Lendo

Lendo ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Lendo Kokemuksia 2024

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Lendo
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Lendo
2.3

2.3/5

Lainat

 • Ikäraja:20vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.95% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:Näytä +
 • Tilinhoitomaksu:5€/kk
 • Rahat tilillä:0-2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:N/A
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Näytä +
 • Maksuvapaa /kk:Näytä +
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Näytä +

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Lendo
 • Nettisivut:www.lendo.fi/
 • Perustusvuosi:2014
 • Puhelinnumero:09 6899 8000
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2648283‑7
 • Lainan siirto:09 - 17

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
Esimerkki 15000€ lainalle: nimelliskorko on 5,00 % ja todellinen vuosikorko 5,36 %. Avausmaksu voi olla 49 € sekä kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 016 €.

Lendo Kokemuksia & Lainat

Lendo oli Suomessa vuodesta 2014 lähtien toiminut lainojen vertailupalvelu, joka tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja ja löytää siten itselleen sopivimman vaihtoehdon. Yritys ilmoitti alkuvuonna 2023 lopettavansa toimintansa Suomessa. Jatkossa yhtiö keskittyy Norjan, Ruotsin ja Tanskan markkinoille.

Miksi Lendo lopetti toimintansa Suomessa?

Lendo perusteli lopettamispäätöstä Suomessa sillä, että inflaation kiihtyminen, haastavat makrotaloudelliset olosuhteet sekä korkojen nousu aiheuttivat maailmantalouden tulevaisuuden näkyvissä epävarmuutta. Tämän vuoksi yhtiö päätti siirtää strategisen painopisteen kasvuun ja markkina-aseman voimistamiseen Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Mitä palveluita Lendo tarjosi Suomessa?

Lendo Kokemuksia 2023

Lendo tarjosi asiakkailleen Suomessa lainojen vertailupalvelua. Sen kautta oli mahdollista löytää sopivin vaihtoehto erilaisiin lainatarpeisiin, kuten kulutusluottoihin, pikavippeihin ja muihin pienlainoihin. Lendon palvelu oli maksuton ja sen avulla asiakkaat saattoivat vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainaehtoja helposti yhdessä paikassa.

Lendo tarjosi lainaa 18-vuotiaille, sekä tietysti myös 19-vuotiaille ja 20-vuotiaille.

Lendo kilpailutti lainat 500–60 000 euroa

Lendo tarjosi Suomessa lainojen vertailupalvelua, jonka avulla asiakkaat pystyivät kilpailuttamaan lainoja ja kulutusluottoja summille 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Laina-aikaa pystyi valitsemaan 1 vuodesta 15 vuoteen saakka.

Palvelun avulla oli mahdollista löytää sopiva laina tai kulutusluotto omiin tarpeisiin ja omaan maksukykyyn sopivilla ehdoilla. Palvelu oli helppokäyttöinen ja sen avulla pystyi säästämään aikaa ja vaivaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten manuaaliselta vertailulta. Palvelu toimi täysin digitaalisesti netissä.

Lainavertailu toimi hyvin yksinkertaisella tavalla. Asiakas täytti ensin hakemuksen Lendon verkkosivustolla, jossa ilmoitettiin haluttu lainasumma ja takaisinmaksuaika sekä tiedot hakijasta. Tämän jälkeen Lendo kilpailutti asiakkaan puolesta useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset ja esitti ne asiakkaalle selkeässä vertailussa.

Asiakas sai näin helposti yleiskuvan siitä, millaisia vaihtoehtoja markkinoilla oli tarjolla. Vertailun perusteella asiakas pystyi valitsemaan itselleen sopivimman lainatarjouksen. Palvelun käyttö oli nopeaa, helppoa ja turvallista, kaikki asiakkaan tiedot käsiteltiin luottamuksellisesti.

