Zmarta

Zmarta ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Zmarta Kokemuksia 2024

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Zmarta
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Zmarta
4.1

4.1/5

Lainat

 • Ikäraja:18vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:5% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:
 • Tilinhoitomaksu:0€
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Ei myönnetä
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei myönnetä
 • Maksuvapaa /kk:Kyllä
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:N/A

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Zmarta
 • Nettisivut:www.zmarta.fi/
 • Perustusvuosi:2003
 • Puhelinnumero:(09) 4241 4444
 • Asiakaspalvelu:info@zmarta.fi
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2207313-9
 • Lainan siirto:08 - 20

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Luoton ollessa 10 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 183 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 14 114 €, nimelliskorko 11,00% ja todellinen vuosikorko 12,85% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€).
Big Bank, Halino, Santander, Nordax Bank, Cash Buddy, Collector Bank, Euroloan, Lainaamo, Resurs Bank, Svea Ekonomi, Credento, Bank Norwegian, Danske Bank

Zmarta Kokemuksia & Lainat

Zmarta on lainanvälityspalvelu, joka auttaa suomalaisia löytämään mahdollisimman edullisen lainan. Zmartan kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti ja valita maksuajan 1–15 vuoden väliltä. Palvelun käyttö on vaivatonta ja nopeaa, hakemus tehdään verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti. Zmarta vertailee eri pankkien ja rahoituslaitosten lainojen ja luottojen lisäksi myös vakuutuksia ja sähkösopimuksia.

Mitä palveluita Zmarta tarjoaa?

Zmarta tarjoaa lainaa netistä, tarkemmin lainanvälityspalvelun, jonka avulla voit löytää mahdollisimman järkevän lainan. Palvelun kautta voit hakea muun muassa lainaa, kulutusluottoa, yhdistelylainaa, joustoluottoa tai kilpailuttaa luottokortit. Asiakkaan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus netissä ja Zmarta hoitaa kilpailutuksen.

Zmarta vertailee eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja puolestasi maksutta. Lisäksi Zmartalla on myös rahoituspalveluita yrityksille, vakuutuspalveluita ja palveluita sähkösopimusten kilpailuttamiseen. Zmartaa voidaankin pitää kattavana vertailusivustona.

Vakuudetonta kulutusluottoa

Zmartan digitaalisessa vertailupalvelussa voi kilpailuttaa eri rahoitusyhtiöiden tarjoamat kulutusluotot täyttämällä vain yhden hakemuksen. Tämä on helppo, maksuton ja nopea tapa vertailla luottotarjouksia ja löytää sinulle sopivin vaihtoehto.

Toki lainoista voi kerätä itsekin tietoa ja sitten vertailla niitä laskimen kanssa, mutta moni kiireinen ihminen jättää tämän Zmartan kaltaiselle kilpailuttajalle. Palvelun avulla voit säästää aikaa ja vaivaa, sillä et joudu itse etsimään eri lainatarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä, soittamaan eri yhtiöitä läpi tai käymään niiden konttoreissa. Kun olet saanut kulutusluottotarjoukset, voit helposti vertailla niitä keskenään ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Zmarta Kokemuksia 2023

Auto- vene- ja moottoripyörälainaa

Zmarta kilpailuttaa myös auto-, vene- ja moottoripyörälainoja, joiden avulla voit rahoittaa unelmiesi ajoneuvon hankinnan. Näitä lainoja voi hakea 1000–60 000 euron väliltä ja takaisinmaksuaikaa saa 1–15 vuotta. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja palvelu kilpailuttaa lainatarjoukset jopa yli 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä. 

  Ege

Mökkilainaa erilaisiin tarkoituksiin

Zmarta kilpailuttaa myös mökkilainat. Mökkilainaa voit hakea 1000–60 000 euron väliltä ja maksuaikaa saa 1–15 vuotta. Mökkilainaa voi hakea esimerkiksi oman vapaa-ajan asunnon ostamiseen tai remontoimiseen. Lisäksi mökkilainalla voi rahoittaa esimerkiksi mökin laajentamisen, saunan rakentamisen tai tontin hankkimisen.

Mökkilainan avulla voit toteuttaa unelmiesi loma-asunnon ja nauttia kauniista luonnosta ja rauhallisesta ympäristöstä. Lainan avulla sinun ei tarvitse säästää rahoja koko ikääsi voidaksesi ostaa mökin. Voit hankkia mökin ja maksaa sitä sitten sopivissa kuukausierissä takaisin.

Remonttilainan kilpailutus

Zmarta tarjoaa myös remonttilainojen kilpailutuksen jopa 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Remonttilainan avulla voit rahoittaa kodin tai vapaa-ajan asunnon remontin tai korjauksen helposti ja nopeasti.

Myös remonttilainan suuruus voi olla 1000–60 000 euroa ja maksuaika 1–15 vuotta. Lainahakemuksen tekeminen netissä käy hetkessä ja saat lainapäätöksen nopeasti. Jos haette remonttilainaa yhdessä kumppanisi kanssa, voitte saada lainaa varmemmin tai enemmän. Yhteishakijan avulla lainaan voi saada muutenkin paremmat ehdot.

