Rahapalvelu tarjoaa joustoluottoa jopa 4000 euroa jatkuvalla lainasopimuksella. Joustava laina antaa hakijalle useita mahdollisuuksia sovittaa laina omaan elämään. Joustoluotto mahdollistaa rahan nostamisen omalle tilille useassa osassa, sen sijaan että suoritus tehtäisiin kerralla kuten pikavippien tai kulutusluottojen kanssa.

https://joustoluottoja.fi suosittelee Rahapalvelua.

Rahapalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden nostaa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoja 30 päivän ajalta. Tarjous koskee ensilainaa nostavia asiakkaita, ja luotto pitää maksaa takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

Takaisinmaksun voi hoitaa halutessaan heti, tai 3 – 36 kuukauden kuluessa. Joustoluotto mahdollistaa vipin takaisinmaksamisen osamaksulla. Ainoa vaatimus on, että vähimmäislyhennykset suoritetaan joka kuukausi. Rahapalvelun myöntää joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia

Lyhennetty summa palautuu nostettavaksi saldoksi luottotilillä, eli lainaa voi nostaa aina kun tilillä on tarpeeksi saldoa. Mikäli lyhennykset hoidetaan sovitusti, on lainatili aina käytettävissä.

Rahapalvelun joustoluotto

Rahapalvelun joustoluotot myöntävät Credit24 – pikavippiyritys. Joustavaa lainaa ei voi hakea Rahapalvelusta, mikäli Credit24 – palveluun on lainasopimus avoinna. Ilmainen ensilaina koskee hakijoita, jotka ei ole vielä ottaneet lainaa Credit24 – luottolaitoksen kautta.

Rahapalvelun joustoluotolla jopa 4000e rahaa tilille
Rahapalvelun joustoluotolla jopa 4000e rahaa tilille

Rahapalvelussa hinnoittelu lainoille on suhteellisen edullinen verrattuna yleiseen tasoon markkinoilla. Joustoluottoa myönnetään seuraavilla lainaehdoilla:

Joustavan luoton vuotoinen nimelliskorko vaihtelee 40,56%  – 95,4% välillä laina-ajasta ja luottosummasta riippuen. Vipistä ei peritä avausmaksuja eikä tilinhoitomaksuja missään kohtaa lainasuhdetta. Joustoluottotililtä tehdyt nostot maksavat 0 – 6,95% nostetusta summasta.

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 49,85% – 153,63% välillä.

Lisäpalveluiden hinnoittelu on edullista, luottorajan nostaminen on täysin ilmaista, mutta luottorajan laskemisesta peritään 20€ maksu. Maksuvapaan kuukauden pyytäminen maksaa 20e, mutta vapauttaa lyhennysten maksamiselta. Uuden eräpäivän valinta maksaa 5 euroa, mutta sen avulla saa seuraavan noston lainatililtä ilmaiseksi.

Asiakaspalvelu ja eräpäivän muistutus ovat täysin ilmaisia kaikille asiakkaille. Myöskään palvelu ei peri mitään erillisiä avaus tai tilinhoitomaksuja.

  Lainapaikka.fi

Ilmainen joustava ensilaina

Rahapalvelu tarjoaa ensilainaa hakeville mahdollisuuden nostaa ilmainen joustoluotto. Tarjous koskee ensimmäistä nostoa palvelusta, mistä normaalisti peritään 6.9% suuruinen nostomaksu. Nostomaksut peritään aina nostettavasta summasta, paitsi jos kyseessä on ilmainen nosto tarjous.

Koroton joustoluotto tarkoittaa, että luotonmyöntäjä ei laske lainalle mitään korkoa 30 ensimmäisen päivän aikana luoton myöntämisestä. Mikäli lainanhakija maksaa vipin takaisin kokonaisuudessaan tässä ajassa, ei luotolle muodostu mitään korkokustannuksia, eikä myöskään muita kuluja.

Jos lainaa ei makseta kokonaan takaisin 30 päivän kuluessa, kertyy lainalle korkoa täysin normaalisti. Kyseessä ei ole myöhästymismaksu, vaan korkoa aletaan laskemaan kuukautta myöhemmin kuin ilman ensilainaajan tarjousta.

Rahapalvelun lainat myöntävät Credit24, ilmaista ensilainaa ei valitettavasti voi hakea, mikäli lainaa on aiemmin myönnetty Credit24 – luottopalvelusta.

