Sambla

Sambla ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Sambla Kokemuksia 2024

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Sambla
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

3.1

3.1/5

Lainat

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.99% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:
 • Tilinhoitomaksu:
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Kyllä
 • Eläkeläiselle:Kyllä
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Sambla
 • Nettisivut:sambla.fi
 • Perustusvuosi:
 • Puhelinnumero:0942456000
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2521965-8
 • Lainan siirto:

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 7.85% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 35000€, kun takaisinmaksuaika on 12 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 30€ ja nimelliskorko 7.30%. Takaisin maksettava summa on tällöin 53390€, eli 371€/kk.

Sambla Kokemuksia & Lainat

Sambla on Suomessa toimiva lainavertailu, joka hoitaa pankkien ja luotonantajien kilpailuttamisen asiakkaiden puolesta. Vertailemalla lainatarjouksia asiakas voi olla varma, että valitsee taloudellisesti järkevimmän lainan. Sambla tekee yhteistyötä 23 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten sen kautta voi löytää laajan valikoiman erilaisia lainatuotteita. Palvelun käyttö on maksutonta ja nopeaa, ja sen avulla voi hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti.

Mitä lainatuotteita Samblan kautta voi kilpailuttaa?

Sambla tarjoaa mahdollisuuden vertailla ja kilpailuttaa erilaisia lainatuotteita, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, pikavippejä, pikalainoja, autolainoja ja yhdistelylainoja. Palvelun avulla voi löytää itselleen sopivan lainatuotteen, jonka korko ja muut kulut sopivat omaan kukkaroon.

Lainaa voi hakea 200 eurosta aina 60 000 euroon asti, joten palvelun avulla voi hakea lainaa hyvin erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Takaisinaikaa voi valita 1 vuodesta 15 vuoteen saakka, koska useimmat lainanantajat tarjoavat kulutusluottoja korkeintaan 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Sambla Kokemuksia 2023

Näin lainojen kilpailutus toimii

Samblan avulla lainojen vertailu ja kilpailutus on kätevää ja nopeaa. Palvelun käyttäjän tulee täyttää yksinkertainen hakemus, jossa kysytään haluttua lainasummaa, takaisinmaksuaikaa sekä hakijan henkilökohtaisia tietoja. Tämän jälkeen palvelu vertailee käyttäjän antamia tietoja 23 pankin ja rahoituslaitoksen tarjouksiin ja ehtoihin ja esittää niistä parhaat vaihtoehdot käyttäjälle.

Kun sopiva lainatarjous on löytynyt, asiakkaalla on vielä oikeus hylätä tarjous. Halutessaan asiakas voi myös solmia lainasopimuksen käyttämällä omia pankkitunnuksiaan. Palvelu tarjoaa nopean lainapäätöksen ja rahat voidaan siirtää tilille jopa samana päivänä. Palvelu on täysin ilmainen asiakkaalle, eikä se veloita mitään kuluja tai provisioita lainojen kilpailuttamisesta.

Autolainaa Samblan avulla

Sambla voi auttaa löytämään sopivan autolainan tarpeisiisi. Palvelun kautta voit kilpailuttaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja ja löytää lainavaihtoehdon, jolla rahoittaa täysin uusi tai käytetty auto. Autolaina on hyvä kilpailuttaa myös auton vaihdon yhteydessä. Tällä tavoin voi saada esimerkiksi suuremman lainan, jolla voi hankkia uuden auton sekä maksaa edellisen autolainan pois.

  Freedom Rahoitus

Samblan kautta voi saada lainaa 60 000 euroon asti ja rahat voi käyttää esimerkiksi uuden auton hankintaan. Asiakas saa päätää laina-ajan pituuden ja mikäli asiakkaan taloudellinen tilanne paranee, voi hän koska tahansa maksaa lainan maksusuunnitelmaa nopeammin takaisin.

Autolainan saamiseksi hakijalla tulee olla vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot. Muiden lainojen ja luottokorttien olemassaolo voi vaikuttaa lainan korkoon ja saamiseen.

Muiden lainojen yhdistäminen

Monen lainan hoitaminen voi olla hankalaa ja jo kaikkien lainojen eräpäivien muistaminen voi tuottaa ongelmia. Sambla tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useat pienet lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia useista maksuista ja eri eräpäivistä.

Yhdistämällä lainasi voit myös säästää rahaa, sillä uusi laina voi olla edullisempi kuin aiemmat pienet lainasi yhteensä. Palvelu auttaa löytämään sopivan yhdistelylainan tarpeisiisi ja voit hakea sitä helposti verkossa täyttämällä hakemuksen ja varmentamalla henkilöllisyytesi pankkitunnuksillasi.

Tietoa Samblasta

Sambla on lainapaikka, joka auttaa löytämään sopivimmat lainavaihtoehdot yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelun kautta voi kilpailuttaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja ja löytää edullisemman vaihtoehdon sinulle.

Yritys perustetiin vuonna 2014 Ruotsissa ja nykyisin se toimii Ruotsin lisäksi myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Työntekijöitä yrityksessä on noin 140. Yritys on palvellut Pohjoismaissa jo yli 280 000 asiakasta.

Yritys toimii Suomessa Suomen lakien alaisuudessa. Yritys edellyttää myös omilta lainaneuvojiltaan korkealaatuista ammattitaitoa ja panostaa lainaneuvojiensa koulutukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti voin saada lainapäätöksen Samblan kautta?

Lainapäätöksen saaminen Samblan kautta voi kestää vain muutamia minuutteja. Täytettyäsi hakemuksen saat välittömästi nähtäväksesi useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Lainapäätös ja rahojen siirto tilillesi riippuu kuitenkin valitsemastasi luotonantajasta ja sen omista prosesseista.

Onko Sambla lainapalvelun käyttö maksullista?

Ei, Sambla lainapalvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta. Palvelu saa palkkionsa yhteistyössä olevilta rahoituslaitoksilta, joten sinun ei tarvitse maksaa mitään palvelun käytöstä.

Minkälaisia lainoja voin hakea Sambla lainapalvelun kautta?

Sambla lainapalvelun avulla voit hakea joustoluottoja, kulutusluottoja sekä yhdistelylainoja. Joustoluotto on jatkuva luotto, josta voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan tilillesi. Kulutusluotto taas on kertaluotto, joka maksetaan tilillesi kerralla ja maksetaan takaisin sovituissa erissä. Yhdistelylaina on tarkoitettu useiden pienempien lainojen yhdistämiseen yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä voi helpottaa lainojen hallintaa ja vähentää kuluja.

Voiko Samblan kautta saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, Sambla lainapalvelun kautta voit hakea vakuudettomia lainoja ilman takaajia. Rahoituslaitokset tekevät kuitenkin aina oman riskiarvionsa hakemuksen perusteella, ja saatavilla olevat lainasummat, korot ja ehdot voivat vaihdella hakijan luottokelpoisuuden ja taloudellisen tilanteen mukaan.

Mistä tiedän, että olen valinnut itselleni parhaan mahdollisen lainan Samblan kautta?

Vertailemalla eri lainatarjouksia huolellisesti voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan. Tarkastele tarjousten korkoja, kuluja, maksuaikatauluja ja muita ehtoja, ja arvioi kokonaiskustannukset sekä takaisinmaksun joustavuus suhteessa omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Älä pelkästään tuijota kuukausierän suuruutta, vaan mieti myös sitä, kuinka nopeasti pystyt lyhentämään lainaa ja mitkä ovat sinulle sopivimmat ehdot.