Rahoitu.fi

Rahoitu.fi ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Ferratum Joustava

Rahoitu kokemuksia 2024

Lainaaheti.fi

Haelaina.fi

Rahoitu.fi
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Rahoitu.fi
3.9

3.9/5

Lainat

 • Ikäraja:20vv
 • Lainasummat:Näytä +
 • Korko:4.8% - 20%
 • Laina-aika:12kk - 180kk
 • Minimilyhennys:Näytä +
 • Siirtokulut:
 • Tilinhoitomaksu:5€
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Ei
 • Yhteishakija:Kyllä
 • Opiskelijalle:Ei
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei
 • Maksuvapaa /kk:No
 • Lainojen yhdistäminen:Kyllä
 • Eräpäivän siirto:Yes

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Rahoitu.fi
 • Nettisivut:rahoitu.fi/
 • Perustusvuosi:2017
 • Puhelinnumero:03-41092000
 • Asiakaspalvelu:info@rahoitu.fi
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:2765805-6
 • Lainan siirto:08 - 22

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %

Rahoitu.fi Kokemuksia & Lainat

Rahoitu on suomalainen lainojen ja kulutusluottojen vertailuun erikoistunut palvelu. Se tarjoaa käyttäjilleen vaivattoman tavan löytää itselleen sopivimmat laina- ja luottovaihtoehdot vertailemalla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjouksia. Rahoitu auttaa asiakkaitaan löytämään edullisimmat korot ja parhaat ehdot, jotta he voivat säästää aikaa ja rahaa. Palvelu on maksuton, helppokäyttöinen ja turvallinen.

Rahoitu kokemuksia 2024

Lainaa 1000–60 000 euroa

Rahoitu kautta voi hakea 1–15 vuoden laina-ajalla lainaa 1000–60 000 euron väliltä. Lainasumma sopii siis monenlaisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi elektroniikan hankintaan, moottoripyörän ostoon, verkkokauppaostoksiin tai kesämökin kunnostamiseen.

Lainan määrä ja ehdot riippuvat hakijan taloudellisesta tilanteesta, varsinkin luottokelpoisuudesta ja takaisinmaksukyvystä. Lainanantajat ovat siis kiinnostuneita varsinkin säännöllisistä tuloistasi sekä luottotiedoistasi.

Vakuudetonta kulutusluottoa

Vakuudettomissa lainoissa korko määräytyy yleensä asiakaskohtaisesti. Korko voi vaihdella hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden perusteella. Lainanantaja arvioi hakijan maksukyvyn ja riskit ennen kuin päättää myöntääkö lainaa ja millä ehdoilla. Tämän vuoksi lainatarjoukset voivat poiketa toisistaan hakijoittain.

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, joskin jotkin lainanmyöntäjät voivat vaatia jopa 25 vuoden ikää. Yleisesti laina 20-vuotiaalle onnistuu yleisimmiltä pankeilta. Luottotietojen tulee olla kunnossa, sillä pankit eivät myönnä lainaa, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Luottotietojen tarkistamisen vuoksi hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Moni lainanhakija on viime vuosina pohtinut, ketä läheistä kehtaa pyytää lainan takaajaksi. Moni on halunnut ottaa oman pikavippinsä niin sanotusti vähin äänin. Nykyisin tällaista ei tarvitse enää pohtia, koska moni luotonmyöntäjä tarjoaa lainaa ilman takaajaa ja vakuuksia. Näitä vakuudettomia lainoja haetaan usein netin kautta ja tarjolla olevia rahoitusyhtiöitä on kymmenittäin.

Lainaa työttömälle

Rahoituslaitoksilla on tiukemmat vaatimukset lainan saamiseksi työttömiltä tai pienituloisilta. He voivat esimerkiksi vaatia hakijalta muita säännöllisiä tuloja, vakuuksia tai takaajia, jotta lainan takaisinmaksu voidaan varmistaa. Tämän vuoksi monet pienituloiset ja työttömät henkilöt saattavat kokea vaikeaksi löytää sopivaa rahoitusratkaisua.