Yhdistelylainojen vertailu

Zmartan kautta onnistuu myös yhdistelylainojen vertailu ja kilpailutus. Yhdistelylainan avulla voit yhdistää useat eri lainasi, osamaksusi ja luottokorttivelkasi yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi ja säästää näin kuluissa. Tälle palvelulle on tarvetta, koska moni ostaa nykyisin osamaksulla tuotteita ja palveluita ja useiden osamaksusopimusten kulujen maksaminen voi olla raskasta.

Yhdistelylainan avulla voit välttää myös maksurästit ja laskutuslisät. Kun yhdistät useat eri lainasi ja luottokorttivelkasi yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, sinun on helpompi hallita talouttasi ja maksaa laskusi ajallaan. Zmarta auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen yhdistelylainan, jotta voit hoitaa taloutesi paremmin hallittavaan kuntoon.

Rahoituspalvelut yrityksille

Zmarta tarjoaa myös yrityslainojen kilpailutuksen. Yritykset voivat vertailla ja kilpailuttaa eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjoamia yrityslainoja täyttämällä vain yhden lainahakemuksen, joka ei edes sido hyväksymään yhtäkään lainatarjousta. Yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi investointeihin tai kasvun rahoittamiseen. Voit verrata eri lainojen korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja helposti yhdessä paikassa ja ennen sitoutumista yhteenkään lainaan.

  Vakuudettomat lainat helposti ja nopeasti

Yleisimpiä syitä yrityslainan hakemiselle ovat liiketoiminnan laajentaminen, investoinnit, käyttöpääoman rahoittaminen ja laskujen maksaminen. Liiketoiminnan laajentamiseen voi tarvita esimerkiksi uusia tiloja, henkilöstön palkkaamista tai uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämistä.

Aina lainan tarve ei tarvitse liittyä kasvuun ja tulevaisuuteen. Yleinen syy hakea yrityslainaa on myös selvitytä laskuista. Käyttöpääoman rahoittamisella tarkoitetaan yrityksen toiminnan pyörittämiseksi tarvittavaa rahaa. Tällaisia kuluja voivat olla esimerkiksi palkat, vuokrat ja materiaalit. Zmartan palvelussa on huomioitu, että laskujen maksuun tarvitaan usein nopeasti käyttövaroja.

Sähkösopimusten kilpailutus

Zmartan avulla voit kilpailuttaa myös sähkösopimukset kätevästi netissä. Näin voit säästää sähkölaskuissa ja vältyt tekemästä huonoja sähkösopimuksia. Sähkösopimukset ovat puhuttaneet Suomessa viime vuosina paljon, ja viimeistään kasvaneiden hintojen myötä jokaisen kannattaa kilpailuttaa sähkösopimukset ainakin silloin, kun on muuttamassa tai kun edellinen sähkösopimus on umpeutumassa.

Sähkösopimusten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota sähkön hinnan lisäksi myös sopimuksen kestoon ja mahdollisiin kampanjaehtoihin. Kilpailuttamalla sähkösopimukset voi säästää kuussa jopa satoja euroja, sillä alalla on nyt paljon vaihtelua. On myös hyvä huomioida sähkösopimusta uusiessaan, että uuden asunnon pinta-ala vaikuttaa sähkönkulutukseen.

Tietoa Zmartasta

Zmarta on maksuton vertailupalvelu, jonka avulla voi vertailla lainoja ja sähkösopimuksia. Vuonna 1999 perustettu Zmarta omistaa myös Suomessa toimivan Freedom Rahoituksen sekä muita Pohjoismaissa toimivia lainavertailuja. Yhtiö onkin laajentanut ostamalla muita vertailupalveluita Pohjoismaissa.

Zmartalla on noin 300 työntekijää Helsingissä, Oslossa, Tukholmassa, Ängelholmissa ja Jönköpingissä. Vuodesta 2016 lähtien yhtiön on omistanut Bauer Media Group, joka on yksi maailman johtavista media-alan yhtiöistä. Bauer Media työllistää yli 11 000 henkilöä ympäri maailmaa.

Vuonna 2019 yhtiöllä oli yli 1,2 miljoonaa asiakasta. Yhtiöllä on yli 150 yhteistyökumppania, joihin kuuluvat pankit, sähköyhtiöt ja vakuutusyhtiöt. Yhtiön toimitusjohtaja on Catharina Skommevik.

  Saldo

Usein kysyttyä

1. Millaisia lainoja Zmarta tarjoaa ja kuinka nopeasti lainapäätös saadaan?

Zmarta tarjoaa monipuolisesti erilaisia lainavaihtoehtoja, kuten kulutusluottoja, yhdistelylainoja ja joustoluottoja. Lainasummat vaihtelevat yleensä välillä 500 – 60 000 euroa, ja takaisinmaksuaika on valittavissa 1 – 15 vuoden väliltä. Lainapäätöksen saat yleensä jo muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

2. Mitkä ovat Zmartan lainojen edellytykset ja kriteerit?

Lainahakijalla tulee olla vähintään 18 vuoden ikää, säännölliset tulot ja moitteeton luottotietorekisteri. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai vähintään viimeiset 36 kuukautta maassa asunut henkilö. Kuitenkin huomioithan, että lopulliset lainaehdot ja kriteerit voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä.

3. Kuinka vertailen eri lainatarjouksia Zmartan kautta?

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen Zmartan verkkosivuilla, saat useita lainatarjouksia eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile saamiasi tarjouksia keskenään huomioiden muun muassa lainan kokonaiskustannukset, korot, maksuajat sekä mahdolliset lisäpalvelut. Näin voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainavaihtoehdon.