Ekstraluotto

Ekstraluotto ei ole suositeltujen lainapalvelujen joukossa. Katso parhaat joustoluotot tai valitse alapuolelta suositeltu lainapalvelu.
Lainaaheti.fi

Kulutusluotto.com

Rahoituslaitos

Ekstraluotto
Joustoluotot

Lainapaikan arvostelu:

Arvostellut Joustoluottoja.fi

Päivitys:

Ekstraluotto
4.5

4.5/5

Lainat

 • Ikäraja:21vv
 • Lainasummat:10€ - 2100€
 • Korko:106% - 706%
 • Laina-aika:3kk - 101kk
 • Minimilyhennys:17 euroa
 • Siirtokulut:0.19
 • Tilinhoitomaksu:
 • Rahat tilillä:0 - 2 vrk

Lisätietoja

 • Ilmainen ensilaina:Kyllä
 • Yhteishakija:Ei
 • Opiskelijalle:Näytä +
 • Eläkeläiselle:Näytä +
 • Työttömälle:Ei myönnetä
 • Maksuvapaa /kk:Ei
 • Lainojen yhdistäminen:Ei
 • Eräpäivän siirto:Ei

Yritystiedot

 • Lainapalvelu:Ekstraluotto
 • Nettisivut:www.ekstraluotto.fi/
 • Perustusvuosi:2006
 • Puhelinnumero:03 3399 3604
 • Asiakaspalvelu:Näytä +
 • Osoite:Näytä +
 • Y-tunnus:
 • Lainan siirto:08 - 22

KOKEMUKSIA JÄTÄ ARVOSTELU

 • Kokonaisuus:
 • Lainat:
 • Edullisuus:
 • Lainaehdot:
 • Hakuprosessi:
800 € laina tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Todellinen vuosikorko 238,71 %. Lainan kokonaiskulut ovat 657,61 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1457,61 €.

Ekstraluotto Kokemuksia & Lainat

Ekstraluotto tarjoaa 10 – 2100 euroa joustoluottoa kaikille asiakkailleen. Joustoluotto on kätevä pikalaina, joka antaa paljon mahdollisuuksia lainan hakijalle. Joustolaina antaa mahdollisuuden nostaa lainaa omalle tilille luottotilin kautta joko kerralla, tai useassa osassa.

Laina-aika Ekstraluotto joustolainassa on 3 – 101 kuukautta, eli takaisinmaksuaikaa löytyy riittävästi. Joustoluotto eroaa muista pikalainoista huomattavasti siinä, että koko luoton voi maksaa halutessaan takaisin koska tahansa.

Joustolaina Ekstraluotto palvelusta myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia. Näin joustolainaa voi hakea itse, ilman muiden ihmisten takauksia tai tarvetta laittaa omaa omistustaan pantiksi luotolle. Ekstraluotto tarjoaa kaikille joustoluottoa hakeville asiakkaille 30 päivää täysin korotonta maksuaikaa.

Jos luotto maksetaan takaisin kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä eräpäivää, ei sille muodostu laisinkaan kuukausikorkoa vaan kyseessä on ilmainen laina. Ainoat kulut mitä luotolle muodostuu, on Ekstraluotto vippiyrityksen määrittämät nostokulut.

Ekstraluotto on myöntänyt pikalainoja jo vuodesta 2006 asti, joten kyseessä on pitkän historian omaava lainapalvelu, missä tiedät olevasi tekemisissä rautaisten ammattilaisten kanssa.

Edullinen joustava laina Ekstraluotto palvelusta
Ekstralaina myöntää joustoluottoa 10 – 2100 euroa

Joustoluotto on kätevä laina

Joustoluotto on kaikista pikalainoista ehdottomasti toimivin vaihtoehto, mikäli tarkoituksena on löytää vippi joka antaa vaihtoehtoja. Mikään muu pikalaina ei anna yhtä paljon tilaa muuttaa suunnitelmia. Joustoluotossa on määritetty aikaraja takaisinmaksulle, mutta se on myös mahdollista maksaa takaisin kerralla.

Joustoluotto on poikkeava vippi myös siinä, että sitä voi nostaa useassa osassa. Kaikille hakijoille myönnetään pääsy lainatilille, mistä voi nostaa rahaa omalle tilille haluamissaan erissä. Rahaa voi nostaa vähemmän tai enemmän kun alun perin suunnitteli, ainoa rajoitus on joustoluottotilin kate.

