuosikorko.

On siis tärkeää muistaa maksa joustoluotto takaisin ajoissa, jos haluaa lainaa ilman kuluja tai korkoja. Kyseessä ei ole siis myöhästymisestä johtuvat korot, vaan normaalista korkomuodostuksesta. Uusi lainakuukausi alkaa ja laina on edelleen avoinna, niin korko tulee mukaan laskuihin kuten missä tahansa lainassa normaalisti.

Rajoitukset nuorella hakijalla

20 – vuotiaan lainansaantia voi olla rajoitettu eri lainapalveluissa. Laki asettaa ikärajan 18 vuotta joustoluoton myöntämiselle, mutta vippipalvelut voivat halutessaan asettaa korkeamman ikärajan. Ikärajan lisäksi voi olla muita rajoituksia koskien ensilainaajan asemaa tai 20v lainaajalle myönnettävää summaa.

Lainasumma 20v joustoluotolle

Nykyisin parikymppisille asiakkaille myönnetään samoja lainasummia, kun kenelle muulle tahansa vipin hakijalla. Osa luottolaitoksista on määrittänyt, että ensimmäistä kertaa lainaa hakevalle myönnetään vain 400 – 1000 euroa lainaa, ja seuraavalla lainakerralla kun lyhennyksiä on maksettu tarpeeksi, saa suurempia summia.

Tämä käytäntö on katomassa ja pääosin nuoria lainaajia kohdellaan palveluissa tasa-arvoisesti. Nykyään nuoret siirtyvät työelämään aiemmin, ja pystyvät varmemmin maksamaan takaisin ottamat lainansa.

Tämän vuoksi nuorten hakemusten palkkatiedot ja maksuhistoria voidaan käydä tarkemmin lävitse. Mikäli hakijalla on esittää tarpeeksi vakituisia palkkatuloja eikä luottotiedoissa ole merkintöjä, ei luotonmyöntäjät yleensä vastustele lainan antamista.

Hae 20v joustoluotto ja tee ilmainen ensinosto
Heti tilille joustoluottoa 20 vuotiaalle hakijalle, ilman vakuuksia tai takaajia

Maksuaika

Lainalle haettava maksuaika vaihtelee 1 kuukauden – 60 kuukauden välillä lainapalveluiden tarjoamista ehdoista riippuen. Joustoluoton voi maksaa takaisin koska tahansa kokonaan, ja olla nostamatta uutta lainaa, niin luottosopimus päättyy.

Tämä on toisin kuin kulutusluotossa, missä hakijan tulee maksaa tietty määrä kuukausittain sovitun ajan verran, kunnes laina on maksettu. Joustoluotto lainassa koko vipin maksu kerralla aiheuttaa yleensä ylimääräisiä kustannuksia, mitä ei joustoluottona haetussa lainassa tule.

Joustoluottoa voi maksaa takaisin haluamansa suuruisen summan, kunhan se on vähintään luottolaitoksen vaatiman minimilyhennyksen verran. Toisena kuukautena voi maksaa vähemmän lyhennyksiä mutta jos rahaa on jää enemmän ylitse, voi pikalainaa lyhentää kerralla enemmänkin.

Lyhennetty summa palautuu luottotilille uudelleen nostettavaksi, eli jos on tarvetta saada lisälainaa niin uutta lainasopimusta ei tarvitse tehdä. Luottotililtä voi siirtää rahaa omalle tilille koska vain haluaa, kellon ajasta riippumatta.

Tulot

Kulutuslainaa K20 ikärajalla onnistuu useasti eri lainapankista, mikäli hakijalla on esittää tarpeeksi tuloja takaisinmaksun tueksi.  On myös tärkeää pikalainan hakemisen kannalta, että luottotiedot ovat kunnossa. Tämä tarkoittaa, ettei luottohistoriassa saa olla aktiivisia tai vanhoja maksuhäiriömerkintöjä.

Laki yksiselitteisesti kieltää lainayrityksiä myöntämästä vippiä, mikäli hakijalla on mahdollisuus joutua ongelmiin lyhennysten kanssa. Lainanottajan talous tulee olla vakaalla pohjalla, että luotonmaksu ei aiheuta ongelmia, varsinkaan kun kyseessä nuori asiakas. 20 vuotiaana maksuhäiriö merkintä voi vaikeuttaa elämää tulevaisuudessa suhteettoman paljon.

Hae joustoluottoa heti tilille 20v ikärajalla

Lainoja 20 vuotiaalle löytyy useita ja rahaa heti tilille onnistuu muutaman askeleen avulla. Olemme tehneet yksinkertaiset ohjeet nopean pikalainan löytämiseen, ja näitä seuraamalla ei voi mennä harhaan.

 1. Käytä lainahakua löytämään sopiva joustoluotto palvelu, joka vippaa 20 vuotiaalle
 2. Vertaile luottolaitokset alustavasti ja lähetä parhaisiin lainahakemus
 3. Saat lainapäätöksen sekä lainatarjouksen, jonka avulla voit tehdä vippivertailun
 4. Kun paras vippi on löytynyt niin allekirjoita lainasopimus nettipankkitunnusten avulla
 5. Nosta joustoluotto tililtäsi rahaa omalle tilille sen verran, kun tarvitset!

Voit myös hakea lainaa seuraavista suosituista vippiyrityksistä.

Lainasto

Lainasto myöntää joustavaa luottoa lainaa 1003000 euroa jatkuvalla lainasopimuksella, eli voit maksaa lainaa takaisin niin kauan kuin haluat! Tällä hetkellä voimassa tarjous, missä 1000 euron ensinoston saa kokonaan ilman nostokuluja bonuskoodilla. Ikäraja Lainasto vippipalveluun on 20 vuotta. Korkokulut ovat suhteessa järkevät: 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Nostoprovisio on 14% nostettavasta summasta.

20v ikärajan joustoluotto täältä!
Joustoluottoa 20 vuoden ikärajalla löytyy nopeasti lainahaun avullla

Kyseessä on suosittu luottolaitos, jolla on suomessa jo yli 50000 asiakasta. Lainaston asiakaspalvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ja käsittelee hakemuksia todella nopeasti. Lainan hakeminen käy minuuteissa matkapuhelimen avulla, ja lainapäätös toimitetaan heti.

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa 100 – 2000 euroa joustoluottoa myös 20 vuotiaille hakijoille, ilman vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksu tapahtuu 3 – 34 kuukauden kuluessa lainsopimuksen syntymisestä. Blue Finance lupaa käsitellä hakemuksen parin minuutin kuluessa ja saa lainapäätöksen välittömästi.

Blue Finance joustoluoton kuukausikorko 8 %. Luottotiilin nostopalkkio 15 %, sekä lainan nimelliskorko 96 % .