Yleislaina – hae lainaa jopa 5000 euroa – kokemuksia Yleislainasta

  Morrow

Yleislaina kokemuksia

Yleislainalta on haettavissa lainaa 20005000 euroa 6-24 kuukauden maksuajalla. Takaisinmaksu hoidetaan kätevästi tasaerissä ja kulut ovat todella maltilliset. Yleislaina onkin kaikinpuolin selkeä rahoitusratkaisu suurempiin kertahankintoihin.

Lainan haku on todella helppoa ja ilmaista netissä täytettävällä hakemuksella. Hakemuksen voit tehdä milloin haluat kätevästi kotoasi.

Luoton perustiedot:

  • Kulutusluottoa haettavissa 2000-5000 euroa
  • Maksuaika sovittavissa 6-24 kuukauden väliltä
  • Takaisinmaksu hoidetaan aina tasaerissä
  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias

Kenelle luottoa myönnetään?

Luottoa hakevan henkilön on oltava vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla nuhteeton maksutausta sekä riittävät tulot joilla voidaan varmistaa että luotto voidaan ongelmitta maksaa takaisin.

Tuloiksi hyväksytään niin eläketulot kuin työtulotkin. Työsuhteesi ei kuitenkaan saa olla koeajalla. Hakijan tulee myös toimittaa realistinen arvio tuloista sekä menoista joita kotitaloudessa syntyy.

Tämän tekeminen on muutenkin hyödyllistä ja kannattavaa koska kunnon budjettiarviolla voit määritellä itsellesi sopivan takaisinmaksu ajan.

Hakijalla ei myöskään saa olla liian paljon aiempia luottoja, ja tämä määritellään aina tapauskohtaisesti.

Paljonko voin hakea luottoa ja mille ajalle?

Yleislaina tarjoaa kulutusluottoa 2000 eurosta aina 5000 euroon. Maksut hoidetaan tasaerissä 6-24 kuukauden aikana. Laina maksetaan aina kokonaisuudessaan hakijan tilille joten Yleislaina onkin siis kätevä ja edullinen ratkaisu kun edessä on joku suurempi investointi ja tiedät tarkalleen paljonko rahaa tulet tarvitsemaan. Jos alkaa kuitenkin vaikuttamaan siltä että lainantakaisinmaksu on alunperin suunniteltu hieman pieleen ja maksut uhkaavat jäädä maksamatta niin voit neuvotella uuden sinulle paremmin sopivan maksuaikataulun.

Kuinka luottoa haetaan?

Yleislainalta haetaan luottoa netin välityksellä. Hakemus voidaan täyttää milloin tahansa eikä se maksa mitään. Kirjaudut palveluun TUPAS-tunnuksilla suojatun yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa sitä että kaikki henkilökohtaiset tietosi on suojattu ja salattu samalla tavalla kuin nettipankissa asioidessasi. Hakemus itsessään on helppo ja nopea täyttää ja palvelun aukioloaikoina saat nopeasti lainapäätöksen.

  Bank Norwegian

Esimerkkilaskelma luoton kuluista:

Luottoa: 3500 euroa

Laina-aika: 24 kuukautta

Luoton kokonaiskulut: 1765 euroa

Luoton todellinen vuosikorko: 56,05%

Yhteystiedot:

AA-Yleislaina Oü, Suomen sivuliike

Sinikalliontie 12

PL 65

02631 Espoo

asiakaspalvelu@yleislaina.fi

Puh: 0600 025 15 (1,48 € / min tai puhelu + pvm / mpm)

Puhelinpalvelu avoinna arkisin kello 9 – 17

Yleislaina kokemuksia