Mistä joustoluottoa 800 euroa? Vertailussa 800e lainat

Lainaa 800 euroa tarjoavia yrityksiä löytyy aika paljon. Tämä on tietysti hyvä asia asiakkaan kannalta, koska kilpailu pitää korkotason kohtuullisena ja lainoissa edulliset hinnat.

Taulukkoomme olemme valinneet yhtiöt jotka tarjoavat joustoluottoa parhaimmilla ehdoilla. Artikkelimme avulla voit siis säästää mukavasti rahaa. Kannattaakin tutustua taulukkoomme huolellisesti ja valita luottopaikka, jonka ehdot sopivat Sinun nykyiseen taloustilanteeseesi parhaiten. Miljoonia joustoluottoja on myönnetty listaamiemme yritysten toimesta, joten voit hakea omaa luottoa luottavaisin mielin. Kaikki yhtiöt ovat pitkäikäisiä ja luotettavia toimijoita.

Lainaa 800 euroaMistä joustoluottoa 800 euroa? Vertailussa 800e lainat 1

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa lainaa 800 euroa

Täältä todella kattava määrä erilaisia luottoja. Sinun päätöstäsi helpottamaan on tarjolla oma henkilökohtainen lainaneuvoja jonka kanssa voit helposti tutustua erilaisiin ehtoihin ja valita sinulle sopivimman lainamuodon, summan sekä maksuajan vaivattomasti.

 • Henkilökohtainen lainaneuvoja käytettävissä ilman erillistä maksua
 • Luottoa 800 euroa
 • Maksuaikaa 1-12 vuotta sopimuksen mukaisesti

Credit24

Credit24 on hyvä vaihtoehto 800e lainalle

Netin parhaita ja edullisimpia rahoitusyhtiöitä. Joustoluottoja tarjolla 250-3000 euroa joihin voit saada 1-24 kuukautta maksuaikaa. Rahan siirto luottotililtä käy helposti ja nopeasti, tarjolla tähän jopa oma mobiilisovellus. Kuluja maksat aina vain käyttöön ottamastasi luotosta

 • Lainaa 800 euroa
 • Laina-aikaa 1-24 kuukautta
 • Netin parhaita lainapaikkoja

Etua

Etua.fi

Netin suurimpi luottoja 500 eurosta aina 35000 euroon saakka. Yhdistä vanhat velkasi yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi joustoluotoksi täällä. Jättämällä ilmaisen hakemuksen saat lainatarjouksen usealta rahoitusyhtiöltä.

 • Joustavaa luottoa 800 euroa
 • Laina-aikaa sopimuksen mukaan
 • Tarjolla joustoluoton lisäksi luottokortti ja asuntolaina vaihtoehdot

Voit lähettää tarjouspyynnön yhdelle tai niin monelle yhtiölle kuin haluat, vaikka kaikille! Tarjouspyyntö ei sido Sinua mihinkään ja on aina ilmainen.  Tutustu rauhassa saamiisi tarjouksiin ja niiden luottoehtoihin. Yhden tarjouspyynnön lähettämiseen menee helppokäyttöisen nettihakemuksen avulla vain muutamia minuutteja. Vastauksen saat yleensä jo saman päivän aikana. Positivisen luottopäätöksen saaminen edellyttää seuraavien asioiden kunnossa oloa :

 • Täysi-ikäisyys (osa luottopaikoista vaatii 20 vuoden iän)
 • Ei maksuhäiriöitä
 • Pankkitunnukset tunnistautumista varten (vaihtoehtoisesti tunnistautuminen onnistuu myös matkapuhelimen avulla)
 • Suomen kansalaisuus ja henkilötunnus
  Lainaa 60000 euroa

Valitettavasti mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa, ei joustoluottoa voida myöntää.

Mitä ottaa huomioon rahoitusyhtiötä valitessa?

Rahoitusyhtiön valintaan kannatta käyttää aikaa hakiessasi lainaa 800 euroa. Yhtiöiden luottoehdoissa ja erityisesti kuluissa on suuriakin eroja.

Luottoehtoihin pääset tutustumaan helposti painamalla kunkin joustoluottoyhtiön logoa. Osa yhtiöistä tarjoaa halvempia kuluja , jos luoton maksaa nopeasti pois, toiset yhtiöt taas tarjoavat pitkiä maksuaikoja ja alhaista kuukausierää.

Valitse siis vaihtoehto, joka sopii juuri Sinun taloustilanteeseesi parhaiten. Monella yhtiöllä on erilaisia kuluja, kuten nostopalkkioita, tilinhoitomaksuja jne. Osalla yhtiöistä saattaa olla korkea nostopalkkio ja matala tilinhoitomaksu tai päinvastoin- Tämä tietysti hankaloittaa vertailua eri yhtiöiden välillä. Tässä astuu kuvaan termi “todellinen vuosikorko”, joka kattaa kaikki joustoluoton kulut.

Ongelmia luoton maksamisessa takaisin?

Mistä joustoluottoa 800 euroa

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä tilanteita, jotka sekoittavat taloustilanteen lyhytaikaisesti. Tälläinen voi olla esim. sairastuminen. Näissä tilanteissa saattaa olla hankaluuksia luoton maksamisessa alkuperäisessä aikataulussa. Tässä tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä rohkeasti luotottajan asiakaspalveluun; monet näistä palvelevat todella myöhään; joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yleisimmät ratkaisut ongelman ratkaisemiseksi ovat eräpäivän siirto tai kuukausierän laskeminen. Ensimmäinen on yleinen tilanteissa, jossa tulotaso on ennallaan, mutta rahaa tulee vasta alkuperäisen eräpäivän jälkeen. Jälkimmäinen on taas yleisempi tilanteissa jossa asiakkaan tulotaso on laskenut. Tällöin ongelma yleensä ratkeaa luoton kuukausierää laskemalla nykyistä tulotasoa vastaavaksi. Valitettavasti tässä vaihtoehdossa laina-aika pitenee ja joustoluoton kokonaiskustannus kasvaa.

Ennen 800 euron joustoluoton hakemista kannattaa tehdä simppeli laskutehtävä, jonka avulla helposti selvität minkälaiseen kuukausierään tämänhetkinen tulotasosi sallii. Laske vain tulosi ja menosi yhteen, sitten vähennä menot tuloistasi. Näin saat summan jonka voit kuukausittain uuden luoton lyhentämiseen. Muista kuitenkin kohdistaa menopuolelle pieni varaus, esimerkiksi 200 euroa, yllättäviä menoja varten. Näin esimerkiksi äkillinen sairastuminen ei aiheuta ylipääsemättömiä ongelmia luoton lyhentämisen suhteen.

  Mistä joustoluottoa 400 euroa lainaan?