Ainalaina

Ainalaina

Ainalaina on kotimainen lainapalvelu, joka myöntää joustoluottoa 3000e. Ainalaina on erikoistunut tarjoamaan pelkästään joustoluottoja, eikä perinteistä pikavippiä tai kulutusluottoa tarjota palvelusta laisinkaan.

Tämä ei heikennä Ainalaina palvelun tasoa, vaan heidän tarjoama lainatuote toimii kuten pikavippi, mutta paremmilla ehdoilla. Joustolaina mahdollistaa lisälainan nostamisen tililtä ilman uutta lainahakemusta, sekä koko vipin voi maksaa halutessaan pois kerralla.

Ainalainassa lainasopimus on jatkuva, vaikka palvelu pyrkii siihen, että joustoluotto maksetaan pois mahdollisimman nopeasti. Palvelun lainoista saakin eniten irti, kun maksuaika pidetään lyhyenä.

Pitkällä maksuajalla todellinen vuosikorko Ainalaina luottopalvelussa nousee korkeammaksi kuin yleensä, mutta se on vain osa totuutta. Laina-ajan on suunniteltu olemaan lyhyempi kuin yleensä, joten todellinen vuosikorko ei ole pätevä keino arvioida.

Jokainen luottolaitoksen myöntämä laina on aina joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet päättää omatoimisesti luoton ottamisesta.

Ainalaina joustoluoton hakeminen

Joustovipin hakeminen on helppoa ja vaivatonta Ainalaina palvelusta. Hakeminen on suunniteltu hyvin, ja käy erittäin nopeasti, kunhan kaikki tiedot täytetty kokonaisuudessaan oikein. Lainalaskurin avulla saat vaivattomasti etsittyä sopivan luottosumman, kaikki lainalle muodostuvat kustannukset löytyvät laskurin alapuolelta.

Ainalaina palvelun lainasummat

Kun haet 3000e joustoluottoa Ainalaina palvelusta, tarjotaan hakijalle 500 euron joustoluotto ensinosto ilman nostokustannuksia. Jos koko laina maksetaan takaisin ennen eräpäivää, ei sille muodostu mitään korkokustannuksia. Kyseessä on siis 500 euron ilmainen joustoluotto

Sopivan lainasumman löydyttyä voit siirtyä täyttämään lainahakemusta. Joustoluotto lainahakemuksen täyttäminen käy hetkessä, jonka jälkeen toimitetaan vaaditut tiedot sekä tunnistaudutaan palveluun verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Kun lainahakemus on käsitelty, saat tekstiviestillä PIN koodin lainatilille kirjautumista varten. PIN koodin avulla voit myöhemmin nostaa luottotililtä rahaa aina kun tarvetta on.

Lainahakemuksia käsitellään vuorokauden ympäri, mutta rahat maksetaan tilille 07 – 22 välisenä aikana.

  Lainapaikka.fi

Joustavan luoton kulut ja korot

Ainalainan joustoluottoa tulee lyhentää vähentää puolet avoimesta lainasummasta per kuukausi. Tämä voi tuntua suurelta verrattuna muihin luottopalveluihin, mutta on suunniteltu palvelemaan hakijan etua, joka haluaa maksaa vippinsä pois mahdollisimman nopeasti.

Todellinen vuosikorko lainassa, joka on suunniteltu maksettavan takaisin mahdollisimman nopeasti, on nopeasti katsottuna todella suuret vuosikorot. Vuosikorko ei tässä tapauksessa ole paras vaihtoehto arvioida vipille muodostuvaa hintaa.

Ainalaina tuo rahaa tilille joustavilla ehdoilla
Edullista joustoluottoa Ainalainasta 10 -3000€

Ainalaina joustoluoton todellinen minimi vuosikorko on 122,56 % ja maksimi 435,03 %. Laina on tarkoitus maksaa nopeammin takaisin, joten vuosikorko ei ole realistinen tapa arvioida joustoluoton hintaa.

Lainan nostamisesta peritään 13 % nostokulut jokaiselle nostolle. Nostoja voi tehdä niin monta kuin haluaa, ainoat vaatimukset ovat, että luottotilillä riittää katetta, sekä kuukausittaiset lyhennykset on hoidettu sovitusti.

Ainalainan joustava vippi on ilmainen hakea, eikä sille muodostu kuukausittaisia kustannuksia esimerkiksi tilinhoitomaksuista. Ainoa kulut mitä luotosta maksetaan, on nostopalkkio ja luotolle muodostuvat korot.

