Alisa Pankki

Alisa Pankki
Hae Heti »

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Fellow Finance
3.8

3.8/5

Lainat Lainaehdot

 • Ikäraja:20vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:7% - 20%
 • Laina-aika:24kk - 120kk
 • Minimilyhennys:
 • Siirtokulut:Ei kuluja
 • Tilinhoitomaksu:0
 • Rahat tilillä:0 - 4 päivää

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Näytä +
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Kyllä

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Alisa Pankki
 • Nettisivut:fellowpankki.fi
 • Perustusvuosi:2013
 • Puhelinnumero:020 380 101
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:0533755-0
 • Lainan siirto:09 - 17

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 € lainalle on 10 %, missä 9 % koron lisäksi 150 € nostopalkkio. Kokonaiskustannukset ovat 9 463 €.

Alisa Pankki Kokemuksia & LainatAlisa Pankki kokemuksia 2024

Vuonna 2023 perustettu Alisa Pankki on suomalainen digitaalinen pankki. Yritys tarjoaa pankki- ja rahoituspalveluita yksityishenkilöille ja PK-yrityksille. Digitaalisesti toimiva pankki toimii mutkattomasti ja vastuullisesti. Sillä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla.

Alisa Pankin edeltäjinä toimi Evli Pankki sekä Fellow Finance. Tämän vuoksi heillä on jo kymmenien vuosien kokemus pankki- ja rahoituspalveluiden tarjoamisesta suomalaisille. Asiakas voi hakea lainaa yrityksen kotisivuilla.

Lainaa jopa 30.000 euroa

Alisa Pankista voi hakea lainaa muutamassa minuutissa ja rahat voi saada tililleen arkisin jopa 30 minuutissa. Lainaa voi saada 30.000 € asti alkaen 7 % korolla ja laina-aikaa voi venyttää jopa 10 vuoteen. Hakijan on suositeltavaa tutustua myös hakemuksen liitteisiin sekä asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin ennen lainan hakemista.

Pankin tavoitteen mukaan lainaamisen tulee olla reilua, ja he tarjoavat asiakkailleen heidän taloudelliseen tilanteeseensa sopivan kuukausierän. Jos asiakkaan taloudellinen tilanne muuttuu laina-aikana, lainanmyöntäjä pyrkii sopimaan joustoista tarvittaessa. Asiakkaalla on myös mahdollisuus hakea luoton korotusta, siirtää eräpäivää, sopia lyhennysvapaista tai tehdä uusi maksusuunnitelma.

Pankkitili

Voit avata Alisa Pankkiin maksuttoman pankkitilin netissä ja käyttää sitä heti. Pankkitilin raha-asioita voi hoitaa kätevästi myös puhelimella pankin oman mobiilisovelluksen kautta. Mobiilipankissa voit hoitaa asioitasi milloin vain. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista.

Pankki tarjoaa myös kattavaa asiakaspalvelua. He vastaavat kysymyksiin yhden työpäin aikana. Puhelimitse asiakaspalvelun saa kiinni arkisin klo 9:00 – 18:00 ja viesteihin he vastaavat viimeistään seuraavana arkipäivänä. Chat-botti vastaa myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Luottokortti

Alisa Pankin luottokortilla voit saada jopa 45 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Kyseessä on Visa-luottokortti, joka toimii kaikkialla missä vain Visa käy maksuvälineenä. Asiakas saa kortin virtuaalisena käyttöönsä päivässä ja fyysisen kortin kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

  Haelaina.fi

Luottokortin korko on alkaen 9,9 % + 3 kuukauden Euribor. Luottoraja on 1500 euroa ja kortissa ei ole vuosimaksua. Kortti toimii myös nettiostoksissa. Kortin voi saada täysi-ikäinen suomalainen henkilö, jolla on henkilötunnus (eikä maksuhäiriömerkintää). Myös opiskelijat voivat saada luottokortin.