Vaikka luottotili myönnetään kaikille hakijoille 2100 euron luottorajalla ei se tarkoita, että joustolainaa maksetaan takaisin 2100 euroa. Luotoraja antaa halutessaan mahdollisuuden nostaa omalle tilille koko summan, mutta siirtää voi myös huomattavasti pienempiä summia. 500 euron joustoluotto onnistuu yhtä helposti kuin suurempikin summa.

  Freedom Rahoitus

Joustoluottona haettu vippi sopii erityisen hyvin tilanteisiin, missä tarvitaan rahaa nopeasti, mutta ei ole täysin varma kuinka suurella summalla. Mikäli haluat lisää vaihtoehtoja, niin löydät tästä uudet joustoluotot.

Miksi hakea 10 – 2100e joustoluottoa

Ekstraluotto palvelun joustoluotolle on monta syytä, miksi se kannattaa valita vipiksi. Mikään muu luotto ei anna yhtä paljon mahdollisuuksia sovittaa takaisinmaksua oman taloustilanteen mukaan.

Lainasopimus Ekstraluotto palvelussa on jatkuvaa mallia 2000€ joustoluotolla.

Se tarkoittaa, että sopimus jatkuu, kunnes luottotilin saldo on maksettu, eikä uusia nostoja enää tehdä.  Suoritetut lyhennykset palautuvat lainatilille nostettavaksi luotoksi, eli luottoa voi nostaa aina kun tarvitsee kunhan vaaditut kuukausittaiset lyhennykset on hoidettu.

Ekstraluotto 2
Ekstraluotto joustoluotto antaa 10 – 2100 euroa edullsta lainaa

Joustoluotto antaa mahdollisuuden rahoittaa omaa elämää kätevästi samalla lainasopimuksella. Muissa pikalainoissa tulee aina tehdä uusi lainahakemus, mikäli haluaa nostaa isomman lainasumman, kun alun perin ajatteli.

Takaisinmaksun voi suunnitella omaan talouteen sopivaksi. Joustavan luoton takaisinmaksun helpottamiseksi voi pyytää lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaat kuukaudet antavat mahdollisuuden olla maksamatta luoton lyhennyksiä, joka jättää rahaa muihin menoihin. Lyhennysvapaiden hinnoittelun löydät seuraavasta kappaleesta.

Ekstraluotto joustolaina on täysin koroton ensimmäiset 30 päivää. Jos joustavan luoton maksaa takaisin kertasuorituksella ennen ensimmäistä eräpäivää, ei sille muodostu laisinkaan kuukausikorkoa. Maksat ainoastaan vipin nostokustannukset, muuten saat joustoluoton ilman korkoja.

Ekstraluoton lainan hinnoittelu

Joustoluoton kulut muodostuvat lainapalveluissa eri perustein. Ekstraluotto tarjoaa myös lisäpalveluita, millä saa lyhennysvapaan kuukauden.

Joustavan luoton takaisinmaksu onnistuu myös osamaksulla niin halutessasi, tällöin minimilyhennys avoimesta lainasta on 10% avoinna olevasta saldosta laskutushetkellä. Minimissään joka kuukausi lainaa tulee lyhentää 50 euron verran.

Korot ja kulut

Nostoja joustoluottotililtä voi tehdä niin paljon, kuin katetta tilillä riittää. Nostoista peritään 19% prosentin nostokulu.  Esimerkiksi 100 euron nostaminen maksaa 19 euroa. Kannattaa siis miettiä kuinka monta nostoa aikoo tililtä tehdä, edullisinta on nostaa kerralla suurempi summa luottotililtä ja maksaa se takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

  Rahoituslaitos.fi arvostelu ja kokemuksia 2023

Minimi laina-aika joustoluotto lainalle on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 101 kuukautta. Joustavan luoton voi maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Joustoluoton todellinen minimi vuosikorko on 210,78 % ja maksimi 706,42 %.

Esimerkki: 800 € luotto tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Todellinen vuosikorko 238,71 %. Lainan kokonaiskulut ovat 657,61 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1457,61 euroa.

Jos lainan kuluja haluaa lyhentää niin luoton maksaminen takaisin ennen suunnitellun laina-ajan päättymistä on mahdollista. Se ei muodosta pikalainalle mitään muita lisäkustannuksia korkojen tai muiden menojen muodossa.

Ilman vakuuksia ja takaajia joustoluottoa heti tilille

Lisäpalvelut

Lyhennysvapaa kuukausi onnistuu Ekstraluotto luottopalvelussa 30 € hintaan. Tämä maksu vapauttaa lyhennysten maksamisesta kuukauden ajaksi. Tämä on erityisen kätevä lisäpalvelu silloin, jos luottoa on avoinna paljon.