  Zmarta

Lainojen yhdistäminen

Lendo tarjosi suomalaisille myös mahdollisuuden yhdistää useita eri lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä oli hyödyllinen vaihtoehto niille asiakkaille, joilla oli useita eri pienempiä lainoja ja kulutusluottoja eri rahoituslaitoksilta.

Palvelun avulla asiakkaat pystyivät yhdistämään kaikki lainansa yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin heillä oli vain yksi kuukausittainen maksuerä ja selkeämpi käsitys oman talouden tilanteesta. Yhdistelylainan avulla asiakkaat saattoivat myös säästää merkittävästi korkokuluissa ja muissa kustannuksissa.

Palvelun käyttö yhdistelylainan hakemiseen oli helppoa ja nopeaa. Asiakas täytti hakemuksen verkkosivustolla ja sai tarjouksen useilta eri rahoituslaitoksilta, jos hakijalle asetetut vaatimukset vain täyttyivät. Tämän jälkeen asiakas pystyi halutessaan hyväksymään jonkin saamistaan lainatarjouksista.

Vakuudetonta kulutusluottoa

Lendon kautta oli mahdollista hakea vakuudetonta joustoluottoa. Vakuudettomassa kulutusluotossa ei tarvita mitään omaisuutta tai takuita lainan vakuudeksi, vaan lainan myöntäminen perustuu pääasiassa asiakkaan maksukykyyn ja luottokelpoisuuteen.

Lendon avulla suomalaiset asiakkaat pystyivät hakemaan vakuudetonta kulutusluottoa vaivattomasti. Asiakas pystyi täyttämään hakemuksen Lendon verkkosivustolla ja sai sen jälkeen tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta, mikäli vain hakijalle asetetut vaatimukset täyttyivät. Vakuudeton laina sopii myös esimerkiksi opiskelijoille, vuokra-asunnossa asuville henkilöille tai muuten vain pienituloisille henkilöille.

Vakuudettomalla lainalla on usein korkeampi korko kuin vakuudellisella lainalla, sillä lainan myöntäjän riski on suurempi ilman vakuutta, mutta pienikorkoinen laina oli myös mahdollinen riippuen henkilökohtaisesta taloustilanteesta. Vakuudeton laina voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan nopeaa rahoitusta, koska vakuuden arvon selvittämiseksi ei tarvitse nähdä minkäänlaista vaivaa.

Joustoluotot

Lendon kautta oli mahdollista hakea myös joustoluottoa. Joustoluotto on lainatuote, jossa asiakkaalle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa ja maksaa takaisin lainaa tarpeidensa mukaan. Joustoluotto muistuttaa siis paljon luottokorttia.

Palvelun avulla suomalaiset asiakkaat saattoivat vertailla eri rahoituslaitosten tarjoamia joustoluottoja ja valita siten itselleen sopivimman vaihtoehdon. Joustoluottojen ehdot ja kustannukset vaihtelevat paljon eri rahoituslaitosten välillä, joten vertailemalla voi säästää pitkän pennin.

  Instabank

Joustoluoton etuna on sen joustavuus ja käyttömukavuus. Luottorajan puitteissa asiakas voi nostaa haluamansa summan lainaa tililleen milloin tahansa ilman uutta lainahakemusta. Lisäksi lainan takaisinmaksuaikataulu on usein joustava, eli asiakas voi itse päättää kuinka nopeasti haluaa maksaa lainan takaisin. Koska luotolla on korko, kannattaa käytetty luotto maksaa aina mahdollisimman nopeasti takaisin.

Remonttilainat

Lendon kautta oli mahdollista hakea myös remonttilainaa Suomessa. Remonttilaina on lainatuote, joka on suunnattu erityisesti kodin tai kiinteistön remontointiin ja korjaamiseen.

Palvelun avulla asiakkaat pystyivät vertailemaan eri rahoituslaitosten tarjoamia remonttilainoja kotisohvaltaan käsin. Remonttilainoissakin voi olla suuret erot koroissa ja kuluissa eri rahoitusyhtiöiden kesken, joten vertailu kannattaa aina.

