Creditstar

Creditstar ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Creditstar kokemuksia 2024

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Creditstar
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

3.3

3.3/5

Lainat

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:50€ - 2000€
 • Korko:20% - 20%
 • Laina-aika:1kk - 12kk
 • Minimilyhennys:
 • Siirtokulut:0
 • Tilinhoitomaksu:
 • Rahat tilillä:Heti

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Kyllä
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Creditstar
 • Nettisivut:creditstar.fi
 • Perustusvuosi:2022
 • Puhelinnumero:09 425 99688
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2301802-7
 • Lainan siirto:0-24

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Todellinen vuosikorko silloin kun luoton määrä on 2000€ on 30,07 %. Sisältää: Nimelliskorko 20,0 %, lainanhoitokulut 6€/kk.Yhteensä 2295,24€, silloin kun maksueriä on 12 kpl.
Creditstar

Creditstar Kokemuksia & Lainat

Creditstar on kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja ja joustoluottoja yksityishenkilöille eri puolilla maailmaa. Yhtiö perustettiin vuonna 2006 Virossa ja se on laajentanut toimintaansa nopeasti Euroopassa tarjoten palveluitaan Pohjoismaiden ja Viron lisäksi Tšekeissä, Puolassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa. Creditstarin tavoitteena on tarjota asiakkailleen nopeita, luotettavia ja turvallisia lainapalveluita sekä edullisia korkoja ja joustavia maksuehtoja.

Creditstarin lainapalvelut

Creditstar tarjoaa Suomessa vakuudetonta jatkuvaa joustoluottoa. Luottotilille voi saada luottoa 50 eurosta 2000 euroon saakka. Luoton avausmaksu on 0 euroa ja nimelliskorko riippuu hakemisen ajankohdasta, koska yrityksellä on kampanjoita korkoon liittyen. Todellinen vuosikorko on noin 30 %, mutta kampanjat vaikuttavat siihenkin.

Yritys tarjoaa siis pieniäkin lainoja aina 50 eurosta ylöspäin. Laina-aikaa voi venyttää 1 kuukaudesta 1 vuoteen. Asiakas saa joustavan takaisinmaksusuunnitelman ja sopimusmaksua ei ole.

Luottohakemus netissä

Creditstar kokemuksia 2023

Creditstarin joustoluottoa voi hakea helposti ja nopeasti netissä. Hakemus tehdään Creditstarin verkkosivuilla, jossa asiakas täyttää lainahakemuksen ja lähettää sen netissä eteenpäin. Hakemus käsitellään nopeasti, ja jos hakija täyttää tarvittavat kriteerit, lainapäätös on mahdollista saada saman päivän aikana.

Jos lainapäätös on myönteinen, rahat siirretään asiakkaan tilille yleensä samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Luoton nostaminen

Creditstarin joustoluotto tarkoittaa, että asiakas voi nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa. Siltä osin joustoluotto onkin erilainen kuin kulutusluotto, joka siirretään kerralla tilillesi. Joustoluottoa käyttämällä asiakas voi lähettää nostopyynnön milloin tahansa luottotilin käytettävissä olevan saldon puitteissa.

Käyttääkseen luottoa, asiakkaan tulee kirjautua omalle tililleen Creditstarin verkkosivuilla ja valita haluttu summa, jonka jälkeen rahat siirtyvät asiakkaan tilille yleensä jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tämä tekee joustoluotosta erittäin kätevän ratkaisun silloin, kun tarvitsee hieman lisävaroja arjen yllättäviin menoihin. Joustoluoton käyttäminen muistuttaa paljon luottokortin käyttämistä.

  Alisa Pankki

Lyhennysvapaa kuukausi

Creditstarin luottoon voi hakea lyhennysvapaata 5–30 päivän ajaksi. Lyhennysvapaan hakeminen netissä on nopeaa ja yksinkertaista. Sen voi tehdä sisään kirjautumalla yrityksen verkkosivuille käyttäjätunnuksillaan. Lyhennysvapaa tarkoittaa, että kaikkien tulevien takaisinmaksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin.

Asiakkaan kannattaa ottaa huomioon, että yritys perii lyhennysvapaasta käsittelymaksun, joka maksetaan hakemuksen vahvistamisen yhteydessä. Käsittelymaksu on siis ylimääräinen kulu, joka on syytä huomioida.

Henkilöllisyyden vahvistus

Jos haet joustoluottoa Creditstarilta, niin valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden vahvistus on prosessi, jossa asiakas tunnistetaan luotettavasti. Tämä on tärkeää rahoituspalveluiden tarjoajille, kuten Creditstarille, sillä se auttaa ehkäisemään petoksia ja rahanpesua sekä estää alaikäisten pääsyn palveluihin.