  Sortter

Myös työttömät voivat saada kulutusluoton, mutta käytännössä se on kovin vaikeaa. Lainan saamiseksi työttömällä tai muutoin pienituloisella on oltava säästöjä tai hänen on asetettava lainalle vakuus. Luottotietojen on myös oltava kunnossa. Maksamattomat lainat johtavat pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen, joten työttömien ja muiden pienituloisten kannattaa harkita lainanottamista tarkoin.

Luotettavat yhteistyökumppanit

Rahoitu yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän toimintaansa valvotaan tiukasti ja heillä on velvollisuus noudattaa tiettyjä sääntöjä ja standardeja.

Näiden syiden vuoksi palvelun asiakkaat voivat luottaa siihen, että palvelu on korkealaatuista, turvallista ja vastuullista. Yhteistyökumppaneina on muun muassa Svea, Credigo, POP Pankki, Fellow Pankki ja Lainaamo.

Tietoa Rahoitu-palvelusta

Rahoitu-palvelulle on myönnetty oikeus käyttää avainlipputunnusta, mikä tarkoittaa, että suomalaiset voivat luottaa palveluun. Palvelun käyttäminen on maksutonta, koska Rahoitu saa palkkionsa suoraan pankeilta.

Palvelun ylläpidosta vastaa Oy Salus Group Ab (y-tunnus 2765805-6), jonka päätoimiala on luotonvälitystoiminta eli rahoitusta palveleva toiminta. Yritys toimii Helsingissä Runeberginkadulla. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteesta info@rahoitu.fi ja puhelimitse numerosta 045 4933 200.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Rahoitu lainapalvelu toimii?

Rahoitu.fi lainapalvelu on verkossa toimiva palvelu, joka auttaa lainanhakijoita löytämään parhaiten heidän tarpeisiinsa soveltuvan lainan. Palvelu vertailee useiden eri lainantarjoajien tarjouksia, jotta asiakas saa kattavan kuvan erilaisista lainavaihtoehdoista. Lainanhakija täyttää yhden hakemuksen, minkä jälkeen Rahoitu.fi etsii hänelle sopivimmat lainatarjoukset. Lainatarjousten vertailun jälkeen asiakas voi valita itselleen parhaan vaihtoehdon.

Minkä suuruisia lainoja Rahoitu lainapalvelun kautta voi hakea?

Rahoitu.fi lainapalvelun kautta voi hakea erisuuruisia lainoja riippuen omista tarpeista ja lainantarjoajista. Lainasummat voivat vaihdella esimerkiksi 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainantarjoajat määrittelevät kuitenkin omat kriteerinsä sille, minkä suuruista lainaa he ovat valmiita myöntämään.

Mitä vaatimuksia lainanhakijalle on Rahoitu lainapalvelussa?

Lainanhakijan tulee täyttää lainantarjoajien asettamat kriteerit, jotta hänen hakemuksensa voidaan käsitellä Rahoitu.fi lainapalvelussa. Yleisiä vaatimuksia lainanhakijoille ovat esimerkiksi 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai pysyvä oleskelulupa Suomessa, säännölliset tulot ja luottokelpoisuus. Eri lainantarjoajilla voi kuitenkin olla omia, tarkempia kriteereitä lainanhakijoille.

Kuinka nopeasti saan lainatarjouksia Rahoitu lainapalvelusta?

Rahoitu.fi lainapalvelu pyrkii löytämään ja välittämään lainatarjouksia asiakkailleen mahdollisimman nopeasti. Yleensä lainatarjoukset saapuvat asiakkaalle muutaman tunnin tai korkeintaan yhden arkipäivän kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Lainatarjousten saapumisen nopeus riippuu kuitenkin myös lainantarjoajista ja heidän käsittelyajoistaan.

Voinko yhdistää useita lainoja Rahoitu lainapalvelun kautta?

Kyllä, Rahoitu.fi lainapalvelun kautta on mahdollista hakea yhdistelylainaa, joka tarkoittaa yhden suuremman lainan ottamista useiden pienempien lainojen yhdistämiseksi. Yhdistelylainan avulla voit helpottaa lainojen hallintaa ja mahdollisesti saada alhaisemman kokonaiskustannuksen. Lainapalvelu auttaa löytämään parhaan yhdistelylainatarjouksen eri lainantarjoajilta.