InstaBank

InstaBank ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Instabank Kokemuksia 2024

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

InstaBank
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

InstaBank
2.9

2.9/5

Lainat

 • Ikäraja:23vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:7.99% - 19.99%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:N/A
 • Tilinhoitomaksu:0-5€/kk
 • Rahat tilillä:1 vuorokausi

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Ei
 • Eläkeläiselle:Riippuu tuoista
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:Ei
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Ei

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:InstaBank
 • Nettisivut:instabank.fi/
 • Perustusvuosi:2018
 • Puhelinnumero:358 75 3266 170
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2986430-4
 • Lainan siirto:09 - 17

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.
Instabank ASA

InstaBank Kokemuksia & Lainat

Instabank on alun perin norjalainen pankki, joka tarjoaa laina- ja säästöpalveluita Suomessa. Pankin tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppoja ja edullisia rahoitusratkaisuja digitaalisesti. Pankki on erikoistunut kulutusluottoihin ja talletuksiin, ja sen palveluihin kuuluu myös yksinkertainen verkkopankki.

Mitä palveluita Instabank tarjoaa?

Instabank tarjoaa Suomessa lainoja, kulutusluottoja, joustoluottoja ja säästötiliä. Kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, joiden määrä vaihtelee 500–50 000 euron välillä, ja niiden takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Säästötileilleen pankki tarjoaa kilpailukykyistä korkoa, ja sen tavoitteena on tehdä säästämisestä helppoa ja huoletonta asiakkailleen.

Pankki pyrkii tarjoamaan palveluitaan mahdollisimman yksinkertaisella tavalla, jonka avulla asiakkaat voivat hoitaa raha-asiansa kätevästi digitaalisesti. Pankilla on myös oma kätevä mobiilisovellus ja asiakas voi tilata myös lainaturvavakuutuksen sairauden ja työttömyyden varalle.

Instabank Kokemuksia 2023

Lainaa 500 eurosta 50 000 euroon asti

Instabank tarjoaa lainaa 500–50 000 euron välillä, joten lainaa on mahdollista saada sekä pieniin että isoihin tarpeisiin. Takaisinmaksuajan voi valita 3–15 vuoden väliltä. Lainalaskuri näyttää arvion kiinteän kuukausierän suuruudesta jo ennen lainahakemukseen siirtymistä.

Lainan saamiseksi tulee täyttää pankin asettamat vaatimukset.

Nämä vaatimukset ovat asetettu varmistamaan, että asiakkailla on mahdollisuus hoitaa lainan takaisinmaksu ilman liiallista taloudellista rasitetta ja riskiä. Nimelliskorko on 7,99 % – 19,99 %, avausmaksu on 0–90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 0–5 euroa.

Lainojen yhdistäminen

Instabank tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää olemassa olevia lainoja uudeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Tämä voi helpottaa arkea ja säästää korkokuluissa, kun useista eri lainoista kertyneet korot ja kulut yhdistetään yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Kuukausierän suuruutta voi hahmottaa lainalaskurilla jo ennen lainahakemukseen siirtymistä.

  Rahoituslaitos.fi arvostelu ja kokemuksia 2024

Lainojen yhdistäminen onnistuu pankin avulla joustavasti ja vaivattomasti, ja sen voi hoitaa kokonaan digitaalisesti ilman käyntejä konttorissa tai paperihakemusten täyttämistä. Nimelliskorko jälleenrahoitukselle on 7,99 % – 19,99 %. Voit kokeilla hakea myös lainaa 20-vuotiaalle.

Kulutusluotot

Instabankin kulutusluotto on vakuudeton ja sen voi käyttää haluamaansa käyttötarkoitukseen. Luottoa voi hakea 500–50 000 euroa, ja takaisinmaksuajan voi valita 3–15 vuoden väliltä. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen perusteella, joten se voi olla kilpailukykyinen verrattuna muihin lainatarjouksiin markkinoilla.

Lainahakemuksen tekeminen onnistuu nopeasti ja helposti Instabankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. Luoton nimelliskorko on 7,99 % – 19,99 %. Lisäksi maksettavaksi tulee avausmaksu (0–90 euroa) sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu (0–5 euroa).