Lyhennysvapaata voi ottaa jopa 3 kuukautta vuodessa Ekstraluotto palvelusta. Usein tarjolla on vain yksi tai kaksi kuukautta, mutta tälle joustolainalle lyhennysvapaita kuukausia saa enemmän.

Joskus voi olla hyödyllistä saada lyhennysvapaita kuukausi, vaan rahaa voi säästää muihin menoihin. Lainan takaisinmaksu kannattaa suunnitella hyvin jo ennen lainan hakemista. Koskaan ei pidä ottaa luottoa, mitä pysty maksamaan takaisin ilman ongelmia.

Vaikka laina haetaan netissä, on Ekstraluotto edelleen perinteinen palvelu sen suhteen, että kuukausittaisen laskun saa myös paperimuodossa. Paperilla pyydetty lainalasku ei maksa mitään. Eli jos sinulle on luontevampaa saada laskut postilla, onnistuu se täysin ilmaiseksi Ekstraluotto lainapalvelussa.

Lainojen yhdistämistä ei tarjota erillisen palveluna Ekstraluotto luottolaitoksessa, mutta sen voi halutessaan tehdä omatoimisesti. Lue lisää joustoluottojen yhdistämisestä

Vaatimukset lainan hakemiselle

Jokaisen lainaa ottavan tulee täyttää luottoehdoissa mainittuja vaatimuksia. Vaatimuksia on ikärajan, tulojen, luottotietojen, osoitteen, puhelinnumeron sekä pankkitunnusten suhteen. Lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa keskittyä ja varata kaikki tarvittavat tiedot valmiiksi.

  Lainarahoitus.com

Mitä täydellisemmin täytetty lainahakemus, sen nopeammin lainapäätös voidaan tehdä.

Osa vaatimuksista on luottolaitoksen omia, osa on täysin lain asettamia edellytyksiä lainasopimuksen muodostamiseen.

Joustoluottoa voidaan hakijalle myöntää seuraavien ehtojen täyttyessä:

 • Kun hakija on vähintään 21 – vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö
 • Luottotiedot ovat kunnossa ja raha-asiat ovat hoidettu, eli maksuhäiriöitä rekisterissä
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtainen puhelinnumero tai verkkopankkitunnukset
 • Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka, joka löytyy väestörekisterin tiedoista

Lue tarkat lainaehdot ennen luottosopimuksen tekemistä, näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä koskien joustoluoton takaisinmaksuja ja ehtoja.

Hae Extraluotolta heti tilille

Lainan hakemineen on suoraviivaista ja nopeaa Ekstraluotto palvelusta. Lainalaskurin avulla voi vaivattomasti tarkistaa minkä verran kuluja ja lyhennyksiä eri luottosummille muodostuu.

Kun sopiva lainasumma on selvitetty, siirrytään täyttämään lainahakemusta. Lainahakemukseen tulee täyttää kaikki vaaditut tiedot täydellisesti, muuten hakemusta ei voi käsitellä ja hylätään. Lainapalveluiden yleisin syy hylkäämiselle on epätäydellisesti täytetty lainahakemus.

Edullinen joustoluotto heti tilille Ekstraluotto palvelusta
Joustoluottoa Ekstralainassa on selkeät hinnat ja useita maksuvapaita kuukausia

Täytettyäsi luottohakemuksen kokonaan, ja tarvittavat liitteet on toimitettu luottolaitokselle, käsitellään lainahakemus Ekstraluoton toimesta. Lainapäätös toimitetaan minuuttien kuluessa, kunhan tarvittavat tiedot on toimitettu oikein.

Lainapäätöksen mukana toimitetaan lainanehdot sekä luottosopimus, jonka hyväksymällä sopimus vahvistetaan. Luotonmyöntäjä Ekstraluotto siirtää rahat tilille välittömästi, kun sopimus on hyväksytty. Hakijalle toimitetaan PIN – koodi, jonka avulla luottotilille voi kirjautua.

Kun ensimmäinen nosto luottotililtä on tehty, voi seuraavat nostot tehdä PIN – koodin avulla suoraan matkapuhelimesta. Lisälainan nostaminen luottotililtä käy hetkessä tekstiviestin avulla.

Lainan lyhentäminen palauttaa lyhennetyn summan verran luottoa lainatilille, ja luottosopimus on jatkuva kunnes luotto on kokonaan maksettu ja eikä uusia nostoja  tililtä tehdä.

Voit tarkistaa tästä muita edullisia lainoja