Helpoiten kortin hakeminen onnistuu lataamalla pankin mobiilisovellus ja täyttämällä sitten korttihakemus. Luottokortti voi tarjota monia etuja ja hyötyjä. Ennen kaikkea mahdollistaa ostosten tekemisen silloin kun rahaa ei ole muutoin heti käytettävissä.

Lainojen yhdistäminen

Alisa Pankki tarjoaa myös yhdistelylainoja. Voit yhdistää aiemmat kalliskorkoiset lainasi ja osamaksusi yhdeksi lainaksi. Voit myös valita lainalle itsellesi sopivan kuukausierän. Tämä voikin helpottaakin taloudellista tilannettasi ja sinulla jää enemmän rahaa elämiseen.

Kun yhdistät joustoluottosi, saat vain yhden kuukausittaisen laskun. Tämä voi tuoda mielenrauhaa ja tehdä taloudenpidosta helpompaa ja tehokkaampaa. Voit hakea pankin yhdistelylainaa netissä tai puhelimitse. Yhdistelylainaa voi saada jopa 30.000 euroon saakka ja 15 vuoden laina-ajalla. Korko on alkaen 7 % ja luottopäätöksen saa välittömästi.

Yhdistelylaina on kätevä tapa yhdistää muilta rahoitusyhtiöltä aiemmin kertyneet lainasi vain yhdeksi lainaksi. Näin vältät maksamasta useiden lainojen päällekkäisiä kuluja. Yhdistelylaina voi antaa sinulle pienemmän kuukausierän ja enemmän laina-aikaa.

Säästötili

Alisa Pankkiin voi avata säätötilin, jolle saa korkoa 1,95 %. Säästötili tarjoaa monia hyötyjä. Se on turvallinen tapa säilyttää rahaa ja ansaita korkoa säästöilleen. Säästötilin korko 1,95 % on myös korkeampi perinteisellä pankkitilillä, joten rahat kasvavat korkoa nopeammin. Koron saaminen on tärkeää jo pelkän inflaationkin kannalta.

Säästötili voi auttaa myös saavuttamaan taloudellisia tavoitteita, kuten kerryttämään rahat lomamatkaa tai uutta autoa varten. Kun rahaa säästetään erilliselle tilille, se ei ole niin helposti käytettävissä kuin tavallisella pankkitilillä, mikä voi auttaa pitämään kulutuksen kurissa ja suunnittelemaan paremmin tulevaisuutta. Alisa Pankin säästötili myös antaa mahdollisuuden helposti seurata omia säästötavoitteita ja edistymistä kohti niitä.

  Lendo

Säästötili on ihanteellinen paikka ylimääräisten varojen keräämiseen, sillä sinne kertyy sekä pääomaa että korkoa. Varmista, että säästötilille sijoitetaan jatkuvasti rahaa, jotta taloudellinen turvallisuutesi on aina turvattu ennakoimattomien tilanteiden varalta. Kätevintä onkin alkaa lisäämään säästötilille kuukausittain pienikin määrä. Silloin tulee kuin huomaamattaan kerryttäneeksi lopulta suuriakin summia.

Alisa Pankin säästötili on hyvä vaihtoehto, jos etsit turvallista ja luotettavaa tapaa säästää rahaa mahdollisimman pienin rajoituksin ja kuluin. Voit nostaa tililtä 6 kertaa vuodessa maksutta. Suomalaisiin pankkeihin sovelletaan myös 100 000 euron talletussuojaa, joka onkin yksi hyvä syy lisää valita Alisa Pankin säästötili.

Palvelut yrityksille

Alisa Pankki tarjoaa myös yrityksille erilaisia pankki- ja rahoituspalveluita. Yritys voi hakea yrityslainaa netin kautta muutamassa minuutissa. Alustavan luottopäätöksen saa välittömästi ja rahat voi saada tililleen 1-2 arkipäivässä. Yrityslainaa voi hakea jopa miljoona euroa ja lainan korko on alkaen 3 %.