Joustoluotot

Instabankin joustoluotto on kätevä ratkaisu yllättävien rahantarpeiden varalle, joita voi tulla aina silloin tällöin. Joustoluotolta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti, ja takaisinmaksuaika on 3–15 vuotta.

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen perusteella ja lainatarjous on aina henkilökohtainen. Joustoluoton avausmaksu on 0–99 euroa, tilinhoitomaksu on 0–5 euroa kuussa ja nimelliskorko on 7,99 % – 19,99 %. Luoton hakeminen onnistuu kätevästi mobiilisovelluksessa tai nettisivuilla. Hakijan ikä ei saa olla yli 65 vuotta.

Säästötili

Instabank on digitaalinen pankki, eikä vain kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö.  Tämä näkyy siinäkin, että se tarjoaa myös säästötilejä, joilla voit kasvattaa säästöjäsi turvallisesti ja vaivattomasti. Säästötilin korko on kilpailukykyinen, ja se maksetaan kuukausittain tilillesi. Normaalin säästötilin korko on 0,70 % ja korkeakorkoisen säästötilin korko on 1,61 %.

Normaalilla säästötilillä ei ole nostorajoituksia tai nostomaksuja. Korkeakorkoiselta säästötililtä voi nostaa kaksi kertaa vuodessa maksutta. Säästötilin voi avata parissa minuutissa mobiilisovelluksessa tai verkkosivuilla. Voit valita haluamasi säästötason ja aloittaa säästämisen heti ilman minimitalletusvaatimuksia tai muita piilokuluja.

  Lainasto

Tietoa Instabankista

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kuluttajille säästötilejä ja pienlainoja. Vuonna 2017 toimintansa aloittaneen pankin palvelut ovat saatavilla verkossa ja mobiilisovelluksessa. Norjan lisäksi pankki on kasvanut nopeasti myös muissa Pohjoismaissa. Pankki panostaa vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja yksilölliseen palveluun, ja se on saanut esimerkiksi Trustpilotissa hyvän arvosanan asiakkailtaan.

Pankilla on Norjan Finanstilsynetin toimilupa pankkitoiminnan harjoittamiseen ja sen osakkeet on listattu Oslon pörssin Merkur Market -markkinapaikalle. Pankin toimitusjohtajana toimii Robert Berg.

Usein kysyttyä

Mitkä ovat Instabankin lainaehdot yrityksille?

Instabank tarjoaa yrityslainoja joustavin ehdoin, jotka sopivat eri tyyppisille yrityksille ja niiden tarpeisiin. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta, ja lainasummat vaihtelevat 50 000 eurosta jopa miljooniin euroihin. Korko määräytyy yrityksen luottoluokituksen ja markkinakorkojen perusteella, ja se voi olla kiinteä tai vaihtuva.

Miten Instabankin lainahakemusprosessi toimii yrityksille?

Instabankin lainahakemusprosessi on nopea ja helppo. Yrityksen edustaja voi täyttää hakemuksen verkossa, johon liitetään tarvittavat dokumentit, kuten tilinpäätöstiedot ja yrityksen perustamisasiakirjat. Hakemuksen jättämisen jälkeen Instabank käsittelee sen mahdollisimman pian ja tekee luottopäätöksen. Hyväksyttyjen hakemusten kohdalla rahoitus voidaan saada tilille jopa muutamassa päivässä.

Tarjoaako Instabank erilaisia lainatuotteita eri tyyppisille yrityksille?

Kyllä, Instabank tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja erilaisille yrityksille. Lainatuotteita on saatavilla monenlaisiin tarpeisiin, kuten investointeihin, käyttöpääoman lisäämiseen, yrityskauppoihin tai muihin liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin hankkeisiin. Jokainen laina räätälöidään yrityksen tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Miten Instabank varmistaa yrityslainojensa takaisinmaksun ja turvallisuuden?

Instabank tekee huolellisen riskianalyysin jokaisesta yrityslainahakemuksesta. Tämä sisältää yrityksen taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden arvioinnin sekä mahdollisten vakuuksien tarkastelun. Lisäksi Instabank seuraa aktiivisesti lainansaajien taloudellista tilannetta ja toimintaa laina-aikana. Tarvittaessa voidaan neuvotella muutoksista lainaehdoissa, jos yrityksen maksukyky heikkenee.