Lue miksi valita Rahapalvelu
Rahapalvelun joustoluotto kannattaa valita useasta eri syystä

Vaatimukset joustolainalle

Tarkista Rahapalvelun edullinen joustoluotto
Rahapalvelusta edullista lainaa

Joustoluoton saamiselle on asetettu ehtoja niin lainapalvelun kuin suomen valtion puolesta. Laki velvoittaa tarkastamaan kaikkien hakijoiden luottotiedot, maksukyvyn ja varmistaa ettei hakija joudu ongelmiin lainan takaisinmaksuun takia.

Tämä tarkoittaa, että vippipaikat tekevät jokaisesta hakijasta luottoarvion käyttäen lainahakemuksessa toimitettuja tietoja, sekä tietoja mitä on saatavissa julkisten rekistereiden, verotustietojen ja kolmansien osapuolien kautta.

Yleisiä vaatimuksia Rahapalvelusta vipin saamiselle ovat:

  • Hakijan tulee olla vähintään 19 – vuotta vanha
  • Vakituinen osoite suomessa, sekä henkilökohtainen puhelinnumero
  • Verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen ja sopimuksen allekirjoittamiseen
  • Riittävät tulot ja puhdas luottorekisteri ovat vaatimus pikalainan myöntämiselle

Joustoluottoa koskee myös muita ehtoja, kuten lainasopimuksen kesto. Sopimukseen on merkitty laina-aika 3 – 36 kuukautta, mitkä ovat yleisimmät ajat missä 4000 euron joustoluotto maksetaan takaisin. Joustava luotto on kätevä vippi, sen milloin tahansa maksaa kokonaan, eikä siitä synny ylimääräisiä kustannuksia.

Jatkuva lainasopimus mahdollistaa osamaksun, mutta myös lisälainan nostamisen ilman erillisen uuden hakemuksen ja lainasopimuksen tekemistä.

  Bank Norwegian

Hae joustoluotto Rahapalvelusta

Pikalainan hakeminen Rahapalvelulta on hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Rahapalvelun sivuilta löydät lainalaskurin, jonka avulla voit arvioida eri lainasummia sekä maksuaikoja. Voit etsiä itsellesi parhaiten sopivan lyhennyksen helposti syöttämällä numeroita laskuriin.

Tunnistaudu ja täytä lainahakemus

Kun sopiva lainasumma sekä maksuaika on löytynyt, voit siirtyä yhdellä napilla suoraan lainahakemuksen täyttämisen pariin. Tarvitset jo tässä kohtaa pankkitunnukset, millä tunnistaudutaan lainaportaaliin. Kun onnistunut tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla on tehty, on aika jatkaa hakemuksen täyttämiseen.

Itse täyttäminen ei vie kuin pari minuuttia, kun tarpeelliset tiedot (palkka ja verotiedot) ovat valmiiksi käsillä. Hyvä valmistautuminen luoton hakemiseen varmistaa nopean vipin saamisen.

Odota lainapäätös ja hyväksy sopimus

Kun olet valmis hakemuksen täyttämisen kanssa, on aika lähettää lainahakemus ja odottaa vastausta. Luottohakemus käsitellään välittömästi, tietojen tarkistaminen ei vie pitkää aikaa. Parissa minuutissa saat lainapäätöksen, mistä selviää, että myönnetäänkö joustava luotto, ja millä ehdoilla.

Kun lainasopimus on hyväksytty myös hakijan puolelta, siirtää Rahapalvelu pikavipin tilille välittömästi. Sen jälkeen hakijalla on pääsy lainaportaalin kautta luottotilille, mistä voi nostaa halutessaan lisää lainaa omalle tilille. Lainasivustolta omista tiedoista löytää myös päivittyneet laskut ja oman joustoluoton avoimen saldon.

Miksi hakemukseni hylättiin?

Muista olla huolellinen hakemuksen täyttämisessä, suurin osa hylätyistä lainahakemuksista johtuu väärissä kentissä olevista tiedoista tai puuttuvista tiedoista.  Hakemus josta puuttuu kriittiset tiedot ja liitteet, joudutaan hylkäämään.

Tällöin hakija joutuu tekemään uuden hakemuksen joustoluoton saamiselle.

Toinen syy hakemuksen hylkäämiselle voi olla liian pienet tulot suhteessa lainasummaan. Vippiyrityksen luottoarviossa lasketaan tulojen perusteella, minkä verran hakija voi realistisesti lyhentää lainaa ilman riskiä maksuongelmista.

Jos tämän numeron on itse hakiessa arvioinut pieleen, tulee Rahapalvelu hylkäämään lainahakemuksen. Kannattaa siis keskittyä ennen hakemista luoton suunnitteluun, se varmistaa että ei hae lainaa, mitä ei voida myöntää. Realistinen lainasumma auttaa paremman lainasopimuksen saamisessa.

  Instabank