Remonttilainan etuna on se, että sen avulla voi toteuttaa kodin tai kiinteistön remontoinnin silloinkin, kun ei ole tarpeeksi säästöjä käytettävissä. Laina auttaa siis toteuttamaan unelmien kodin ilman turhaa odottelua. Moni käyttää remonttilainaa myös kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon kunnostamiseen. Remonttilainasta aiheutuu aina korko- ja muita kustannuksia, jotka tulee huomioida lainan takaisinmaksusuunnitelmaa hyväksyttäessä.

Tietoa Pohjoismaissa toimivasta Lendosta

Vuonna 2007 toimintansa Norjassa aloittanut Lendo on rahoituspalveluita välittävä yritys, joka toimii yhä useassa Pohjoismaassa (Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa). Suomessa Lendo toimi vuodesta 2014 vuoteen 2023 asti.

Lendo kuuluu Schibsted-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista mediayhtiöistä. Konserni aloitti toimintansa vuonna 1839 ja työllistää nykyisin yli 5000 henkilöä.

Lendon tavoitteena on auttaa asiakkaitaan löytämään parhaat lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Yrityksen avulla asiakkaat voivat vertailla eri lainavaihtoehtoja vaivattomasti netissä sekä löytää markkinoilta mahdollisimman edullisia lainatarjouksia.

Yrityksen palvelut ovat maksuttomia asiakkaille, sillä yritys saa palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan. Tämä tekee Lendosta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat vertailla lainoja ilman lisäkustannuksia.

Lendo on luotettava toimija rahoitusmarkkinoilla ja sen palvelut ovat turvallisia käyttää. Yrityksen verkkosivusto on suojattu SSL-salauksella ja sen tietosuoja-asioiden hallinta täyttää EU:n asettamat vaatimukset.

  Lainapaikka.fi

Lendon sijasta kannattaakin tarkistaa uudet lainat 2024.

Usein kysyttyä Lendosta

Miten Lendo toimii?

Lendo on palvelu, joka kilpailuttaa lainatarjouksia puolestasi. Syötä tarvittavat tiedot palveluun ja Lendo välittää pyynnön useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat useita eri lainatarjouksia vertailtavaksi, jolloin voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kuinka paljon voin saada lainaa Lendon kautta?

Lendon kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan lopullinen määrä riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi sekä pankeilta saatavista tarjouksista.

Mitkä ovat vaatimukset lainanhakijalle Lendon kautta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen tulee pystyä osoittamaan säännölliset tulot esimerkiksi palkkatuloilla tai eläkkeellä.

Millainen on Lendon kautta saatavan lainan korko?

Korko määräytyy yleensä henkilökohtaisten taloudellisten tilanteiden sekä markkinakorot perusteella. Lendo välittää useita tarjouksia, joiden avulla voit valita sinulle parhaiten sopivan koron ja lainaehdot.

Onko Lendon käyttö maksullista?

Ei, Lendon käyttäminen on hakijalle täysin ilmaista. Palvelun ansaintalogiikka perustuu siihen, että rahoituslaitokset maksavat komission Lendolle, jos he saavat uuden asiakkaan Lendon kautta.

Tarvitseeko Lendon kautta haettavaan lainaan vakuuksia tai takaajia?

Ei, Lendon kautta haettaviin lainoihin ei yleensä tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia. Kuitenkin valittu pankki tai rahoituslaitos voi asettaa omat vaatimuksensa, joten vakuuksien ja takaajien tarpeellisuus on aina individuaalista.

Mitä tietoja minun täytyy antaa Lendon lainahakemukseen?

Lainahakemuksessa sinun täytyy antaa perustietosi, kuten nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Lisäksi vaaditaan tietoja taloudellisesta tilanteestasi, kuten tulotiedot ja menot. Tämä auttaa Lendoa löytämään sinulle sopivimmat lainatarjoukset.