Vaatimukset joustolainan myöntämiselle

Joustavan vipin hakemiseen vaaditaan hakijalta tiettyjä asioita, jotka on määritetty laissa koskien luottojen myöntämistä. Laki suojelee hakijaa maksuhäiriöiltä varmistamalla, että velallisella on realistiset mahdollisuudet maksaa joustoluotto takaisin ilman pelkoa maksuongelmista.

Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä aktiivisena, ja henkilökohtainen talous pitää muutenkin olla hoidettu. Ainalaina palveluun avoinna oleva laina on este uuden pikalainan myöntämiselle.

Nopea ja joustava Ainalaina
Ainalaina joustoluotto tuo 10 – 3000€ rahaa tilille minuuttien kuluessa

Ikäraja

Ainalaina joustoluoton myöntämisen edellytykset määrittyvät siis suomen lain ja luottolaitokset omien ehtojen pohjalta. Jokaisen hakijan tulee olla vähintään 18-vuotta, että luottosopimus voidaan tehdä.

Ainalaina vipissä ei saa joustoluottoa 20v hakija, vaan ikäraja ontavallista korkeampi eli 20-vuotta. Tämä on suhteessa korkea verrattuna vastaaviin lainapalveluihin. Korkea ikäraja johtuu joustolainan suunnittelusta: ne on suunniteltu maksettavaksi takaisin nopeammin, kuin muut markkinoilla olevat pikalainat.

  Credigo

Ikäraja on vaatimus, mistä lainapalvelussa ei jousteta. Ei siis kannata hakea vippiä, minkä saamiseen ei oma ikä riitä. Tällöin kannattaa kääntyä luottolaitoksen puoleen, minne ikäraja riittää.

Tulorajat

Hakijalta pyydetään lainahakemuksen yhteydessä selvitys tuloista ja verotiedoista. Tuloja tulee olla vähintään 1500 euroa kuukaudessa, että Ainalaina joustoluottoa voi hakea. Tulojen tulee olla palkkatuloa, sosiaaliset etuudet kuten toimeentulotuki tai opintotuki eivät sovellu pikalainan hakemiseen.

Hakijan tulot voivat olla myös osinkoa tai eläkettä, mutta ne arvioidaan tapauskohtaisesti aina joustoluottoa hakiessa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää ajatusta, että säännölliset tulot pitää olla lainan saamiseksi. Ilman tuloja ei onnistu minkään lainan maksaminen, eikä siis ole valitettavasti mahdollista saada lainaa ilman tuloja.

Muut vaadittavat tiedot

Lainapalvelu vaatii myös muita asioita luoton myöntämiseksi. Osa niistä on perua lain asettamista vaatimuksista, ja osa on Ainalaina vippiyrityksen itse asettamia ehtoja joustoluoton myöntämiselle.

Jokaisella hakijalla tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Vakituinen osoite suomessa. Väliaikainen osoite tai ulkomaan osoitetta ei hyväksytä vippihakemuksessa, vaan se tulee löytyä Väestörekisterin tiedoista
  • Verkkopankkitunnukset luottopalveluun tunnistautumista varten. Lainasopimus myös hyväksytään nettipankkitunnuksien avulla.
  • Henkilökohtainen puhelinnumero, mihin lähetetään PIN koodi luoton nostamista varten omalle tilille.

Kaikki hakemuksessa vaaditut tiedot tulee toimittaa, kuten myös joustoluoton myöntämiseen vaaditut dokumentit. Lainahakemus ohjeistaa tarvittavien tietojen toimittamisessa.

Heti rahaa tilille Ainalaina palvelusta
Näin helposti haet 10 – 3000 euroa joustoluottoa Ainalaina palvelusta

Hyödynnä ilmainen joustoluotto ensinosto

Joustoluotto 10 – 3500 euroa on hyvä laina, kun takaisinmaksu suoritetaan nopeasti. Ilmainen ensilaina antaa mahdollisuuden nostaa 500 euroa 3000 euron luottorajasta ilman mitään nostokustannuksia tai kuluja. Kyseessä on ainoastaan ensilainaa hakeville voimassa oleva tarjous. Suurempia lainoja varten on sivustollamme aivan omat osiot, esimerkkilainoja:

  Vippit Kokemuksia

Ensilainalle tarjotaan korotonta maksuaikaa ensimmäiset 30 päivää. Sen voi maksaa halutessaan pois kerralla, joten joustolainalle ei muodostu mitään korkokustannuksia. Jos vippiä ei makseta takaisin ennen eräpäivää, alkaa lainan korko kertyä normaalisti heti ensimmäisen eräpäivän jälkeen.

Jos haluat lisää vaihtoehtoja, tarkista kaikki uudet joustoluotot tästä