Henkilöllisyyden vahvistus vaaditaan Creditstarilla ensimmäisen luottohakemuksen yhteydessä. Yritys pyrkii tekemään henkilöllisyyden vahvistuksesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa asiakkailleen. Käytännössä varmentaminen tapahtuu kätevästi asiakkaan omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämä auttaa varmistamaan turvallisen ja vastuullisen toiminnan kaikkien asiakkaiden kanssa.

Vastuullista lainaamista

Creditstarin toiminta perustuu vahvasti vastuullisen lainaamisen periaatteisiin. Yritykselle on tärkeää toimia vastuullisesti ja olla asiakkaiden ja yhteiskunnan odotusten mukainen. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että se varmistaa aina asiakkaan luottokelpoisuuden ennen lainapäätöstä.

Yritys noudattaa myös kansainvälisiä säännöksiä ja Suomen lainsäädäntöä sekä asetettuja kriteereitä mainonnassa ja luotonannossa. Yritys haluaa varmistaa, että asiakkaat saavat tarvitsemansa rahoituksen turvallisesti ja pystyvät maksamaan sen myös takaisin ongelmitta. Tämä koskee myös markkinointia, jossa yritys haluaa olla läpinäkyvä esimerkiksi palvelumaksujen ja luottokustannusten suhteen.

Tietoa Creditstarista

Creiditstar toimii vuoden jokaisena päivänä ja sillä on ollut kansainvälisesti jo yli 500.000 asiakasta. Yritys toimii 8 maassa ja se aloitti toimintansa vuonna 2006. Suomen sivuliike “Creditstar Finland Oy” on osa suurempaa Creditstar Groupia.

Creditstar on rahoitusteknologiayritys ja sen voidaan nähdä toimineen edelläkävijänä pankkien ulkopuolisten luottopalveluiden alalla. Yrityksen palvelut auttavat ennen kaikkea odottamattomien tilanteiden ja kulujen hallinnassa.

  Vippi – Hae lainaa 60000€ Vippi.org lainapalvelusta

Yrityksen verkkosivuilla voi tutustua lisää yrityksen historiaan.  Yritys tarjoaa verkkosivuillaan myös kattavan “Usein Kysytyt Kysymykset”-osion, josta löytää nopeasti vastauksen kaikkiin yleisiin yrityksen palveluihin liittyviin kysymyksiin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Creditstar ja miten se toimii?

Creditstar on joustoluottoa tarjoava rahoitusyhtiö, joka mahdollistaa nopean ja helpon lainanhaun. Voit hakea lainaa Creditstarin verkkosivuilta täyttämällä yksinkertaisen hakemuksen. Lainapäätös tehdään yleensä muutamassa minuutissa, ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi nopeasti. Joustoluotto tarkoittaa, että voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan ja maksaa sen takaisin joustavasti.

Millaiset korot ja kulut Creditstarin joustoluotoilla on?

Creditstarin joustoluottojen korot ja kulut vaihtelevat lainasummasta, laina-ajasta ja asiakkaan luottokelpoisuudesta riippuen. Yleisesti ottaen Creditstarin korot ovat kilpailukykyisiä markkinoilla oleviin muihin joustoluottoihin verrattuna. Tarkat tiedot koroista ja kuluista löydät heidän verkkosivuiltaan.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Creditstarilta?

Lainasumma riippuu henkilökohtaisesta tilanteestasi ja luottokelpoisuudestasi. Creditstar tarjoaa joustoluottoja 50 eurosta aina 2000 euroon saakka. Voit hakea lainaa heidän verkkosivuiltaan ja saat pian päätöksen siitä, kuinka paljon voit lainata.

Mitkä ovat ehdot Creditstarin joustoluoton hakemiseen?

Lainan hakemiseksi Creditstarilta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, asua vakituisesti Suomessa ja omistaa suomalainen pankkitili. Lisäksi sinulla tulee olla riittävät säännölliset tulot, jotta voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Creditstar tekee myös luottotietojen tarkistuksen ennen lainan myöntämistä.

Miten voin nostaa ja maksaa takaisin Creditstarin joustoluottoa?

Voit nostaa lainaa Creditstarilta omalle pankkitilillesi heidän verkkopalvelussaan. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain erissä, jotka määritellään lainasopimuksessa. Maksuerän suuruus ja takaisinmaksuaika riippuvat valitsemastasi lainasummasta.