Yritys voi hakea myös joustoluottoa. Se sopii paremmin nopeaan ja lyhytaikaiseen tarpeeseen. Joustoluottoa varten ei tarvitse vakuuksia. Yrityksille on tarjolla myös luotollinen yritystili. Tältä luottolimiitiltä voi nostaa rahaa aina tarvittaessa luottorajaan asti. Nosto tapahtuu käyttöliittymässä ilman tarvetta kontaktoida pankkia.

Pankin avulla yritys voi myös rahoittaa myynti- ja ostolaskut. Myyntilaskun rahoituksen avulla yritys voi saada tililleen myyntilaskun summan välittömästi. Ostolaskun rahoitus puolestaan mahdollistaa laskun maksamisen jaksottamisen usealle kuukaudelle. Näin se voi sopia paremmin yrityksen kassavirtaan.

Yritys voi avata Alisa Pankkiin myös maksuttoman pankkitilin. Se voi olla säästö-, käyttö- tai määräaikaistili. Pankkitilin saa auki parissa arkivuorokaudessa ja talletukselle voi saada korkoa jopa 2,75 %.

Tietoa Alisa Pankista

Alisa Pankki Oyj syntyi 2. huhtikuuta 2022 Alisa Finance Oyj:n ja Evli Pankki Oyj:n fuusion tuloksena. Henkilö- ja yrityspankkipalveluiden sekä talletusten turvallisen tuoton tarjoajana yrityksen tehtävänä on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavia arjen pankkiratkaisuja.

  Creditstar

Yhdistämällä voimansa uusi pankki yhdistää Alisa Financen laajan kokemuksen luotonannosta ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä Evlin syvälliseen tietämykseen talletuspankkitoiminnasta ja luottolaitosten riskienhallinnasta. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää kummankin yrityksen ydinosaamista entistä vahvemman organisaation luomiseksi.

Vuonna 2014 tapahtuneen debyyttinsä jälkeen Alisa Finance on tuottanut yli 240 000 lainaa kehittyneiden lainamenettelyjensä avulla. Kuuden ensimmäisen vuoden aikana se myönsi jo yli 970 miljoonaa euroa yksityishenkilöille ja pk-yrityksille. Lisäksi sen digitaalisella alustalla on ollut miljoona lainanhakijaa.

Yhtiö toimii Suomessa, mutta se tarjoaa palveluja yksityishenkilöille myös Saksassa, Tanskassa ja Puolassa. Pankkitoiminta rajoittuu tällä hetkellä vain Suomen markkinoihin, mutta laajennetun infrastruktuurin ja vuosien aikana kerätyn asiantuntemuksen avulla yhtiö tullee laajentamaan palveluitaan myös kansainvälisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Alisa Pankki?

Alisa Pankki on suomalainen verkossa toimiva pankki, joka tarjoaa täydet pankkipalvelut niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Miten voin hakea lainaa Alisa Pankin kautta?

Lainan hakeminen Alisa Pankin kautta tapahtuu heidän verkkosivuillaan. Täytä lainahakemuslomake, jonka jälkeen saat lainapäätöksen heti.

Millaisia korkoja ja kuluja Alisa Pankki perii?

Todellinen vuosikorko 7000€ esimerkkilainassa on 10%, mikä muodostuu 9% nimelliskorosta sekä 150€ nostopalkkiosta.

Onko Alisa Pankki turvallinen?

Alisa Pankki on Finanssivalvonnan valvoma luotonvälittäjä ja maksulaitos. Se on listattu Helsingin pörssiin, joten sen toiminta on läpinäkyvää ja säädeltyä.

Miten Alisa Pankki käsittelee henkilötietojani?

Alisa Pankki noudattaa tietosuojalainsäädäntöä henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojakäytäntöjen yksityiskohdat löytyvät heidän verkkosivuiltaan.